Top produkten.

Kwaliteitsprodukten. Goede prijzen. Alles gaat keurig en snel.

Zorgvuldig en goed verpaky

Snel verzonden en uitstekend verpakt

Snel geleverd.

Het gaat om een scheerkwast. Goede prijs en snel geleverd.

Snelle levering en keurig verpakt

Pakketje snel geleverd. Keurig verpakt inclusief pakbon, prima!

Goede snelle service , en heerlijke geuren

top service

correcte prijs ,leuke promo's,snelle service en leuke attenties

Tot nu toe prima ervaring , Levering keurig netjes en product is zoals beschreven.

snel en goed

mijn stelling was er snel en zoals afgesproken . bestel hier om de 2 jaar een voorraadje . bevalt goed

matig

extra betaald om bestelling de volgende dag binnen te krijgen, werd het alsnog 2 dagen later geleverd, op het moment dat ik al midden in duitsland zat onderweg op vakantie....

Goed en snel

De spullen zijn van goede kwaliteit en worden snel geleverd.

Geweldige service!

Ruim aanbod op de site met goede prijzen. Snelle levering. Alles netjes verpakt met een geurtje en persoonlijk kaartje! Top service!

Prima.

Uiterst vlotte service en afwikkeling van mijn bestelling.

Prima spullen, snelle levering

Snel, goed verpakt, klasse producten die bijzonder zijn en goede vriendelijke website. Top

Uistekende hulp

Uitstekende service bij betalingsprobleem

Netjes

Ik kreeg netjes een mail omdat er één product niet op voorraad was. Dat gebeurt niet overal.

Breed aanbod; prima prijzen

De website is overzichtelijk en veel keuze. Goed dat je maar voor €30,- hoeft te bestellen om het gratis verzonden te krijgen. Wat ik mis is een volledige productomschrijving en de ingrediënten per product. Bij deo wil ik bijvoorbeeld weten uit welke bestanddelen het bestaat en of er bepaalde stoffen inzitten (zoals aluminium).

Ruim assortiment.

Ruim assortiment, mooie prijzen. Snelle service.

Reageren snel op mail

Snel en op tijd geleverd.

Top leverantie!

Gebruiksvriendelijke website met een groot assortiment, maar niet bepaald de goedkoopste.

Ik had daar een Double Edge Safety Razor en scheermesjes besteld, maar door problemen bij PostNL zijn die niet op tijd geleverd. Ik heb daarom elders een scheerapparaat en mesjes gekocht.

Leveren zoals beloofd

Snelle levering, goed verpakt en hoogwaardige producten

top

snel, betaalbaar en geen verzendkosten

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering