Prijs/kwaliteit

Alles in orde Koop scheerkwast van dit merk al 40 jaar Wat in het verkeerde keelgat schoot was het feit dat ‘Mannenzaak’ geld durft te vragen voor de miniatuur samples van de scheercreme en van de aluin !

Fijne webshop

Fijne webshop en aandacht voor de verzending. Kreeg zelfs een handgeschreven kaartje.

Netjes ontvangen wat ik besteld had

Zoals beloofd werd de bestelling vlot bij pistNL afgeleverd. Dat die er een zooitje van gemaakt hebben heb ik doorgegeven en daarop kreeg ik een fijne reactie terug. Toch een zaak die aan hun klandizie denkt.

Snelle levering en goede producten

Hele snelle levering en goede producten Ga er zeker vaker bestellen.

Vaker bestellen

Snelle en nette levering van het product en goedkoper in verzendkosten, vergeleken met andere websites met producten voor mannen. Zeker vaker bestellen bij Mannenzaak.

Snelle levering en goede service

Verkeerd geleverd product. Gemaild en meteen de zelfde dag werd het juiste product alsnog opgestuurd.

Goede levering!!

Goede levering heel snel en geen duiken in de spullen

Dat kleine beetje extra

Snel verzonden en geleverd. Vond een handgeschreven kaartje in de doos.

Uitstekende webshop !

Snelle bevestiging en levering bestelling. Duidelijke voorwaarden. Betaling ok.

Ik was erg blij met mijn bestelling!!

Ik heb ook een kartije handscrijven gekregen van die personeel van mannenzaak! Ik denk dat jullie zijn erg aardige met de klanten daroom geef ik aan jullie de maximaale punten! Bedankt!!

Excellent product and service.

Extremely happy not only with the quality of the product but also with the fast shipment, good quality packaging and overall consideration for the customer (e.g.: personalized hand-written card).

Enorm tevreden

Producten zijn van topkwaliteit en beter dan verwacht. Bestelling kwam met persoonlijk bericht, erg klantvriendelijk. Zeker de keuze waard.

Mooi kaartje met een handgeschreven groet erbij ook! Toppie!

Leveren wat ze beloven

Goede producten, goed verpskt met een persoonlijke kaart. Met de hand geschreven, een personal touch die ik waardeer. Daarnaast scheermes wat ik gekocht heb is dikke prima. Samen met kwast en zeep terug naar een heelijk scheerritueeel in de ochtend Naast dat het authentieke mes geen plastic bevat heb ik ook mijn afval en kosten op een scheerbeurt significant gereduceerd.

Vlotte afhandeling van bestelde spullen

Netjes geleverd met persoonlijk briefje erbij.

Gisteren besteld vandaag ontvangen super goed

Bestelling mooi op tijd

gewoon goed

Mijn bestelling was snel en goed geleverd zeker een aanrader.

Online en toch persoonlijk

Top service, goede levering ! Blij met de producten en de personal touch die bij de levering zat was een absolute plus

Goede service en goede producten. En een leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling. Top website!

Super kwaliteit

Enorm snelle service en een top product, ga zo door

Snelle bezorging en een ai product was wel spang

ja was wel spang het werkt goed en snel bezorgd

Leuke zaak met verrassende artikelen

Prima ervaring. Nette overzichtelijke site met een ruime keuze aan mannen gerelateerde artikelen. Shoppen online ging makkelijk zoals je mag verwachten, verzending was snel met een persoonlijk handgeschreven bedankbriefje! Attent.

Fijne website, snelle service

Ruim assortiment, makkelijk te vinden. Snel geleverd. Ik ben tevreden

Heel snel opgeleverd

Heel snel opgeleverd maar jammer geen telefoon nummer om te vragen over producten

Heel goed.

Het product kwam op tijd op de afgesproken dag met een leuke persoonlijke attentie er bij.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht