Krijg snel antwoord sls ik iets niet begrijpt daar hou ik van

Snel geleverd en prima product

Snel en goed geleverd

TOP

Altijd heel snel geleverd en netjes verzorgd! Top producten

Uitgebreide, snelle site en snelle bezorging

Veel producten, oor ieder wat wils

Snel

Super goed

Uitstekend!

Zeer klantvriendelijk en betrokken bij de klant, wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en goede informatie op de website.

Goede service, snelle levering

Zeer goed ervaring met mooie producten en een snelle levering. Aanbevolen.

Goed.

No nonsense. Gewoon mannen verzorgings producten.

Alles is goed gegaan.

Ik heb geen ervaring met jullie, ik weet alleen dat alles goed gegaan is en meer niet.

Bestelling snel en prima verpakt geleverd gekregen...... top

Nette redelijke snelle bezorging

De bezoring stond bij het bestellen dat het En of 2 dagen later zou zijn dat was het niet het is geen min punt hoor maar michsshien daar een aanpassing op doen Verder is het : Site duidelijk en overzichtelijk product goed Prijs redelijk

Duurde lang voordat bestelling er was

Duurde bijna een week voordat mijn bestelling er was.

Prettige website en snelle en goede service. In het pakketje zat een kaartje met de daarop een sample van de geur van de maand, waardoor het hele pakketje daar sterk naar rook. Dat is niet zo aan mij besteed en zou ik anders doen op een manier waardoor niet het hele pakket naar deze geur ruikt.

Product zoals omschreven

Mijn snor zit weer in de krul. De gehele dag zeker een aanrader!

Kwaliteit en levering prima in orde

Levering weliswaar een dag later dan aangegeven, maar was verwacht vanwege feestdag. Product voldoet aan de verwachtingen

Redelijk

Redelijke online winkel, alleen het klopt niet met voor 23:59 besteld morgen in huis, had de bestelling rond 3 dagen binnen, maar goed all met all het is en redelijke winkel.

Betaalbare top spullen snel geleverd.

Betaalbare top spullen snel geleverd.

Fijne webwinkel met scherpe prijzen.

Handige intuïtieve website en erg snelle verzending. Ook erg netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling en de status ervan! Aanrader!

Bestelling met week vertraging ontvangen

Klacht is na het geven van slechte beoordeling inmiddels naar behoren opgelost. Er werd niet gereageerd door de klantenservice op eerdere mails. Artikelen zijn goed en webshop zelf ook prima

Alles top

Goede site, snelle levering

Hele mooie producten voor mannen

Hele mooie producten voor mannen

Snel besteld, snel geleverd

Snel besteld, gelijk betaald, volgende dag al geleverd, kortom top!!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht