Mooi assortiment en snelle levering

Snelle levering, goede service

Goede prijs kwaliteit

Snel en netjes

Vragen worden snel en netjes opgepakt. Vlotte en nette verzending. Prijsniveau is ook heel goed. Kortom: Aanrader

goed ontvangen, makkelijk te bestellen

bestellen en achteraf betalen is allemaal prima gegaan, maar waar ik me aan gestoord heb is de doos waar alleen een giftcard in zat zo groot was, dat kan toch in een enveloppe verstuurd worden !!!

Erg vriendelijk en snel geholpen

Werd goed geholpen nadat schroefdraad van mijn scheerkopje was afgebroken. Kon mijn bestelling doen en een vervangende had ik een dagje later in de bus.

Prima geregeld!

Bestellen en betalen gaan zonder moeite. Het mooie is dat de levering precies zo makkelijk verloopt; snel en accuraat en goed verpakt. Ik ga hier vaker bestellen.

Snelle levering mooie producten

Snelle levering mooie producten

Quick and easy!

I received my order in good timing and nicely packed.

Snelle service, scherpe prijs, snel geleverd

Snelle service, scherpe prijs, snel geleverd

Snelle reactie klantenservice ;)

Bedankt.

5 star service

Good price, fast delivery.

Goed kijken

Voor 22:00 besteld morgen in huis is voor sommige producten niet van toepassing. Zo kreeg ik een bestelling pas na vier werkdagen omdat één product niet beschikbaar was. De verwachte levertijd zou daarom misschien nadrukkelijker in beeld moeten komen. Niettemin kreeg ik een correcte uitleg van de klantendienst.

Opgelost!

Ik had een probleempje met mijn pakketje. Maar de situatie is weer netjes en klantvriendelijk opgelost.

Snel en goed

Snel, efficiënt en goede kwaliteit

fijne zaak met prima producten

fijne website en prima levering.

Prima ervaring

Ruime keuze, makkelijk bestellen, snel geleverd en keurig verpakt. Hier zal ik zeker vaker bestellen.

fijne winkel en goede verzorging

Blij dat ik mannenzaak.nl heb gevonden. De scheerspullen zijn goed afgeleverd. Zal zeker hier meer gaan bestellen

uitstekend

snelle levering, kwast mooi verpakt in kokertje. Kwast, ondanks geen dassenhaar voelt geweldig aan. de kwast is prachtig mooi rond gesneden. melanie

Duidelijke website en correcte snelle levering

Helemaal goed

Helemaal goed.. Fijne, duidelijke site met mooie producten. Goede service en snelle verzending.

Product voldoet zoals het beschreven is. Dus prima. Ik had de zeep met koord besteld.

prima, maar hou op met bedelen

Prima product, werkt zoals het hoort. Mannenzaak heeft het goed opgestuurd. Daarnaast is het verschrikkelijk irritant dat OVERAL waar je tegenwoordig iets besteld, ze gaan lopen bedelen om beoordelingen. Overal en telkens weer. Als mensen een oordeel hebben, delen ze die wel; dat hebben we toch wel gemerkt de afgelopen jaren...

Goed, snelle klantenservice.

Er was een probleempje, maar na het contact met de klantenservice heb ik het pakket de volgende dag ontvangen.

Leuke producten, snelle klantenservice

Hele leuke producten voor mannen. Snelle klantenservice en snelle levering.

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, goed product.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht