Goede service!

Goede service, duidelijk en optijd

Persoonlijke service

Leuk er een kaartje bij de bestelling zat waarbij herkend werd dat ik eerder had besteld. Dat maakt alles toch nog wat persoonlijker en daardoor nog betrouwbaarder.

Zéér tevreden

Absoluut tevreden! Heel groot aanbod kwalitatieve producten aan de juiste prijs. Steeds snel geleverd en een heel overzichtelijke website. Kaartje erbij steeds geschreven met de hand, die persoonlijke touch doet veel ook :)

Voor weinig geld, goed spul!

Voor herhaling vatbaar.

Het was een goede ervaring en er volgen er meer, 100% zeker.

Mijn ervaring is zeer goed geweest, het artikel was er al snel en ook zeer goed verpakt. Dus ik ben positief gestemd over mannenzaak.nl. Ga zo door mannen!

Gewoon top

Top bedrijf met een snelle levering en een persoonlijk bedank kaartje.. Hier bestel ik graag weer

Top bedrijf!

Snelle levering,goede kwaliteit producten!

Kwaliteit binnen 24u bezorgd met persoonlijke aandacht

Kwaliteit producten, binnen 24u bezorgd, met persoonlijke aandacht en een persoonlijk bericht

Kortingscode wel erg kort om te verzilveren!

Met de kerst Baxter aftershave balsem gekregen en vind het een fijn product. Ook een nieuwe scheerset van Muhle gekocht en daarbij een kortingscode gekregen. De kerstbalsem was op en nieuwe besteld en dacht dat ik een kortingscode had, maar helaas was maar 7 dagen geldig. Als ke klanten iets geeft moet je ze wel de kans geven om die te gebruiken.

kei goed

lekker luchtje de deo en snelle levering

Snelle levering Eenvoudige checkout 1 ‘minpunt’ : kosten voor levering pas op allerlaatste scherm zichtbaar, op alle andere stappen ‘gratis levering’ te zien. Geen probleem om hiervoor te betalen, maar iets minder sua transparantie.

Probleemloos, zoals beloofd

Volgens afspraak.

100% tevreden!

100% tevreden! Duidelijke shop, snel volgens afspraak geleverd. Handgeschreven kaartje was een leuke 'wow-factor'. Keep up the good work!

Goede service, de producten die ik besteld had waren binnen no time geleverd.Chapeu.

Super fijne zaak

Producten zien er goed uit en was snel bezorgd.

Snel, accuraat en vriendelijke service

Heel goed :)

Groot assortiment en snelle levering

Top producten

Super fijne producten tegen een mooie prijs!

Heel snel geleverd.

Snelle levering! Overzichtelijke website

Geweldige service!

Het is meteen duidelijk dat aan de verzending veel aandacht is besteed en er een persoonlijke noot aan toe is gevoeg!

Foutje in de levering - Sneller opgelost dan ik mijn mail kon checken :-)

Klein foutje in een geleverde bestelling. Gemeld via een ticket. Opgelost, beantwoord en zelfs al bijna geleverd nog voor ik het antwoord in men mailbox kon lezen ;-) Voor zover dat nog niet het geval was na eerdere bestelling: +1 tevreden klant.

prima en snelle service

Alles in orde

OK

Zeer goed!!

Zeer goede ervaring. Mooie spullen en strakke levering!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht