Duidelijke communicatie, snel verzonden en goed product

snel en goed

geen gedoe en alles op en top

Alles netjes en op tijd ontvangen. Verpakking was ook degelijk!

Uitstekende service en persoonlijk contact. Zeer vriendelijk en een goed advies.

Zeer prettig persoonlijk contact. Kundig advies en zoekend naar mogelijkheden c.q oplossingen. Zeer goede klantgerichte service!

Super tevreden!!

Scheerset, zeep en aftershave besteld..de volgende dag netjes ingepakt geleverd precies zoals beloofd!

Mannelijke verzorging pur sang

Top! Voor mij een nieuwe wereld op het gebied van geuren en verzorging voor de man.

Alles netjes verpakt en tijdig geleverd

Hebben veel keus.

Superfast

Lekker vlot en snel. Goed verpakt.

Zeer snel geleverd

Top site

Producten zijn zoals het staat omschreven. Snelle levering

Prima!!

Geleverd op de afgesproken dag!!

heel goed

Mooie producten en mooi op tijd geleverd

Handig en snel

Prettig

Uitstekende producten, probleemloze levering !

Uitstekende producten, probleemloze levering !

Ik kreeg een beschadigd product. Waarschijnlijk heeft de koerier het pakket laten vallen. Gemeld aan Mannenzaak om ze te waarschuwen dat de verpakking te licht is. Zonder te vragen heeft Mannenzaak de kosten van mijn bestelde producten teruggestort.

Zoals het hoort

Niks mis mee. Doen wat er beloofd wordt.

Prompt delivery .. nicely packed

Good - no complaints .. delivery / packing / product all fine

Zorgvuldigheid op tijd en kwaliteit

Mijn bestelling was supersnel klaar. Het was keurig in gepakt en het product - baardolie - maakte het belofte waar en nog beter dan ik dacht Dit smaakt naar meer! Dank jullie wel, Shervin Nekuee

Producten netjes

Netjes verpakt. Producten nog niet geprobeerd. Dus kan er nog geen oordeel over geven.

Top zaak met Top producten

Ik heb hier nu de tweede bestelling geplaatst en ben heel tevreden over de kwalitatieve producten. Voor het eerst laat ik mijn baard groeien en daarbij helpen alvast jullie producten me heel goed op weg! Gaande van de Muhle scheermesjes, zeep en kwast, met behulp van scheerolie en alle andere zo zuiver mogelijke producten (hoera voor de product ingrediënten!) ben ik vol vertrouwen om door te zetten. Ik geniet elke avond van mijn persoonlijk Spa moment met de geurende lijn van Dr K Soap Company. Top zaak met Top producten en bovendien te vertrouwen want zelfs vanuit België kan ik kiezen voor Klarna die me toelaat achteraf te betalen. Doe zo verder, ik ben fan - ik hou ervan in alle rust de voorgestelde artikelen met elkaar te kunnen vergelijken en af en wegen wat het beste bij me past.

Alles in beste orde

Snelle verzendig, zorgvuldig ingepakt en een product van kwaliteit.

Snel geregeld

Super snelle afhandeling, en bezorging.

Goede en snel materiaal.

Ik heb een witte baard en snor. Eindelijk een witte wax gevonden voor de snor

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht