Perfecte super snelle levering

Perfect geregeld. Prima product

Fijne producten snel in huis.

Alles prima

Gewoon goed voor elkaar.

Prima producten, snelle levering

Beautiful Comb

It is going to make a perfect gift. It has a nice weight to it. Truly a gentleman's must have.

Keurig verpakt en snel geleverd Kwaliteit weet ik niet Moet cadeau nog weggeven

Ik heb mijn product snel ontvangen. Prima website en prijzen. Ik kan er verder weinig over zeggen.

Mooie producten, maar helaas niet aan verzoek voldaan…

Snel in huis, goed assortiment. Had alleen gevraagd of het mooi ingepakt kon worden, maar helaas. Producten zaten slordig in een wat kapotte doos. Dat is jammer, want daardoor ontbreekt een beetje het luxe gevoel van de luxe producten die je koopt….

Snel en een nette prijs

Snel en een nette prijs, wat wil je nog meer?

Topservice.

Lekker snel geleverd, ook zo vlak voor Kerst.

Snelle en correcte levering

Heb een neushaartrimmer gekocht. Ik vind het een praktisch product en ziet er ook nog mooi uit.

Uitstekend!

Baardproducten besteld om 22u s’avonds, volgende dag netjes verpakt al in de voormiddag thuis geleverd. Topservice!

Het gevraagde geleverd en op tijd.

Snelle levering,goed en veilig verpakt,was verbaasd over het mooie blik waar de oil,balsam en shampoo in zaten.De snorrenkam was kleiner dan ik in gedachten had.....maarrrrr........het is een verrekte handig (klein) kammetje!!!! Perfect voor de snor; blij mee!

Top service!

Goede product, op tijd geleverd.

Uitstekend!

Mooi assortiment, keurig geleverd, fijne communicatie. Top!

De bestelling verliep super vlot. Alles direct verzonden. Ik had in mijn bestelling een verkeerd product en dat hebben we samen direct opgelost. Ik ben heel erg tevreden over de service en de producten. Ik zou zeker weer een bestelling plaatsen wanneer nodig!

Snelle en nette levering

Artikelen waren heel snel binnen en waren netjes verpakt in een doos.

Makkelijk bestelbaar en snelle levering

Fast and with nothing to complain about

The order was delivered next day. Everything is clear, had no problems at any step. Definitely recommend

Alles primadeluxe

Mijn bestelling werd snel afgeleverd, maar bleek bij het openen niet helemaal in orde. Hierop heb ik een mail gestuurd naar Mannenzaken.nl waarna ik binnen een uur een antwoord ontving. Excuus werd aangeboden en de fout werd direct opgelost. Een dag later was mijn bestelling compleet. Ik ben zeer tevreden over de goede klantenservice van Mannenzaak.nl en zal hier zeker vaker een bestelling plaatsen. Klasse!!

Fijne winkel

Zondagavond bestelling geplaatst en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer?

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht