Snel en fijne producten

Snelle en goeie levering! Fijne producten, hier ga ik voortaan bestellen.

Uitstekend verzorgd

Mooie producten, snelle levering en een hand geschreven kaart altijd leuk om te ontvangen zeer netjes en persoonlijk bedankt

Snelle levering zoals beloofd

Prettig

Aanschaf van eerste safety razor, een Edwin Jagger, super keuze blijkt, mede door de goede informatie te vinden op deze prettig ogende website, levering in deze drukke tijden voor vervoerders zeer snel 2dagen. Handgeschreven persoonlijke dank voor mijn aanschaf. Volgende scheer benodigdheden komen van mannen zaak.nl

Dichtbij perfectie, op elk vlak

Alles was tip top; zeer snelle levering, goede en formele service, het product was veilig verpakt en voldeed aan mijn verwachtingen (het is dan ook de derde keer dat ik hier bestel), tenslotte was het hartverwarmende, handgeschreven briefje de kers op de taart.

Super snelle service en levering

Alle artikelen zijn goed en makkelijk te vinden in de webshop. De levering was weer super snel.

Top bedrijf

Als ik iets speciaals voor mijn man wil hebben kijk ik altijd bij de Mannenzaak. Top producten, goede prijzen en snelle levering. Echt een aanrader!

Super prijzen en service

Extreem tevreden klant met vooral appreciatie voor het persoonlijke bericht dat bij de bestelling zat.

Duidelijke site

Mooie overzichtelijke site. Bestellen en afrekenen wordt goed aangegeven.

Potje haar clay was helemaal uitgehard

Er was iets niet goed met mijn product. Even contact met de klantenservice opgenomen en er werd meteen een nieuw product naar me toegestuurd.

Prettige shopervaring met een persoonlijke touch.

Prima, fatsoenlijke communicatie.

Top service en vriendelijkheid

Super voor elkaar alles heel fijn!

uitstekend

uitstekend

Altijd goede service en goed ingepakt

Altijd goede service en goed ingepakt

Levering binnen 48u. Helemaal top dus.

Easy peasy

Ik zocht een baard kam en een natuurlijk product. Die vond ik in een shampoo voor mijn baard. Geen gedoe, maar gewoon goed.

Super geweldige zeep

De mannenzeep is subliem heerlijke geuren

Persoonlijke boodschap bijgevoegd.

zeer persoonlijk.

Uitstekende shop

Zeer vlotte en correcte levering, en een uitstekend product. Scheerolie.

Uitstekende en snelle levering.

Prima ervaring, goed product en snel geleverd.

Fijne haarproducten!

Snelle levering en mooie producten!

Een tien voor klantenbinding

Een simpel handgeschreven kaartje erbij deed het helemaal voor me. In deze tijd waarbij de webshops je om de oren vliegen staan jullie met een simpel handgeschreven kaartje er bovenuit. Enige puntje van kritiek is dat ik op zondag bestelde en er stond dat ik het morgen (maandag) zou krijgen als ik voor 20:00 uur bestel. Ik heb ruim voor 20:00 besteld maar kreeg het dinsdag en niet op maandag. Was jammer

Mannenzaak Is ook voor vrouwen

Mooie safetyrazor uitgezocht, bij een webshop met schappelijke prijzen en een heel ruim assortiment. De levering was snel, en met het handbeschreven kaartje echt persoonlijk. Mannenzaak is gelukkig ook voor vrouwen. Blij mee!

Goede snelle levering

We zijn heel tevreden over het bestelde produkt. Je huid wordt heerlijk schoon en zacht Samen met mijn vrouw gebruiken wij de heerlijke zeep!

Lelystraat 25 A

3364 AH Sliedrecht