Uitstekend.!

het is niet de goedkoopste site voor mannen benodigheden, maar is wel uitgebreid. de bestelling was de volgende dag binnen. Er was een probleempje, maar dat is tot aller tevredenheuid opgelost. Ik raad deze website aan

Goed geregeld

Snel en duidelijk

Snelle levering / goede collectie

Mooie collectie ! Snelle levering

Heerlijke bidymilk , echt voor de man !! Snelle service

zeer goed

super snelle afhandeling van het gevraagde.

Goede en snelle levering

Netjes verpakt

geweldig

mooie overzichtelijke site, breed assortiment met prima prijs. en als klap op de vuurpijl een een razend snelle levering.

Goed spul

Kwaliteitsspul die je niet in de winkel kan vinden. Ik koop nooit meer deo in de winkel, mijn handen zijn heerlijk zacht en ruiken naar mandarijntjes, mijn lippen kloven niet meer en ik scheer me gladder dan ooit.

Geen loze pretenties, maar gewoon goed, goedkoop en snel geleverd.

Gewoon normaal. Niet allemaal emails met zinloze info, maar gewoon snel verzenden en leveren! Top!

Mannenzaak, prima webshop met mooie spullen

Makkelijke en overzichtelijke website met mooie spullen. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Ook retourzending wordt keurig opgelost met een gratis retourticket. Kortom… goed kopen bij Mannenzaak.

Houdt zich aan belofte, prima!

Zie boven

Fijne producten ben er blij mee.

Top aanrader

BEST……

TEGEKKKKKKkkkk………

Geweldig lekker spul

Ik heb dit ge kocht voor mijn vriend. Wij zaten steeds met het probleem. Dat door het andere spul wat hij gebruikte zijn haar heel hard werd. Toen kreeg ik het advies om.dit tekopen. Hij heeft het nu aantal keer gebruikt. En het ziet en voelt er zo veel beter uit. Ook ruikt het geweldig lekker ik ben er helemaal blij mee.

Snelle levering en goede prijs

Bestellen bij mannenzaak was eenvoudig! Product was als gezegd de dag erna bij me thuis en ja de prijs was prima.

Alles klopt van begin t/m levering

zie boven

Zorgeloze bestelprocedure

Het bestellen is makkelijk en gaat snel. De pakketdienst had een foutje gemaakt bij het afleveren, maar dit is door Mannenzaak keurig opgelost. Eind goed, al goed!

Ik bestelde Uppercut 300 deluxe pommade en het was de volgende dag in huis!

Snelle verzending

Snelle bezorging. Het pakketje wat door de brievenbus zou passen, was eigenlijk iets te hoog. Post.Nl heeft het met geweld toch doorgedrukt waarbij mijn brievenbus tochtstrip kapot gegaan is. De inhoud (200 muhle razorblades) is onbeschadigd gebleven. Eerdere ervaring met Mannenzaak.nl was super. Er was een verkeerde aftershave verzonden waarna 1 mail voldoende was om de volgende dag de juiste te ontvangen

Snel besteld, snel gekregen

Goede site, makkelijk te zoeken, snel afgehandeld.

Genoeg keuze voor de man met smaak

Er is Keuze .genoeg in mannen geuren en verzorgings artikelen.

Prima webwinkel

Mooi aanbod, veel merken uitgebreide beschrijving van artikelen en snelle levering.

Snel geleverd en beste prijs

Gewoon goed!

Vandaag besteld Morgen in huis. Goede kwaliteit.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht