Betrouwbaar en service gericht bedrijf

Prettige medewerkers die met je meedenken en juist advies geven

Correct, prettig en vlot.

Uw verhuur vloot krijgt mijn cijfer 8. Toch is er ruimte en aandacht nodig om een 10 te halen. Aan de fysieke conditie van de vloot is extra aandacht nidig. Niemand vind het prettig een auto te ontvangen met een reeds brandend motorstorings lamoje terwijl je aan je klus moet beginnen. Ook een natte vloer door lekkend dak van meubelbox wil je niet. Of een auto die deels met duc-tape aan elkaar zit. Ook de aanwezigheid van een ijskrabber is fijn zodat je niet net je pinpas de ruiten hoeft te krabben. Tevens adviseer ik de exacte tank inhouden te controleren bij inname. Afgelopen week 12 liter verschil op exact zelfde rit gemeten bij twee huurperioden. Vermoedelijk proberen huurders te besparen. 10 liter minder in de tank staat de meter ook nog op vol.

Afspraak is afspraak

Contact vooraf helder en duidelijk. Ophalen was een genot. Inleveren goed geregeld. Afhandeling correct, snel en netjes.

Duidelijk en vriendelijk personeel.

Snel geregeld, normale borgprijs en fijn vriendelijk personeel. De borg binnen een dag terug gekregen. Zeer aan te bevelen als je een nette auto nodig hebt in geval van nood.

Alles top

Alles goed gegaan

Goede service verleend en klantvriendelijk ga zo door

Professional and Respectful

Not the first time renting from Adrem, as always very professional and helpful with nice people. Thank you.

Goede service erg vriendelijk

Goede service, vriendelijk zeker aan te bevelen.

Makkelijk en voordelig

Had een autotje (AygoX) gehuurd. Makkelijk te boeken via website met duidelijke prijzen. Heb adrem gekozen door de voordelige prijs en mogelijkheid om per dagdeel te huren. Op de dag, samen kijken naar bestaande schades en kreeg ik ook digitale schadelijst via email. Nadat klaar waren met de huur, krijgen wij de factuur met precies dezelfde bedrag zoals afgesproken met de echte aantal gereden km kosten.

Super geregeld.

Snel en goed bestelbus geregeld!

Alles top

Wij werden door een superaardige jongeman geholpen. Samrn hebben we een rondje rondom de bus gemaakt en we konden al snel op pad in de nette bus. Zeker aan te raden

Heel vriendelijk geholpen

Zeker aan te bevelen. En niet duur.

Perfect!

Makkelijk reserveren, ook last minute, Goede service, vriendelijk personeel, nette auto! Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Goede Service,alles verlopen zoals afgesproken!!!

Goede service,

Prima bus

Voor het verhuizen van klein volume een prima bus.

Goede service. Fijne busjes

Erg behulpzaam en erg vriendelijk

vlotte afhandeling

Een goede huurbus tegen goed tarief

Waar je bij veel verhuurbedrijven de auto ‘s morgens haalt en ‘s avonds terug brengt kun je bij Ad Rem de auto einde middag al ophalen. Je huurt dus echt 24 uur. Op die manier kun je je verhuisspullen al inladen om de volgende ochtend te gaan rijden. Uitleg bij ophalen is goed net als inname proces. Borg wordt snel terug betaald en factuur zit snel in de mail.

Superservice. Had bus week eerder besteld door sneeuw kon ik week later bus huren.super service klantvriendelijk

Vriendelijk personeel, eerlijk prijs en vlotte afhandeling zowel bij het ophalen auto als terugbrengen.

Een vriendelijk auto verhuurbedrijf

Snelle en goede service aan de klant om een auto te huren

Volledig professioneel, een grote vloot voertuigen, perfect voor je eerste keer. Zeer goed voorbereid. Ik heb wel eens gehuurd bij slecht weer, sneeuw, enz., en er waren veel klanten die graag meegingen! Ik beveel ze aan, ze staan ​​open voor uitdagingen en de communicatie is uitstekend.

Super vriendelijke klantenservice.

Goed ontvangen en netjes alles afgehandeld. Fijne huur auto..

Erg goed

Geen moeilijk gedoe , professioneel en een mooie auto voor een goede prijs

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!