Duidelijke website, makkelijk besteld en snel bezorgd. Leuk persoonlijk berichtje bij de bestelling ook!

Ruime keus, snelle aflevering

Keus genoeg en met goede beschrijvingen en eas snel geleverd.

De mannenzaak verder goed, alleen de borstel is al kapot na de verzending

De borsten van pacino , ik dacht ik doe een keer een goeie aankoop. De borstel viel al uit elkaar zodra ik de borstel aanraakte. Een beetje jammer van de kwaliteit. Zonde van me geld. De pacino matte is zoizo de beste al jaren.

Vriendelijk, doen wat ze zeggen

Aandacht voor de klant en snelle levering.

Supersnelle levering!

Bestelling werd een dag later al geleverd. Veel te kiezen op de website.

Snelle levering en goed verpakt!

Prima webshop met een ruime sortering.

Was op zoek naar een nieuwe scheerkwast. Kwam uit bij het merk Mühle. Voortreffelijke kwaliteit. Een genot bij het dagelijks scheren.

Topzaak.

Bestelling super snel binnen.

Top bedrijf!

Snelle levering en goede producten!

Blije klant

Uitstekend geregeld bij Mannezaak. Site is gemakkelijk te bedienen en bestellen gaat ook makkelijk. Daarnaast een breed assortiment aan producten. Was opzoek naar een specifieke clay en deze was op voorraad. Tot slot levering volgende dag zoals beloofd en een leuk geschreven kaartje. Enige minpunt vind ik het minimum bedrag voor een bestelling anders verzendkosten, maar dat mag de pret niet drukken.

Snel geleverd, snel antwoord op vraag

Goed en snel antwoord op vraag, Snelle levering.

Goede selectie producten, snelle levering

Echt een prima Mannenzaak… goede selectie producten, en het wordt allemaal netjes vlot geleverd ook. En dan een persoonlijk kaartje erbij is een fijn stukje service!

Al jarenlang tevreden

Ik koop hier al een jaar of 4 mijn pomade en blijf hier terugkomen. Dit vanwege de scherpe prijs, het persoonlijke tintje en de uitstekende service.

Ik heb geen zin nodig: TOP

Prima webshop

Uitstekende service en snelle levering!

Zie titel

Supersnelle levering

Zoals altijd worden de producten snel geleverd. Goede communicatie over de verzending.

Was erg goed

Ik had een nieuwe scheerkwast nodig ik heb één van grouwdashaar gekocht lekker Stevig Scheerkwast ligt lekker in de hand schuimt goed je scheerzeep op. Over de verzending was ik ook zeer te vrede goed gedaan mannenzaak.nl

heel goed 10+10 is mijn cijfer

top kwaliteit ben zelf echt tevreden ga binnen kort meer bestellen

Goed produkt en snelle levering

Qua prijs concurrerend met de rest.

Mooie spullen en snelle levering

Mooie scheerset gekocht die snel werd geleverd. Foto’s zijn conform werkelijkheid. Wij zijn zeer tevreden.

Top zaak! Duidelijke site, snelle levering en een persoonlijk kaartje.

Tevreden

Ben zeer tevreden, en ook om de snelle levering

Dik in orde!

Aangeboden producten - Mooi assortiment Doorlopen v. producten en bestelling plaatsen - handig/makkelijk Levering - vlot en correct afgeleverd Bestelde producten bekeken/geuren beoordeeld na uitpakken - tot zover alles naar wens, kan het gebruik helaas nog niet beoordelen.

Snelheid

Altijd snelle en correcte service!

snelle levering met persoonlijke touch

Bestelling was snel binnen en keurig verpakt. Website is overzichtelijk en fijn om te gebruiken. Bestelling was snel binnen en netjes verpakt. Bij de bestelling vond ik een kaartje met een geschreven boodschap. Dit geeft voor mij het gevoel dat mannenzaak de klanten waardeert.

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht