Uitstekend aanbod en nog betere servicr

Ze hebben heldere informatie over de producten incl de ingrediënten. Heel fijn bij mn gevoeligheid voor sommige bestanddelen. Bij een probleem met de bestelling was de communicatie snel en het probleem goed opgelost.

Prima!!!!

Goede service - niets aan veranderen!!

Uitstekend!

Zoals de titel al zegt, uitstekend. Duidelijke website, en duidelijke heldere en snelle reacties bij vragen, zeer klantvriendelijk. Zeker aan te raden

Ze doen wat ze beloven

Zoals gezegd ze doen wat ze beloven, wat zeldzaam is vandaag de dag

Product goed ,levering minder

Er word vermeld voor 23.00 uur besteld morgen in huis ,echter dat word niet waar gemaakt Daar kom je pas achter als je al besteld en betaald hebt. De bestelling zou de volgende dag met het vliegtuig mee gaan met een verjaardag bestemming ,helaas dat is dus niet gelukt . Jammer .

In 1 woord perfect

De wax en kam was een cadeautje. De ontvanger is super tevreden.

goed passende scherpe messen, gemakkelijk

De trimmer heeft zeer goed gemonteerde scherpe messen, die compensatie van het handmatige mechanisme is. Hij kan eenvoudig naar de gewenste hoek worden genavigeerd. Trek geen neusharen uit. Ik ben erg tevreden.

Goede service, goede prijs.

Snel geleverd! Top kwaliteit, dus gewoon goed!!

geen

geen

Mooie nette winkel - snelle levering

Ik heb mijn aankoop gedaan op inspiratie van het YouTube filmpje : mannenzaak : daar verteld de verkoper van deze winkel over het scheren met een safety razor : diverse merken komen dan aan bod - top 5 - vandaar dat ik de nummer 1 heb besteld - had het pakket snel in huis - brievenbus levering ! Er is ook een website van deze winkel ! - met alles wat met scheren te maken heeft , ik ga hier vaker bestellen !

site duidelijk,aftersale is super!,alles snel verzonden en afgehandelt

bij toeval op site terecht gekomen voor scheerolie,duidelijke en gemakkelijk te doorlopen site ,gelijk ook aftershave besteld,geheel binnen 5 dagen binnen,helaas had aftershave gelekt(dop zat los) mail gestuurt hierover,volgende dag antwoord met oplossing en creditnota,ook bedrag teruggestort binnen dag .zo hoort het wat een service,super

Dik tevreden

Snel geleverd,geen beloftes gewoon doen ik heb het anders mee gemaakt Voortaan is dit de zaak waar Ik mijn spullen koop Met name Prorasso

Snelle levering!

Ruime keus!

Prima product- kwaliteit is duidelijk aanwezig

Groot aanbod en snel geleverd

Uitstekend scheermes (Mule) en fijne aftershave balm (Dr. K's)

Goed materiaal en vlot geleverd

Snelle verzending, prima verpakt en topproducten! Bedankt en graag tot een volgende keer.

Goed product, snelle levering

Geen problemen gehad en het product bevalt goed

Super vriendelijk en snelle levering.

vlot

mooie website en vlot geleverd, wat wil je nog meer?

Snelle duidelijke levering en service

Vragen worden binnen 24 uur beantwoord. Levering geschied volgens afspraak. Prima prijs kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken.

Snel geleverd voor een goede prijs, top !!

Super online zaak!

Voor al mijn haar-en gezichtsproducten bestel ik dit bij de mannenzaak.nl. Echt een super winkel, ze zijn snel, hebben kwalitatief goede producten en zijn betrokken en persoonlijk bij je bestellingen. Daarnaast zijn ze ook heel betrouwbaar. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, wat altijd kan gebeuren, dan lossen zij dat razend snel op. Kortom; super!

Correct

Gewoon goed, snel geleverde topmerken

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht