Gewoon goed

Gewoon goed

Product werk echt fantastisch

Wát een geweldige service. Bestelling binnen 24 uur keurig verpakt bezorgd.

Goede haarproducten, goede keuzehulp, snel geleverd

Op zoek naar een nieuwe clay of paste bij Mannenzaak gekomen. Ze omschrijven goed de verschillen tussen de verschillende haarproducten en of ie voor dunner of dikker haar goed is bv. Daardoor kwam ik eenvoudig op de juiste clay en paste uit. Binnen een dag geleverd, en de producten werken zoals omschreven! Fijn om zo een goede keuze te maken in haarproducten land. Enig minpuntje, natuurlijke producten zouden t beste zijn schrijven ze zelf, maar bij ieder individueel product staat daar niets meer over... Een dikke 10-!

Mooie producten, goede service!

Mooie producten, lekkere geuren en snel geleverd. Erg tevreden!

Goede producten

Heb hier mijn Mulhe scheerapparaat inclusief mesje gekocht, snelle en nette service!!

Snelle verzending en levering!

Vanwege begin van baardgroei op deze site terecht gekomen, aantal scheer accessoires en cologne aangeschaft. In de avond besteld en de volgende dag al in huis!

Altijd op tijd

Een van de weinige webwinkels waar de regel 'vandaag besteld morgen in huis' nog wel wordt waargemaakt

Snel

Goede site iets besteld en volgen dag in huis

Prima shop snelle levering

Veel keus

Goede ervaring

Goed verpakt, snel verzonden, niks mis mee

Gewoon uitstekend

Na een product te hebben besteld wat door de bezorger kapot is gegaan heb ik gewoon zonder problemen een nieuwe gekregen. Uitstekende service. Bedankt!

Gewoon goed!

Gevonden wat ik zocht en een keurige snelle levering!

Eigenlijk best goed, product prima en levering zoals beloofd.

Mijn ervaring is prima, alleen vergeten de scheermesjes mee te bestellen. Ook werd er snel gereageerd op mijn vraag via de mail.

Super goed

Goede overzichtelijke site en leveringsvoorwaarden die echt nagekomen worden, top!!

Tevreden!

Prettig emailcontact en snel en zorgvuldig verpakt verzonden.

Website, produktbeschrijving, bestelling en bezorging zijn uitstekend.

Heldere website, met uitgebreide beschrijvingen van de produkten. Bestellen eenvoudig, en snelle bezorging volgens afspraak.

Belangrijk; een betrouwbare firma! Levert direct en geeft duidelijk aan wanneer de artikelen verwacht kunnen worden.

Snelle leveringen uit een ruim assortiment

Snelle correcte leveringen, een ruim aanbod en markt conforme prijzen. Geen klachten tot nu toe, dus zeer te spreken.

Mooi assortiment, snelle verzending en fantastische service

Vorige week heb ik voor het eerst bij Mannenzaak besteld vanwege het ruime assortiment aan (baard-)producten. Het pakketje werd de volgende dag al geleverd. Helaas ontbrak er één product, maar dit werd door Mannenzaak meteen opgepakt en opgelost. De volgende dag kreeg ik het ontbrekende product en een persoonlijk berichtje - geweldige service! Ik kan Mannenzaak alleen maar aanbevelen en ga hier zeker weer bestellen.

Gewoon top

Ik ben zeer tevreden over mannenzaak

Snelle en correcte levering

Besteld en de volgende dag geleverd, zoals aangegeven op de site

Snel geleverd en netjes verpakt

Goede prijs en snelle levering.

Aftershave was voordelig en snel geleverd. Het assortiment voor huidverzorging heeft werk nodig. Een praktisch alternatief naast de 30E komkommer-zeep zou handig zijn.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht