Pluspunten
Kwaliteit, snelle levering met een persoonlijke noot.
Pluspunten
Leuk handgeschreven briefje erbij
Pluspunten
Heel leuk dat er een persoonlijk briefje bij zat! Ook was de levering heel erg snel. Super goede service!
Pluspunten
Top service met een persoonlijke touch! Snelle levering. Ik kreeg een gratis kam bij mijn bestelling! Super! Ga zo door!
Pluspunten
Ik lees de reviews van andere klanten af en toe ook, maar zie voornamelijk hele goede recensies. En dat is ook zo. De marketing 'tool' in de vorm van dat handgeschreven kaartje is een schot in de roos. Sterker, een tijdje geleden kocht ik iets en daar was ineens de nuance: dank je wel dat je ...weer (!) iets bij ons bestelde. Geeft aan dat het bedrijf zaken goed bijhoudt. Heel tevreden!
VerbeterpuntenSommige producten zijn toch wel wat duurder geprijsd. Als ik dan kijk op andere webshops, scheelt het soms wel wat. Tot op heden toch voor 'trouw' aan 'mijn mannenzaak' gekozen, maar wel een puntje van aandacht.
Pluspunten
Groot assortiment en snel geleverd
Pluspunten
Geweldige service. Snelle en veilige verzending. Zelfs een persoonlijk geschreven kaartje erbij !
Pluspunten
Zeer snelle verzending ! Goede producten. Vriendelijke mensen: in het pakketje ligt steeds een bedankbriefje
Verbeterpunten/
Pluspunten
super snelle levering, leuk verpakt en een klein extraatje erbij ! ik ben heel tevreden :)
Pluspunten
De bestelling word geleverd met een extraatje en een handgeschreven briefje erg leuk. Duidelijke communicatie als er iets mis gaat, erg netjes! Goede en nette service, goede kwaliteit van de producten en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Richting zich erg tot de klant en bij problemen uitstekenden oplossingen!
Pluspunten
Makkelijke en overzichtelijke site, snelle levering en supercommunicatie. Digitaal of niet een bijgevoegd persoonlijk kaartje met je eigen naam doet het erg goed.
Pluspunten
Kwaliteits producten. Snelle levering. Snel andwoord op de mail.
Pluspunten
Zelfs een leuk handgeschreven kaartje en gratis testers!
VerbeterpuntenGeen! Hou dit vol!
Pluspunten
Kwaliteit, Professioneel, Persoonlijk
VerbeterpuntenPrijzen zijn niet bijzonder gewaagd.
Pluspunten
Snelle levering, leuke uitstraling producten, goede kwaliteit.
Pluspunten
Makkelijke site , keurige nette levering
Pluspunten
ze doen wat ze beloven. snelle levering. en een persoonlijk briefje bij elke bestelling.
Pluspunten
Snelle levering en niet te beroerd er een extraatje bij te geven zoals bv een kam. Prima!