Snelle duidelijke levering en service

Vragen worden binnen 24 uur beantwoord. Levering geschied volgens afspraak. Prima prijs kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken.

Snel geleverd voor een goede prijs, top !!

Super online zaak!

Voor al mijn haar-en gezichtsproducten bestel ik dit bij de mannenzaak.nl. Echt een super winkel, ze zijn snel, hebben kwalitatief goede producten en zijn betrokken en persoonlijk bij je bestellingen. Daarnaast zijn ze ook heel betrouwbaar. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, wat altijd kan gebeuren, dan lossen zij dat razend snel op. Kortom; super!

Correct

Gewoon goed, snel geleverde topmerken

Goede communicatie mooie producten

Service

Order kon niet op tijd geleverd worden. Dit netjes gecommuniceerd met mij als klant en alternatief aangeboden. Vanwege het ongemak nog een fijne korting gekregen!

Uitstekende service

Ik had per ongeluk mijn oude adres bij de bestelling opgegeven en daar kwam ik pas achter nadat het pakket daar bezorgd was. Dat was niet heel slim van mij. Een mailtje naar de klantenservice leidde ertoe dat het pakketje weer werd opgehaald op het adres en alweer onderweg was. Deze keer naar mijn juiste adres. Ik heb mannenzaak.nl gevraagd om mij een factuur te sturen voor de extra bezorgkosten, maar die hebben zij zonder meer voor hun rekening genomen. Zo zouden online bedrijven moeten functioneren. Een voorbeeld voor anderen. Dank je wel Mannenzaak.nl

Supersnelle levering en topscheermesjes

Mannenzaak.nl levert supersnel en ik ben ook heel blij met mijn Derby scheermesjes. Daarom blijf ik hier terugkomen en zou ik Mannenzaak.nl aan iedereen aanbevelen.

Zeer vlot bezorgd

Fast and reliable

the product is amazing and the delivery was on time.

Supersnel geleverd

Prima en snelle afhandeling van de bestelling.

Prima en snelle afhandeling van de bestelling

Snelle levering leuk assortiment

Leuk assortiment!

Goed spul , snel geleverd...

Gewoon goed...

Op een vraag van mij direct een antwoord gekregen en ook mijn bestelling snel geleverd.

Had in het weekend een bestelling geplaatst die achteraf toch niet goed was. Is snel omgezet. Maandag had ik de bestelling al in huis. Echt top dus!

Prima site, goed bezorgd.

Mooie kwalitatieve producten.

Fijn mes, snel geleverd.

prima website, snel geleverd

Lekker rap binnen

Baardbalsem besteld en volgende dag was het in huis. Heel blij.

Gewoon goed

Prima assortiment en prijzen zijn oké. Snelle levering.

Zeer snelle levering

Uitmuntend

Een bedrijf waar ik nu een half jaar bestelling doe. Super snelle levering, scherp geprijsd! Ik zal hier nog wel een lange tijd blijven bestellen.

Goed product en op tijd verzonden

Snelle verzending, goed verpakt en werkt goed.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht