Snelle complete levering

Snelle afwikkeling van bestelling

snelle afwikkeling

Spullen netjes geleverd. Duurt langer dan aangegeven

Goede ervaring met Mannenzaak, spullen netjes bezorgd. De levertijd was langer dan aangegeven, voor mij geen probleem ik had er geen haast mee. De tracking link van PostNL werkte niet, door de klantenservice netjes en snel geholpen zodat ik mijn pakket kon afhalen.

Prima bedrijf

Mijn artikel was niet op voorraad, zodra het weer op voorraad zou zijn zou ik een mail krijgen. Deze heb ik dan ook gekregen en kon zodoende het gewenste artikel bestellen en had ik het een paar dagen later in huis. Dit voldeed ook helemaal aan de verwachting.

Professioneel

Zeer goed verpakt, snel geleverd, scherpe prijs, met leuke verrassing.

Geweldig product

Snelle levering en scherpe prijs

Mijn bestelde Proraso scheerspullen werden snel en prima verpakt geleverd. Scherpe prijs in vergelijking met andere aanbieders. Ga volgende keer zeker weer bij Mannenzaak.nl bestellen.

Snelle bezorging en makkelijke website

Snelle bezorging en makkelijke website

Mooie producten, snelle levering en goede service

Nu een paar keer wat besteld. Alles is snel verzonden. Wanneer een product niet vooradig bleek te zijn werd ik hier netjes over bericht en werden er alternatieven aangeboden. Fijn geholpen.

Producten zijn goed en goed verpakt.

Ik had zelf een foutje gemaakt die door de mensen van de mannenzaken snel en adequaat werd opgelost. Hulde hiervoor. Betekent dat ik navullingen en mesjes Ed bij deze zaak bijbestel. Ga zo door mannen (en vrouwen) denk ik.

Prima service, snelle bezorging

Goede spullen en snelle levering

Leuke artikelen, goede kwaliteit en snelle levering ik ben zeer tevreden

Producten werden vlot en keurig bezorgd!

De perfecte baardschaar .. ligt goed kn de hand scherp.

Snel geleverd met vlotte reactie bij vraag

Mijn scheerset met zeep wordt snel verstuurd. Bij vraag over bevestigingsmail volgt een vlotte reactie van helpdesk. Product nog niet gebruikt -moet nog cadeau worden gegeven- maar ziet er patent uit.

Makkelijk, snel en volledig!

Snelle en complete levering. Ik zal hier gerust weer iets bestellen.

Alles volgens afspraak

Snel en betrouwbaar

Slecht

Hun slogan voor 20.00 uur besteld volgende dag in huis klopt niet. Levering kwam pas 3 dagen later!!

Zeer snelle levering

Product wordt snel geleverd. Ik ben tevreden.

Bestelling te laat dan aangegeven

Op de site staat als je voor 23:59 uur besteld dan heb je het de volgende dag. Klopt niks van daarbij moet je ook nog meer betalen om het in 1 dag te krijgen. Vanmiddag gemaild of ik het nog zou krijgen maar geen reactie terug. Ik snap dan ook waarom ze geen telnr hebben op de site , want ze willen dit gezeik niet. Nu maar hopen dat het morgen komt , maar heb nog steeds geen track en tracé gekregen. En heb de producten hard nodig anders had ik er niet meer voor betaald om het sneller te krijgen.

Goeie service

Fijn dat het binnen een dag aankwam!

Veel langere levertijd

Het product en de prijs waren prima in orde. Echter wordt er gezegd voor 20:00 besteld dezelfde dag verzonden. Product wat ik koos was op voorraad volgens de site. IPV vrijdag werd het woensdag erop pas bezorgd. En het pakket was niet vertraagd bij PostNL. Want daar was het gewoon steeds niet aangekomen. Daar lees je meer over. Kortom: heb je geen haast. Prima zaak. Maar levertijden worden niet nagekomen.

Husband loved his new shaving set

Your customer service is excellent. Very quick delivery for Father's Day. Husband loves his new set. Gorgeous!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht