Helemaal top

Zie titel

Goede levering

Snel en goed geleverd

Goeie duidelijke site En levering was snel

Leuk die persoonlijke boodschap

Pomade gekocht, snel geleverd en leuke persoonlijke boodschap, ga zo door.

Snelle levering, topproduct

Ook voor vrouwenkuiven zeer geschikt !

Zoals het hoort

Vaker iets besteld, altijd goed en netjes.

prima levering en spullen.

prima levering en spullen.

Snel en goed

Goede ruime selectie. Correcte levering.

Snelle levering, goed assortiment

Ik kan deze webshop aanbevelen :-) Was op zoek naar goede verzorgingsproducten en kwam op deze site terecht. Bestelling goed verpakt en een leuke persoonlijk briefje erbij. Altijd leuk en attent. En wat blijkt ze zijn gewoon in mijn eigen dorp gevestigd :-)

perfect

top alles volgens plan

Supersnel geleverd

Perfect als altijd!

Meerdere keren al besteld hier. Altijd goed, netjes verpakt en voorzien van persoonlijk geschreven kaartje. Niet nodig, wel leuk. De producten zijn zoals altijd weer top. Proraso scheerproducten en Mister Pompadour haarproducten.

Werkt perfect maar is weinig

Ik had wel wat meer verwacht voor die 15 euro het product werkt wel super goed maar ik vind het veel te duur

Ben nu een paar dagen bezig met snorren vet , werkt uitstekend.

super

makkelijk bestellen en afrekenen en volgende dag in huis! met correcte track en trace!!

Enorme keuze & snel!

Eerlijk? ik viel achterover van de hoeveelheid producten ... enorme keuze in kwaliteitsproducten. Zonder enige twijfel zal ik hier meer aankopen verrichten!

snel, betrouwbaar en goed

Bestelling ontving ik snel. De hele procedure en de site voelde als vertrouwd. Kwaliteit van de artikelen is super. Lekker genieten van mijn scheer momenten.

En erg leuk dat persoonlijke kaartje

Toppie !

Snel geleverd, alles in orde.

Snelle levering voor een prima prijs!

Niks mis mee.. mooi assortiment snel geleverd en scherpe prijs. En dan krijg je er ook nog een handgeschreven kaartje bij als personal touch!

Overzichtelijk, goed en snel geleverd

Mannenzaak.nl is één van de weinige webshop die de baardolie verkoopt van Suavecito. Toevallig is dat dé baardolie voor mij. De webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Door de suggesties heb ik ook een extra bestelling gedaan van Baardshampoo en Balsem. Tindig besteld en de volgende dag geleverd. Ik ben tevreden! Tot de volgende bestelling!

Snelle en vriendelijke reactie en verzending

Uitgebreid aanbod op gemakkelijk navigeerbare site. Kaartje met een handgeschreven (!) boodschap zorgde voor een sympathieke, persoonlijke touch!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht