Pluspunten
Levertijd precies zoals afgesproken. Leuk zo'n persoonlijk kaartje! Hou dat er vooral in
VerbeterpuntenHandig dat er scheerzeep bij zit. Mocht je het vergeten zijn kan je er in iedergeval mee beginnen
Pluspunten
Doet wat het beloofd alles keurig verpakt en verzordg.
Pluspunten
Leuk kaartje erbij gekregen
VerbeterpuntenAantrekkelijke aanbiedingen. Koop product A krijg product B (klein product) er gratis bij
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.
VerbeterpuntenToen ik bestelde werd er vermeld dat ik het de volgende dag zou ontvangen. De dag na de bestelling kreeg een mail dat het de dag daarna bezorgd zou worden. Uiteindelijk kwam het toch de dag nadat ik het besteld had!
Pluspunten
Goede service en hele snelle levering! Top!
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Alles keurig verpakt en een hand geschreven kerstkaart/ nieuwjaarswens Geeft net even iets extra's
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke site. Snel geleverd. Persoonlijke touch door handgeschreven kaartje is erg leuk! Ga er zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Persoonlijk kaartje bij de bestelling is een heel groot pluspunt!
Verbeterpunten--
Pluspunten
Doet wat ze zeggen...
Pluspunten
Altijd goed. spulletjes altijd goed verpakt en snel bezorgd.
Verbeterpuntenniets op aan te merken.
Pluspunten
Kwaliteit, snelle levering met een persoonlijke noot.
Pluspunten
Leuk handgeschreven briefje erbij
Pluspunten
Heel leuk dat er een persoonlijk briefje bij zat! Ook was de levering heel erg snel. Super goede service!
Pluspunten
Top service met een persoonlijke touch! Snelle levering. Ik kreeg een gratis kam bij mijn bestelling! Super! Ga zo door!