Twee bestellingen in een maand.

Goederen naar waarheid en eerlijk beschreven in meldingen. Ben tevreden met het product.

Geweldig!!!

Mijn vader had helemaal gelijk toen hij mij vertelde dat een echte scheerkwast wordt gemaakt van dassenhaar....en die vind je niet overal.... Wat een geweldig gevoel in plaats van alle andere kwasten. Pure verwennerij; het is echt een andere beleving. Hier volop keuze en daarbovenop levert Mannenzaak echte TOP service !!

Prime snelle service , goed verpakt

Bestelling werd snel geleverd , zat goed stevig verpakt . Manlief is er blij mee en daar ging het om .

Geweldige service.

Geweldige service, Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is alles prima opgelost.!! De vertraging zat bij PostNL . Misschien ook niet zo raar gezien de feestdagen. Alles dus prima geregeld!!

Snelle levering regen een scherpe prijs.

Een webwinkel met een mooi assortiment, tegen nette prijzen. De oevering was vlot.

snelle leverring

Leuke site voor mannen die van scheren houden

Goede service snelle levering

Net advies en verder alles prima

Besteld,en de volgende dag al geleverd, Geweldige,service

Quick delivery and products

Great snd fast delivery, packaged and we'll described. Good prices

Zeer snelle afhandeling

Heb een prachtige hoornen kam voor mijn vriend besteld, die erg van luxe mannenproducten houdt. De bestelling werd meteen afgehandeld en opgestuurd.

Snelle levering, goed product!

De volgende dag in huis, geweldig!

Eindelijk een shop voor alleen mannen

Perfecte super snelle levering

Perfect geregeld. Prima product

Fijne producten snel in huis.

Alles prima

Gewoon goed voor elkaar.

Prima producten, snelle levering

Beautiful Comb

It is going to make a perfect gift. It has a nice weight to it. Truly a gentleman's must have.

Keurig verpakt en snel geleverd Kwaliteit weet ik niet Moet cadeau nog weggeven

Ik heb mijn product snel ontvangen. Prima website en prijzen. Ik kan er verder weinig over zeggen.

Mooie producten, maar helaas niet aan verzoek voldaan…

Snel in huis, goed assortiment. Had alleen gevraagd of het mooi ingepakt kon worden, maar helaas. Producten zaten slordig in een wat kapotte doos. Dat is jammer, want daardoor ontbreekt een beetje het luxe gevoel van de luxe producten die je koopt….

Snel en een nette prijs

Snel en een nette prijs, wat wil je nog meer?

Topservice.

Lekker snel geleverd, ook zo vlak voor Kerst.

Snelle en correcte levering

Heb een neushaartrimmer gekocht. Ik vind het een praktisch product en ziet er ook nog mooi uit.

Uitstekend!

Baardproducten besteld om 22u s’avonds, volgende dag netjes verpakt al in de voormiddag thuis geleverd. Topservice!

Het gevraagde geleverd en op tijd.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht