Hele mooie producten voor mannen

Hele mooie producten voor mannen

Snel besteld, snel geleverd

Snel besteld, gelijk betaald, volgende dag al geleverd, kortom top!!

Prima website, snelle levering

Voor eerste keer spullen besteld. Fijne website en de volgende dag al de spullen ontvangen.

eerst niks ontvangen, maar daarna vriendelijk en adequaat gereaageerd

eerst niks ontvangen, maar daarna vriendelijk en adequaat gereaageerd

Prima webshop

Levering zoals omschreven, uitgebreid assortiment, prima prijzen, duidelijke communicatie. Het zou mooi zijn als bij elk product de lijst met ingredienten staat zodat vergelijking mogelijk is. Daarnaast kan een filter voor alleen natuurlijk producten/producten zonder parfum interessant zijn.

Snel

Fijne website,snelle levering.

Prima online hulp

Na een gestelde vraag via de mail ben ik prima geholpen.

Naar verwachting binnen een dag geleverd

Producten was ik al bekend mee. Goede website en snelle bezorging. Fijne webshop

Responsibility

They sent me a wrong product, however, after reporting the wrong order, they sent me the correct one and let me keep the wrong product! Also they sent me a “hand written” sorry for inconvenience letter! Thanks Mannenzaak!

Gewoon duidelijk, snel. Niets op aan te merken. Producten zijn top.

Efficiënt en punctueel

Aankoop snel verstuurd en keurig ingepakt. Verpakking milieubewust en geschikt voor de inhoud.

Goed geleverd

Goed geleverd netjes in één pakket verpakt Kwaliteit van het scheermes vind ik persoonlijk wat minder maar dat komt misschien ook door de prijs.

Al meerdere keren besteld bij deze webshop en elke keer alles perfect geleverd. Ook het persoonlijke kaartje wat je erbij krijgt is erg leuk. Product was niet op voorraad door een fout in het systeem, werd netjes gemeld en kon iets anders uitkiezen. Top service!

Snel verzonden. Product volgens verwachting.

Bestelde artikelen snel en goed geleverd !

Bestelde artikelen snel en goed geleverd !

Goede prijs en Snelle levering

Product was goed van prijs, goede actie en snelle levering

super snelle levering

Goed bedrijf om zaken mee te doen ! Heel fijne deodorant, ben er erg blij mee, en snelle keurig nette levering. Top !

Perfecte ervaring. Snelle verzending en kwaliteit die je mag verwachten!

Zeer goede ervaring. Het product was exact zoals omschreven en de (expres-)levering was er binnen 24 uur. Top!

Goed en snel

Goed en snel

Zeer goede producten voor schappelijke prijs

Zeer goede producten voor schappelijke prijs en snel in huis

Top on the Market

Just ordered the day before and the next day the package was already at my address. I really recommend to look at their website they offer the top of the quality for Men's grooming.

Prima geleverd, goed spul!

Prima spullen.

Geweldige service

Bestellen gaat prima, duidelijke info over de producten. Goede prijs en zeer netjes verpakt/verzonden. Merci!

Goeie prijs en snelle levering:) Keep it up:)

Snelle goede levering, prima prijs.

Voor het eerst hier wat besteld. Levering is snel, informatie over verzending is duidelijk en uitgebreid. Info op website prima. Dus voor herhaling vatbaar.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht