Pluspunten
assortiment van goederen die elders niet (meer) worden verkocht. ik ben erg tevreden over de scheerolie die ik onlangs heb gekocht.
Pluspunten
Genoeg goede kwalatieve producten, en goede service!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Super service en nette prijzen, leuk zo'n handgeschreven bedankje, ziet er netjes en attent uit!
Pluspunten
Zeer snelle levering, zelfs naar buitenland. Zeer goed verzorgde verzending, spullen waren heel netjes verpakt. Webshop maar met een persoonlijke 'touch'.
Pluspunten
Binnen enkele minuten besteld, volgende dag in huis top!!
Pluspunten
Leuke extra's en tekstje toegevoegd!
Pluspunten
snelle levering persoonlijke bootschap
Pluspunten
Een hand geschreven bedank kaart bij je aankoop.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en altijd een persoonlijk kaartje erbij! Top! Ga zo door
Pluspunten
snelheid, kwaliteit product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en attent.
Pluspunten
Persoonlijk en super goede service!
VerbeterpuntenNiets aan te melden.
Pluspunten
Heel snel en persoonlijk Snel antwoord via de chat
VerbeterpuntenMisschien je bestelling verpakt als kado als extra mogelijkheid?
Pluspunten
Duidelijke bestelprocedure met veel opties, snelle levering, zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
Super persoonlijke bestellingen, je krijgt zelfs een kaartje met een handgeschreven boodschap! De klantvriendelijkheid is fantastisch!
Pluspunten
Snelle keurig verpakte service
VerbeterpuntenGeen