Goede producten & snelle levering.

We hebben een mooie scheerset ontvangen. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ook de complimenten voor het handgeschreven briefje. Supermooi handschrift!

Snelle en perfecte levering

De bestelling is top afgehandeld.

Goede voorlichting via de site door de vele reviews van gebruikers. En snel geleverd tegen een goede prijs.

Uitstekende service

Geen idee hoe groot het bedrijf is, maar ze hebben zeker hun zaken op orde. Vriendelijke en vlugge klantenservice en er zat een leuk met de hand geschreven kaartje bij de bestelling. Dat is toch een leuke touch bij een luxeproduct. Om 5 uur contact gehad met de klantenservice en het pakket was de volgende dag meteen bezorgd naar wens omdat ik een later gekozen afleverdatum wilde terugdraaien.

Top bedrijf heel goed geholpen

Ik was in de veronderstelling dat het product dat ik gekocht had uitgedroogd was . Dit bleek niet zo te zijn door de goede uitleg en begeleidende filmpje was alles voor mij duidelijk . Ben heel goed geholpen

Snel, Correcte prijs, verzorgd verpakt en een persoonlijke toets

Snel, Correcte prijs, verzorgd verpakt en een persoonlijke toets

Snel , top

Leuke site, real mancave place

goed beschreven en foto's. Quality of products is erg goed. Mis alleen aluminium kam om daar te kopen

mooi product

prachtige scheerkwast

Overzichtelijk, snelle service

Snelle levering, duidelijke communicatie

Product snel geleverd, goede communicatie in welke fase het product was.

Snel geleverd en scherpe prijs. Probleem top verholpen

Product was netjes geprijsd vergeleken met andere webwinkels en werd snel geleverd. Helaas bleek er een kleine beschadiging op te zitten. Na het melden hiervan is er direct een vervangend onderdeel opgestuurd. Top opgelost zo!

Tevreden met het product, snelle verzending en een vriendelijk briefje erbij!

Zeer goede ervaring

Ruime keuze in het aanbod. Kwalitatieve producten. Makkelijk bestellen. Snelle en correcte levering.

Gewoon goed

Keurig netjes

Klantvriendelijk

De zeep ervaar ik als zeer fijn. Het is een lekkere geur, de hele badkamer ruikt ernaar. Ik ben overgestapt van douche gel naar badzeep maar het nadeel van zeep is dat deze zo glad is. Ik heb op internet een zeepzakje gevonden van hennep, daar kun je de zeep indoen maar dan schuimt het bijna niet.

Goede service en goed product

Goede service en goed product

Snelle service en prijs waardig

Zeer goed en snelle levering.

Super.

positief

lekker snelle levering

Prima zaak die mannenzaak!

Dus ook voor vrouwen;)) Ik heb als vrouw een ‘heren’ scheermes gekocht omdat ik steeds meer van alle plastic afval die ik met mijn gezin produceer. Dus is dit één van de vele stappen om daar wat tegen te doen, geen wegwerpmesjes meer. En ik ben gek op zwaar en stoer, dus die elegante damesmesjes spreken mij nul aan. Prima website, youtube films gekeken en een goed besluit genomen. Mijn bestelling werd geleverd met een persoonlijk briefje, wat ik altijd enorm kan waarderen. Kortom: een aanrader!

Snel geleverd, goede prijs, goed verpakt! Zelfs een handgeschreven kaartje erbij! Mooi handschrift trouwens! Volgende keer weer!

Top bedrijf!

Snelle levering en prachtige producten.

Uitverkocht

Ik denk dat ik ongeluk heb gehad, maar als je uit gaat dat 2/3 van je order blijkt niet leverbaar te zijn, dan is dit de tent voor jou! Gvd nog geen pomade clay.

Duidelijke website, makkelijk besteld en snel bezorgd. Leuk persoonlijk berichtje bij de bestelling ook!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht