Alles netjes en tijdig afgeleverd, producten zijn ook fijn!

Mannenzaak staat garant voor kwaliteitsproducten én topservice

Mannenzaak slaagt erin om een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten aan te bieden tegen een scherpe prijs. Mijn pakket werd door de pakjesbezorger verkeerd afgeleverd waarop Mannenzaak mij zonder problemen nieuwe producten toestuurde. Mannenzaak staat niet alleen garant voor kwaliteitsproducten maar ook voor een topservice!

Top, makkelijk, persoonlijk

Voelde ondanks dat het een webshop is als ouderwets met een persoonlijke noot bij de levering

goede prijzen, snelle levering

Precies de koopervaring die je mag verwachten!

Prima assortiment en goede service

Het is een eerlijk en goed productassortiment en de levering is snel.

Well packaged and in time delivered.

I bought a shaving set as a gift. The whole set is shining and good looking as expected from the pictures online. They were carefully packaged delivered on time as they promised.

Perfect!

Nette duidelijke site, snel geleverd en leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit!

Zeer snelle levering

Gisteravond besteld (zondag) en vanochtend bezorgd. Netjes verpakt met een briefje en retourformulier - voor het geval dat - erbij. Heel netjes.

Helemaal top!

Ondanks het de feit dat ik pas laat rond de feestdagen een bestelling deed, en ondanks het feit dat ik per mail nog wat nabestelde, werd het keurig de volgende dag geleverd. Er was duidelijk aandacht aan de zending besteed: Mannenzaak had er nog een persoonlijke en handgeschreven nieuwjaarswens bij gedaan. Ondertussen heb ik al een tweede bestelling geplaatst.

Een goede ervaring door snelle service.

Ik heb twee scheerkwasten gekocht via uw zaak. Bij de eerste scheerkwast bleek deze wel goed maar wat klein te zijn. De afmetingen stonden er niet bij. Deze heb ik gehouden als reisscheerkwast. De tweede scheerkwast was groter en gebruik ik dus als dagelijkse scheerkwast. Beide scheerkwasten werden de volgende dag geleverd. Lekker snel.

Zeer snel geleverd en attent een handgeschreven briefje er bij

Het was snel besteld en geleverd en aardig dat er een handgeschreven briefje bij zit!

Duidelijke site, snelle levering met een heel attent kaartje erbij. Ik ga zeker de volgende keer weer bij Mannenzaak bestellen

Mijn bestelling keurig netjes verpakt geleverd

Mn bestelling was wat vertraagd geleverd, maar daar kan mannenzaak ook niets aan doen als het gekkenhuis is bij de bezorg diensten. Heb wel even melding ervan gemaakt voor ze zekerheid, en daar werd netjes en goed op gereageerd. Ik zal zodra ik iets nodig heb, met een gerust hart weer bestellen bij deze ‘winkel’

Net wat ik zocht

Prachtig schaartje om mijn snor bij te knippen. Dan hoef ik er niet als Nietzsche bij te lopen bij de lockdowns.

Prima spul

Ik moet er een stuk meer van gebruiken per keer dan verwacht. En ik zelf moet het haar een beetje vochtig maken voordat ik de poeder toevoeg, anders word het erg lastig om de haren goed te krijgen. Maar, ik moet wel zeggen. Als ik veel gebruik én dus een beetje vochtig haar heb. Dan heeft het een heel mooi effect! Je haar ziet er echt tiptop uit

Tijdige levering

In een periode (december) waarin levertijden bij diverse bedrijven onder druk staan zorgt Mannenzaak er gewoon voor dat er op tijd wordt geleverd.

Prompte afhandeling en bezorging

Zie boven

Snelle service met goede producten!

Persoonlijke snelle service met goede producten

bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik heb op vrijdag om 16u00 een bestelling geplaatst en betaald. Na contact met Mannenzaak bleek het pakje bij de koerierdienst verloren te zijn gegaan. De klantendienst was erg behulpzaam en zond dezelfde dag na reactie een nieuw pakketje op. Deze kwam wel tijdig aan. Top service en fijn winkelen.

Snelle levering, keurig ingepakt, voorzien van een handgeschreven kaartje met kerstwensen, in één woord top.

Fijne product & snelle levering.

Kwam der achter dat mijn favoriete haar product op was net voor kerst, dat is helemaal niks. Toen even op Google gezocht en kwam bij dit top bedrijf terecht! Dus nog snel even kunnen bestellen en de volgende dag product binnen. Top dankjewel

Prima. Leuk die persoonlijke kerstwens!

Snel geleverd en leuk die persoonlijke kerstwens van het Team. Overzichtelijke website...

Snelle bestelling via overzichtelijke website en vlotte levering.

De producten, die ik normaal in Engeland koop, zijn hier vrij voordelig leverbaar. Met handgeschreven kerstgroet.

Super service met een persoonlijk geschreven note

Goede service Snel geleverd

Lelystraat 25 A