Pluspunten
Snelle keurig verpakte service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Via mannenzaak.nl een klassieke scheerset van Muhle gekocht. De set was zelfs beter dan beschreven in de omschrijving. Mooie zware set die niet omkukelt wanneer je de scheerkwast/de scheerkom of het scheermes eruit haalt. Ik had gekozen voor avond bezorging en een dag later was de postbode keurig op het afgesproken tijdstip aanwezig. Bij het uitpakken van de zorgvuldig ingepakte set trof ik een attent briefje aan van mannenzaak.nl en een gratis aftershave als cadeautje, blij verrast en meteen aan het scheren geslagen wat een feest is met deze set! Kortom, uitstekende prijs/kwailiteits verhouding en snelle verzending!!
Verbeterpuntennone.
Pluspunten
Perfect!
VerbeterpuntenVerlanglijstje in de profiel van de webshop toevoegen.
Pluspunten
Snel geleverd, heerlijk spul, leuk een hand geschreven briefje erbij
VerbeterpuntenPrima
Pluspunten
Snelle levering met een persoonlijke kaart om je te bedanken voor je bestelling! prima klantservice en snelle reactie op vragen. Ook het werken via Billing met achteraf betalen werkt simpel en snel
Pluspunten
Zeer snelle levering en duidelijke omschrijving van de artikelen.
Pluspunten
Het kaartje met de tekst is AMAZING!
Pluspunten
ze verrassen op een positieve manier
Pluspunten
Netjes verpakt.
Pluspunten
Handgeschreven bedank briefje
Pluspunten
Snelle top service
Pluspunten
Mooie site
Pluspunten
Handgeschreven boodschap.
VerbeterpuntenN.v.t..
Pluspunten
Duidelijke site, allemaal gerelateerde producten. Producten goed verpakt. Attentie en persoonlijk gericht kaartje erbij.
Pluspunten
Geweldig dat je een persoonlijk handgeschreven kaartje krijgt
Pluspunten
Super snelle levering! Een persoonlijke boodschap voor de klant! Echt super.
VerbeterpuntenMisschien leuk om er een magazine of folder bij te doen..
Pluspunten
Groot assortiment van kwalitatieve producten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levertijd en assortiment zijn top
VerbeterpuntenNtv
Pluspunten
Terugkerende klant. Dat zegt dus wel iets. Leuke handgeschreven kaart bij de bestelling. Maakt dat je je gewaardeerd voelt. Super.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg nette, persoonlijke aanpak. Het try-out pakje scheergel en de handgeschreven brief zijn een geweldige touch. Erg tevreden met de producten.
VerbeterpuntenDe levertijd was vrij lang... Misschien kwam dit omdat ik bestelde op oudjaarsdag.... Wel netjes geleverd op de aangegeven dag!
Pluspunten
Professioneel bedrijf; webshop, producten, levering zijn top!
Pluspunten
Snelle levering. Attent door een persoonlijke notitie.