Eindelijk een goede scheerkwast

Service

s’avonds besteld, de volgende dag al in huis!!

Zeer coulant

Zeer coulant , maar helaas zijn sommige matraialen niet wat je verwacht

Uitstekend. Kan niet beter

Supersnel geleverd!!

Ik bestel mijn scheercremes altijd bij Mannenzaak. Omdat hier tailor of old bond street te koop is. Heel fijne scheercreme, en door Mannenzaak super snel geleverd: top!!!

Super snel met reageren en verzenden. Heel fijn!

Super snel met reageren en verzenden. Heel fijn!

Bestellen ging gemakkelijk, bestelling was optijd

Wat ik jammer vond dat ik 5 eurocent te weinig had voor gratis verzenden Daar het om een sint cadeau ging kon ik.niets vinden onder de 3 euro. Jammer vond ik dat. Verkooptechnieken die ik snap maar zeker niet klantvriendelijk.

Uitgebreid assortiment, goede service

Als je eens wat anders wilt dan de standaard spuitbus met scheerzeep moet je bij Mannenzaak zijn.

Snel geleverd en goed verpakt!

Betrouwbaar en goede service

Fijne producten en goede service

goede producten en hele snelle levering

goede producten en hele snelle levering

Goede producten en snelle levering

Snel geleverd, groot assortiment

Heerlijke zeepjes en parfums die je niet snel in de winkel tegenkomt.

Goede producten en een snelle levering! Ik heb meerdere keren bij mannenzaak besteld en ben voor 100% tevreden!

Goed duidelijk

Mooi assortiment/scherpe prijzen en aanbiedingen/goed verpakt/snel in huis. Heb hier al eerder gekocht en er komt vast ook een volgende keer.

bestelling is makkelijk gedaan en de ververing prima de kwaliteit van de producent is ook goed

zie boven

Op tijd, goed verpakt

Mijn scheerspullen zijn altijd op voorraad en worden snel geleverd. Goed en veilig verpakt.

Snelle levering en excellente kwaliteit

Heel goede zaak

Oké

Oké

zoals het behoort, goed.

duidelijke website, de aankoop verloopt vlot en eenvoudig. En tot mijn verbazing werd het product de volgende dag afgeleverd.

Vlotte levering, goeie prijs.

Zondag besteld en maandag geleverd. Dat maak je wel eens anders mee. Prima prijs voor mooie producten.

Super snel en kwaliteit

Snele levering

Betrouwbaar webwinkel

Goede producten en snelle levering

Top aanbod aan producten en snelle levering. Netjes verpakt en goede service.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht