Top. AANRADER.

Goede producten. Tegen een lagere prijs als de concurrenten. De volgende dag geleverd.

Keurige levering

Keurige levering. Snel en netjes verpakt.

Snel en keurig verpakt geleverd

Grote kans dat ik volgende keer weer bij Mannenzaak.nl bestel!

Mooi product die snel is geleverd. Zal zeker aanbevelen bij anderen.

Super!!

Snelle levering, ruime assortiment en ik ben er erg tevreden.

Tevreden

Duurde wel lang

Gewoon goed.

Makkelijk bestellen en snel leveren. Niets op aan te merken.

Plezierig en snel

Gratis retourneren

Bijna te goed; er is niet echt een noodzaak om binnen 1 dag shampoo te hebben. Doe maar rustig aan

Uitstekend, goede omschrijvingen en producten. Had twee keer achter elkaar besteld en toen kreeg ik automatisch bij de eerste de verzendkosten terug.

Uitstekend!

Mannenzaak doen als volgt: zo gezegd, zo gedaan! Chapeau!

Geweldige pomade. Ruikt erg lekker

Geen bijzh. Ben zeer tevreden.

Goede service en mooie producten

Snelle levering en ik merk direct verschil ten aanzien van de 'traditionele' merken. Hoofdhuid is direct minder droog en haar blijft langer in model.

doen wat ze beloven

goed verpakt en binnen 24 uur geleverd

Mooie producten met een fijne uitleg, vlotte bezorging en prima service.

Uitstekend product, snelle levering dus heel tevreden

Dit bedrijf stopt blijkbaar bovengemiddelde moeite in het kiezen van hun producten, waardoor de tevredenheid van hun klanten hoog is en blijft. Ook nog eens snel geleverd zoals beloofd, dus Another Happy Customer!

Fijne site

Snel geleverd, goed verpakt! Goed op de hoogte gehouden van de bestelling Ga zeker vaker hier bestellen!

Ben het product nog aan het testen. Order was snel bezorgd en persoonlijke boodschap was leuk :)

Zeer goed. Vond het persoonlijke bedankje erg leuk

Alles was goed afgehandeld en kreeg een leuk persoonlijk bedankje.

Mannenzaak.nl verkoopt online mét een persoonlijke noot, leuk!

Mijn aankoop werd snel en netjes afgehandeld en door het kaartje met handgeschreven boodschap werd ik blij verrast.

snel

snel geleverd top service

Redelijk snelle levering,goed en ruim (grote doos)verpakt

Mannenzaak.nl heeft mijn pakketje snel geleverd. Het was netjes ingepakt en er zat een persoonlijke kaart bij.

Goede service!

Goede service, duidelijk en optijd

Persoonlijke service

Leuk er een kaartje bij de bestelling zat waarbij herkend werd dat ik eerder had besteld. Dat maakt alles toch nog wat persoonlijker en daardoor nog betrouwbaarder.

Zéér tevreden

Absoluut tevreden! Heel groot aanbod kwalitatieve producten aan de juiste prijs. Steeds snel geleverd en een heel overzichtelijke website. Kaartje erbij steeds geschreven met de hand, die persoonlijke touch doet veel ook :)

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht