Een echte mannenzaken!

Mooi product en super snelle levering!!

Snelle correcte levering

Goede prijs/kwaliteit

Snel en goed

Reuzel haarproducten besteld. Netjes volgende dag geleverd. Artikel omschrijvingen duidelijk op de site. Ik was al bekend met de Reuzel lijn dus het was enkel bestellen van datgene dat op was. De hair tonic is top. Persoonlijk vind ik de spuit fles minder lekker werken dan de normale fles met "druppel opening", maar dat zal persoonlijk zijn.

Perfect product

Blauwe reuzel Perfect zoals altijd Snel geleverd

Heel fijn product

Heel makkelijk te vinden op de website en vlotte verzending. We worden via de mail op de hoogte gebracht. Heel fijn.

Netje verpakt , en snel geleverd.

Zondag avond besteld , dinsdag netjes verpakt alles geleverd tegen goede prijs.

Zeer snelle levering

Er werd zéér snel geleverd. En het betreft erg goede baardshampo. Zéér tevreden

Perfect en snelle service

Vliegensvlug

Eindelijk een zaak die recht doet aan: Vandaag besteld, morgen in huis!

Super goed

Kreeg mijn pakketje snel bezorgd en voor een goede prijs!!!

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Website is duidelijk, mobiel vriendelijk. Producten zijn goed gesorteerd, bestelproces is makkelijk en niet opdringerig. Producten zijn netjes verpakt en snel geleverd.

Goede producten. Mooie prijs

De bezorging duurde een beetje lang. Maar de producten zijn erg goed, voor een mooie prijs

De juiste artikelen in korte tijd geleverd

Correcte levering

Snel en voordelig

Maandag avond besteld, dinsdagmiddag in huis zoals beloofd. Proraso producten zoals beschreven Weer een order geplaatst

Prima gereld

Goede overzichtelijke site met goede uitleg

Snel en accuraat!

Niets aan bovenstaande toe te voegen.

Snelle service en kwalitatieve producten

groot aanbod, super kwaliteit en uitleg op de site

Erg blij met de scheerspullen, snel geleverd en de website geeft goede informatie

Veel keus, snel bezorgd

Geweldige zaak met enorm veel keus in scheer artikelen. Goed verpakt en voldoet volledig aan de verwachtingen. Website is overzichtelijk en heel leuk een blog over scheren, huid en wat er maar mogelijk is voor een goede huidverzorging voor mannen.

Snelle levering, goed product

Reeds eerder besteld en mijn man vond het een fijn product, dus opnieuw voor hem besteld. Zelf heeft hij er nog een andere bij besteld. Kan hij weer even vooruit. Zeer tevreden echtgenoot (is altijd fijn ;o)

Prima geregeld

Eerste maal gebruik gemaakt van de site en besteld. Alles netjes geregeld

Geweldige zaak

Levering was op tijd en goede producten van

Prima webshop!

Ontzettend veel keuze en makkelijk te bestellen. Zoals aangegeven op de website de volgende dag geleverd. De factuur waar ik om vroeg had ik binnen half uur in mijn postvak.

Keurige service die vlot wordt geleverd

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht