goede bezorging prima producten. Wat luxere verzorgingsproducten voor mannen. Kwalitatief goed, lekker spul bezorging was prima

Uitgebreid en aangenaam geprijsd assortiment en razendsnelle bezorging.

Een fijne webwinkel met een ruim assortiment. Alle producten worden goed en objectief beschreven. Ook de reviews van andere klanten helpen je goed bij het maken van keuzes. Kortom, een webwinkel om bij terug te komen.

Ik ben over alles super tevreden ,website ,levering ,reactie per e-mail . Top allemaal !

het is een zeer efficiënte manier van kopen door de overzichtelijke site

al enige jaren koop ik via deze site, de producten zijn goed overzichtelijk te vind en de site is handig opgezet. prijs en kwaliteit is prima in verhouding,

Snelle levering, goede producten

Ik kom altijd bij Mannenzaak terug als ik scheerartikelen nodig heb.

Kwaliteit scoort

Zowel de producten als de service van mannenzaak bevallen uitstekend.

Snel geleverd en ruime keus

Ondanks dat de zeepjes die ik gekocht heb beide zo goed als hetzelfde ruikt ben ik zeer tevreden over het ruime aanbod wat ze hebben.

Mooie spullen en goede service

De beschrijving van het artikel klopt niet

Een product besteld wat volgens de beschijving direcf zou werken, na ontvangst gelijk getest en het werkte dus niet direct. Contact opgenomen met de klantenservice en dan zeggen ze dat je het een tijdje moet gebruiken voordat het werkt. Dat is dus niet de reden waarom ik dit product wil hebben. Als compensatie de helft van het artikel vergoed gekregen, om het volledige bedrag terug te krijgen moest het retour via DPD, maar dat werkt heel omslachtig. Al met al de helft retour gehad, maar je wordt gelokt met niet kloppende omschrijvingen.

Good value

I’ve bought a couple of items from them recently and I am very happy with the prices and speed of delivery. I recommend them.

Goed en snel geleverd.

Heb hier voor het eerst iets besteld. Mijn ervaring is heel goed. Snelle levering en goede communicatie.

Super product

Verpakkingen veel te groot.

Mijn ervaring met Mannenzaak.nl is prima. Het product Daily Use Lotion van Doctor Bold is een goed product. De service is ook prima. Vlotte en nette bezorging. En achteraf betalen is ook prima.

Makkelijk, vriendelijk, snel, goede prijs

Je kunt snel vinden wat je zoekt, je kunt makkelijk afronden, je wordt prettig aangesproken en je krijgt je bestelling snel thuis. En dat tegen een nette prijs.

Fijne producten Redelijke prijzen Vlotte bezorging

Prima snelle service

Snel geleverd ook in vakantietijd. Producten uiteraard perfect.

heel goed

zeer juist

Altijd betrouwbaar

Ik bestel al jaren producten bij mannenzaak. De producten die ik bestel zijn altijd op tijd geleverd en zijn goede producten.

Prima site en snelle levering

Tip aan #mannenzaak.nl: klanten de keus geven wanneer, hoe en waar te leveren. Ophaalpunt of thuis. Overdag of savonds.

Een prima service.

Na een verkeerde bestelling door mij werd het perfect opgelost door mannenzaak.

Super producten en fijne site.

Er tevreden over de producten en levering. Ik mis wel een proefmonstertje oid.

Goed producten

Prima zaak

Groot assortiment met goede producten en snelle levering

Snelle levering!

Daadwerkelijk snelle levering. Mooie producten!

Snelle levering, goede communicatie en uitstekend retourbeleid!

Ik had eerst en bestelling gedaan die snel geleverd werd (dezelfde dag nog). Uiteindelijk was ik hier niet helemaal tevreden mee. Ik had zelf een verkeerde keuze gemaakt. Geen probleem, aldus Mannenzaak. Kon het gewoon retour zenden, kosteloos en wel. Daarna werd mij geadviseerd om voor het juiste product een online bestelling te plaatsen. Dit ging ook soepel. Deze de volgende dag ontvangen. Geld van de retourzending enkele dagen later op mijn rekening gestort. Fijne ervaring met deze webshop!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht