Perfecte levering !

Snelle levering en goede/tijdige communicatie over tijdstip van levering.

Een prachtige scheerset

Door de informatie op de site van Mannanzaak ben ik enthousiast geworden voor de kwalitatief hogere scheerproducten. Daardoor heb ik nu een prachtige scheerset besteld met scheerzeep erbij. Met een paar dagen krijg je de bestelling thuis in een nette verpakking met handgeschreven kaartje. Inmiddels heb ik me er al een keer mee geschoren. Een beetje wennen, maar het bevalt heel goed. Aanrader...

Snel en professioneel bedankt

Snel en professioneel bedankt.

Makkelijk bestellen, en netjes en snel geleverd

Snelle levering van een goed product

Makkelijk te bestellen snelle levering en een goed product waar je lang mee doet. Prijs is ook aantrekkelijk.

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd tegen de juiste prijs.

Prima webwinkel

Snelle levering, netjes verzorgd, persoonlijk kaartje met een bedankje, prijs is oké, gewoon top, heel tevreden.

Persoonlijke en goede service.

Mijn bestelling wordt altijd snel verzonden en komt netjes aan. Ook het persoonlijke handgeschreven briefje wordt heel erg gewaardeerd!

gewoon goed

gewoon goed

Altijd goede ervaringen met Mannenzaak. Snelle levering. Goede producten.

Zie hierboven

Goed geregeld!

Ik zat al een tijdje te hopen op de aftershave balsem van Proraso Sandalwood. Mannenzaak had hem al! Gelijk besteld en na het weekend al in huis met wat andere Proraso artikelen.

Goede producten, snelle levering!

Goede producten, snelle levering!

Chapeau!!

Mooi product en snel geleverd.

Een goed scheermes krabbertje en het voordeel dat je zelf het mes kan stellen eenheid een roestvrij staal.

Bij twijfel achter af betalen is wel zo handig. Maar is prima bedrijf.

In de avond besteld volgende dag in huis, na top toch. daar bij goede producten. Super blij met Mannezaak.

Snel geleverd en goede artikelen

Goede shop!

Goede producten. Alleen 1 deo gekocht aan 20 eur, dag later staat ie aan 13... Edit: Na deze opmerking werd ik terug in contact gebracht met een verantwoordelijke van mannenzaak.nl. Blijkbaar was er een prijsverandering door de verdeler doorgevoerd - Onmiddelijk kreeg ik een credit nota van het verschil tussen de 'oude' en 'nieuwe' prijs. Kortom - Goede producten, goede service (en aftercare).

Mooie producten en snel geleverd.

Een trimmer besteld en ontvangen. Product en levering voldeed gehad aan de verwachting. Complimenten.

Rijke assortiment, goede service

Een webshop met grote assortiment, duidelijke omschrijving van producten en een goede service.

Ik heb mijn producten een dag naar mijn bestelling gekregen. Alles zat netjes verpakt en er zat een kleine handgeschreven kaart bij. Mooi gebaar. Producten zijn daarnaast goedkoper dan wanneer via bv. Bol.com wordt besteld dus dat is altijd mooi meegenomen. Bestel zeker nog een keer bij ze.

Snelle levering, goeie prijs

Snelle levering, goeie prijs en juiste producten

Snel en goed geleverd

conform afspraak en bevestiging

Helemaal top

Netjes op tijd geleverd met een leuk handgeschreven bericht erbij.

Alles goed geregeld.

Lelystraat 25 A