Netjes en snel

Mijn bestellingen zijn erg netjes en snel verzonden.

Snelle levering goede producten bestel regelmatig hier! En zal het blijven doen

Snelle reactie op noodzakelijke aanpassing en snelle en nette terugbetaling deel kosten

Snelle reactie op noodzakelijke aanpassing en snelle en nette (nml transportkosten niet alsnog in rekening brengen nu da factuur onder grens gratis transport daalt, wat overigens ook de juiste keuze is) terugbetaling deel kosten.

Quality Products & Excellent Service

Quality Products, Decent Prices, Variety & Excellent Service

Goed!

Goede site, goede service, goede producten!

Heb geen pakket gehad

Heb geen pakket gehad

Goed verpakt en super snel bezorgd.

Hartstikke bedankt. Ik beveel jullie aan.

Tevreden maar niet binnen een dag geleverd

Makkelijk om een product te bestellen online. Het producht is echter wel 2 dagen later binnen gekomen dan dat zij adverteren; Vandaag besteld morgen in huis

Goede ervaring met Mannenzaak.nl

Mijn bestelling liet, in eerste instantie, even op zich wachten maar dat kwam (achteraf) omdat ik een item besteld had waar enkele dagen levertijd op zat. Keurig geleverd en dik tevreden met de producten die ik thuisgestuurd kreeg. Voor herhaling vatbaar dus!

In de wereld van de bebaarde man ben ik, ondanks mijn 49, nieuw. Alleen tijdens mijn uitzendingen liet ik maar wat groeien en daar hield het ook mee op. Een fantastische baard groei wilde het ook niet worden. Maar inmiddels vond ik dat het tijd was geworden om er aandacht aan te schenken en om te kijken hoe ik een baard beter kan laten groeien en onderhouden. Op de eerste plaats heeft Mannenzaak mooie producten van premium kwaliteit in de meest uiteenlopende stijlen wat voor mij helemaal nieuw is. De reviews helpen enorm om de juiste stijl te vinden en om je door alle info heen te loodsen. Naar mijn idee ben ik vrij conservatief begonnen met wat producten van Oak Beard. Captain Fawcett trekt ook dus daar schaf ik binnenkort wat van aan. En wat Kim ook heel belangrijk vindt is dat Mannenzaak een enorm leuke webwinkel is om doorheen te struinen.

Snelle levering en heerlijke spullen.

goede service n.a.v. spullen niet ontvangen

N.a.v. feedback kreeg ik direct een mail. De medewerker van mannenzaak zou uitzoeken hoe het zat bij post.nl en verder adviseerde hij mij om in mijn spam te kijken voor de mail met het besteloverzicht. De mail was inderdaad in mijn spambox terecht gekomen. Ik had hier zelf niet aan gedacht aangezien een eerdere mail gewoon in mijn inbox was bezorgd. Een paar dagen later nam de medewerker van mannenzaak weer contact op met de mededeling dat post.nl het pakket kwijt was en dat zij mijn bestelde producten op nieuw zouden versturen. Kortom prima oplossing. Mijn beoordeling is vier sterren omdat het mij verder werk uit handen heeft genomen. Geen besteloverzicht slechts bevestiging dat spullen zijn ingepakt en gereed voor verzending. Welke spullen?

Prima product levering mag sneller

Product is top. Service is prima. Levering mag wat sneller

Kwaliteit en snelle levering

Ruime keuze kwaliteitsscheerproducten. Snelle levering.

Vertrouwd adres voor mannenzaken!

Snelle levering van kwalitatief mooie producten. Ook zeer netjes verpakt. Bestelproces in de webshop zeer gemakkelijk, betalingsproces soepel. Mede door de zeer goede producten geen ervaring met de klantenservices, maar die zal ongetwijfeld net zo goed zijn. Ik bestel met vertrouwen en gemak mijn scheerspullen bij Mannenzaak.nl Ps: op de website zijn ook tal van nuttige en informatieve artikelen te lezen over scheren en meer(!).

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

Makkelijk te bestellen en perfect afgeleverd

De bestelling was makkelijk uit te voeren en kwam voor mij netjes op tijd binnen. Op de site zijn veel kwaliteitsartikelen te vinden die voor mij interresant zijn.

Overzichtelijk site! Makkelijk en snel te bestellen en het pakket was snel binnen!

Kwaliteit is perfect en tijdig geleverd zoals beloof

Snel

Goede producten

foutloze levering van goede spullen

Snelle levering en product zoals verwacht

Snelle levering en product zoals verwacht

Prima ervaring

Twee producten besteld en op tijd en in goede orde ontvangen. Prima webwinkel.

Savonds besteld de volgende morgen al binnen ik hou ervan

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht