Voortreffelijk

Zeer correcte behandeling

Erg goede service

Zocht naar een bepaald product en vond het bij Mannenzaak.nl

veel keuze, snelle service, maar moeilijk kiezen.

ik kwam voor het eerst op de site, was verrast over het assortiment: veel meer dan ik had verwacht. Maar de productomschrijvingen zijn vrij algemeen, het is moeilijk om een goede selectie en keuze te maken. Het zou fijn zijn als je ook een selectie van proefjes zou kunnen bestellen.

Goede prijs, veel keuze, snelle levering en service

Erg blij dat Mannenzaak.nl de top producten van Proraso levert, en voor een hele goede prijs. Een flesje baard shampoo was gaan lekken in de doos en de klantenservice reageerde vriendelijk, snel en kwam met een passende oplossen. Ik blijf klant!

Prima en snelle service

Prima en snelle service. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle verzending, uitgebreid aanbod

Fijne website met een uitgebreid aanbod aan producten en merken voor mannen. Daarbij zeer snelle verzending, echte aanrader!

Snelle levering!

Goede prijs en snelle levering!

GOED SPUL!!!

Mooie spullen en snelle levering

Makkelijk te bestellen, komen afspraken correct na. Tevreden over kwalitproduct.

Mooie website met veel keuze van mooie producten, en een zeer snelle levering.

No nonsense, lekker vlot

Vlotte levering, goede en uitgebreide keuze en voorraad.

Heel klantvriendelijk

Mijn Mühle scheermes was afgebroken en omdat ik niet een paar dagen zonder scheerapparaat kan, had ik gelijk een nieuwe besteld. Ik vond het wel zonde om de rest van het apparaatje weg te gooien. In contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat ik ook een los onderdeel kon bestellen en het nieuwe apparaat kon terugsturen. Aldus gedaan en geld voor nieuwe apparaat teruggekregen.

Goed product, snelle levering

Gaat om product muhle Rocca met berkenbast

Super snel

Snel!

Snel, houden je op de hoogte. Prijzen zijn ok.

Keurig verzorgd en snelle afhandeling

Alle gewenste artikelen op voorraad. Na bestelling snel in huis, in efficiënte verpakking. Elk besteld item ook nog eens in originele doos(je). Dik tevreden.

Snel en klantvriendelijk!!

Had een bestelling gedaan wat niet goed overkwam bij Mannenzaak. Per e-mail contact opgenomen en geweldig opgelost door Arjan! Ik ga hier altijd mijn benodigdheden kopen! Aanrader!

Snelle levering en goede service

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd en op mijn vraag werd snel en zeer vriendelijk gereageerd. Top!

Supersnelle bezorging

Snelle levering van mooie scheerset.

Gewoon goed

Gewoon goed

Product werk echt fantastisch

Wát een geweldige service. Bestelling binnen 24 uur keurig verpakt bezorgd.

Goede haarproducten, goede keuzehulp, snel geleverd

Op zoek naar een nieuwe clay of paste bij Mannenzaak gekomen. Ze omschrijven goed de verschillen tussen de verschillende haarproducten en of ie voor dunner of dikker haar goed is bv. Daardoor kwam ik eenvoudig op de juiste clay en paste uit. Binnen een dag geleverd, en de producten werken zoals omschreven! Fijn om zo een goede keuze te maken in haarproducten land. Enig minpuntje, natuurlijke producten zouden t beste zijn schrijven ze zelf, maar bij ieder individueel product staat daar niets meer over... Een dikke 10-!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht