Je krijgt waar je om vraagt

Prima producten en snel geleverd

goed spul en snel geleverd

Klasse

Yeah!

Snelle levering en de producten waren netjes verpakt.

Top service, goed aanbod en snelle levering

Mooie producten, goede service

Tijdens transport was 1 product beschadigd. Is meteen vervangen. Super

Prima communicatie, zorgvuldige levering en tot nu toe goed spul voor de baard.

Zeer tevreden!

Snel verzonden, goede producten

Hartstikke goed

Altijd goed geholpen, leveren volgens hun eigen afspraken en hebben goede producten!

Goede informatie vooraf

Ik had producten op het oog waarover ik eerst even goed geïnformeerd wilde worden. Hoewel het soms een dagje kan duren voor het antwoord wordt gegeven, is het tot nu toe uitgebreid, compleet en zinnig advies.

Doen wat ze beloven, prima ervaring.

Bestelling ging precies zoals beloofd op de website: drie tot vijf dagen levering. Op maandag besteld, op vrijdag kwam het binnen. Prima dus, voor herhaling vatbaar.

Snelle service en bijzonder goed werkende scheercrème

Dezelfde avond deze crème gebruikt en ik ben zeer tevreden

Goede webshop

Snelle levering correct

Snel en simpel

Niets te vermelden

Top zaak

Prima prijzen voor prima producten. Recent was er wat mis gegaan met een bestelling, zonder enige vorm van tegenspreken heeft mannenzaak.nl de bestelling opnieuw aangemaakt en kosteloos verzonden. Puike service

vlotte levering en prima service.

Er ontbrak een product bij levering. Na een email van mij had ik het ontbrekende product de volgende dag al in huis.

Mooie producten

Zoekend naar een goede scherrzeep, kwam ik hier terecht. De juiste producten, makkelijk bestellen en vlot leveren. Helemaal goed, op een klein detail na. Het scheeerzeep doosje was 8,5 x 8,5 x 3,3 cm en was verpakt in een doos van 18 x 25 x 6 cm. Dat is transporteren van lucht. Met een kleinere verpakking had het door de brievenbus gepast.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snel en correct afgeleverd

Goede producten snele levering.

Goed advies gekregen en bestelling correct geleverd

goeie producten

Ik heb altijd La Mer gehad maar die is verschrikkelijk duur en heb nu een ander merk geprobeerd van Mannenzaak. Veel goedkoper en ook heel goed product. Na 2 dagen gebruik voelde mijn gezicht terug veel zachter en ook de ruwheid van mijn voorhoofd was verdwenen. Jammer dat de samples prijzig zijn tov hun hoeveelheid van de eau de parfums.

Zeer vriendelijke verkopers

Heel vriendelijke verkopers die altijd klaarstaan voor hun cliënt. Voldoen aan de kwaliteit en kwantiteit van hun producten. Zeer lekkere mannenzeep en scheerzeep plus andere benodigdheden voor de man. Heerlijk.

Levertijd klopte niet

Hoewel Mannenzaak adverteert met een levertijd van enkele dagen, werd dit bijna een maand. Hierdoor had ik het cadeautje niet op tijd binnen. Wel kreeg ik een kleine korting op het door mij bestelde scheermes.

Op zich prima maar…

Jammer dat ik een paar minuten na mijn bestelling van 90 euro een e-mail krijg met een kadocode voor mijn volgende bestelling van boven de xx euro. Dat kado had er wel bij gemogen. Dan 4 sterren. De 5e ster als de producten uit het productadvies ook daadwerkelijk te bestellen zijn en niet ‘niet in voorraad’. 1 ster voor informatie op website, 1 ster voor hoeveelheid producten en 1 ster voor afhandeling en levering bestelling. 3 sterren dus.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht