Ruime keuze, snelle levering

Snelle levering goede spullen

Zeep ruikt goed werkt best

Correcte en snelle levering

Goede communicatie

top!!!

top service, snelle levering en top producten!

Precies wat ik voor mijn partner zocht, super!

De scheergel die mijn partner zocht, vond ik bij Mannenteam op de site. Daarbij is het pakketje snel verzonden en had ik het dus ook mooi op tijd in huis voor 5 December. Klasse!

Goede snel service- vriendelijke mensen

Toffe zaak, snelle service, veel producten, persoonlijk kaartje met je naam erop is super grappig.

Goede producten. Goede levering.

Altijd goede kwaliteitsproducten. Correcte levering. Doen wat ze zeggen!!!

Leuke producten lekker vlug ter plekke

Leuke producten lekker vlug ter plekke

Het apparaat voor neus- en oorhaar te verwijderen werkt niet

Keurig verstuurd hoor en net persoonlijk briefje erbij maar iets meer uitleg over de werking zou prettig zijn want dit ding kost 30 euro maar werkt niet en terugsturen is altijd zo`n gedoe, dus laat het maar zo. Goede zaken

Spullen snel verstuurd en goede producten; top!

Goed verzorgde producten en verzending

Geweldig!

Persoonlijk bedankje en snelle levering, dit is een topservice! Dank jullie wel.

Snelle levering. Ik heb dit als heel prettig ervaren! Gaan het product hier zeker weer bestellen!

Uitstekende service

Uitstekende service en mooie producten tegen een goede prijs. Wat wil je als man nog meer ?

Het persoonlijke kaartje erbij maakt het helemaal af. Je voelt hierdoor de aandacht die eraan besteed word.

goed geleverd

zeer tevreden

prima product, juiste levering

Uiteindelijk toch voor de mach 3 gekozen, de kop met echte mesjes scheren niet glad genoeg.

Perfect in alle opzichten, zelfs een persoonlijk kaartje erbij. Kortom top!!!

Perfect in alle opzichten, zelfs een persoonlijk kaartje erbij. Kortom top!

Mooie scheerset van Muhle

Mooie scheerset van Muhle besteld. Verpakking in luxe box. Levertijd volgens de site voor 23.59 uur bestelling plaatsen en dan volgende dag in huis is niet gelukt. Maar twee dagen levertijd in deze drukke tijd voor de shops is ook al geweldig!!

Kwaliteitsproduct...top afgeleverd!

Mooie producten en voor het bestellen werd mijn vraag netjes en snel beantwoord Product werd ook keurig en op tijd afgeleverd. Via track en trace prima te volgen! Aanrader deze club!

Leuke webshop

Ik heb bij 'Mannenzaak' een leuke scheer-set voor mijn man besteld. Gaat het goed doen als cadeautje binnenkort. Bestellen en bezorgen ging prima.

Gewoon top

Netjes snelle levering

Tijdje terug mijn eerste bestelling geplaatst. Product kwam netjes op tijd binnen met een handgeschreven berichtje erbij. Geweldige product verder ook en zeer tevreden met de service. Heel persoonlijk voelt het om hier spullen te halen.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht