Heerlijke zaak! Zal hier iedere keer mijn baard producten bestellen.

Elke keer top levering gehad, leuk persoonlijk berichtje erbij. Niks te klagen!

Snel en correct

al vaker wat besteld. Informatie okay, levering snel en correct. Prima webshop!

goed geleverd, mooi op tijd

tot nu toe goede zaak.

Prima kwaliteit goede levering en persoonlijk.

Leuk om een persoonlijke noot in de levering te vinden. Die maakt dat de verwachtte kwaliteit van de producten en levering overtroffen worden. Aanrader.

TOP!

Snelle levering en attent kaartje, je bestelling wordt duidelijk gewaardeerd.

Altijd super snelle nette levering!

Bestelling wordt altijd snel en keurig geleverd!

Snel simpel geen klachten

Geen klachten

Goeie, snelle en persoonlijke service.

Pakket was snel binnen, goede kwaliteit en persoonlijke service

Geweldig winkel,

Snelle levering en een leuke persoonlijke bericht.

Uitmuntend

Wederom een fantastische ervaring met een uitstekend product van de Mannenzaak! Binnen no time, bestellen, bezorgen en genieten, TOP!!! ⭐⭐⭐⭐⭐

Direct antwoord na een mailtje Ga zo door

Ik heb twee keer een bericht gestuurd, waarop geen van keren is gereageerd. Bestelling is wel snel verstuurd en ontvangen. Geef nu voordeel van de twijfel en zal aanbevelen

Opnieuw snel geleverd én ook de spullen ontvangen die ik had besteld. De persoonlijke boodschap heeft me overgehaald hier te blijven bestellen

Uitstekende informatievoorziening

Wat bij mannenzaak.nl opviel was de uitstekende informatievoorziening over het bestelproces via de website. Daarnaast waren de producten prima verpakt samen met een leuke persoonlijk gericht bedankje en alles conform afspraak. Top bedrijf!

Prima producten en snel geleverd

Snelle levering en goede producten

EEN woord perfect voor kwaliteit en levering.

Zoals gewoonlijk ruim aanbod van scheerartikelen uitmuntende kwaliteit nu besteld een scheer en balsem volgende dag geleverd bedankt en tot de volgende bestelling.

Super!!!

De bestelling is goed ontvangen en erg leuk persoonlijk detail. Top!!!!

Mooi product en snelle levering

Mooie producten, kwaliteit en prijs top!

Prima site met de man centraal in een ruim aanbod van Top-merken. Strakke levering geheel volgens wens. Uitstekend,!

Primadeluxe

Goede producten en dnelle lering.

Snelle levering en fijne website

Niks mis mee!

Goede service met fijne producten. Het gepersonaliseerde kaartje erbij maakt alles net wat beter! Top!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht