Perfect!

Goeie service, goeie bus, fijn contact!

Bij het afrekenen ging het mis met de kilometers maar ze hebben dit super netjes afgehandeld. Zeker aan te raden. Nette spullen en goede service.

Zeer goed.

Altijd goede service.

Mij goed behandeld top

Communicatie is goed

Nette vrachtwagen.

Nette vrachtwagen met lift. Alles kunnen doen. Eerder kunnen inleveren. Verder goede afhandeling. Is voor herhaling vatbaar.

Snelle en correcte afhandeling, doet wat het beloofd zonder poespas

Website is heel makkelijk om auto te reserveren. Snelle communicatie gericht op efficiency en gebruiksgemak voor zowel klant als bedrijf. Geen problemen met de auto die wel duidelijk sporen van gebruik heeft maar daardoor wordt niet met een vergrootglas naar de auto gekeken bij retourneren; niet dat daar aanleiding toe was. Factuur is duidelijk en gespecificeerd. Hele proces is gericht op efficiency en snelheid waarbij toch aandacht blijft voor de individuele klant. Prima!

Geweldig..

In een woord..geweldig...alles in orde..alles ging snel...bij terugbrengen iemand aanwezig ( wat vaak niet het geval is bij andere verhuurders)...meteen dezelfde dag de afrekening...transparant..duidelijk..

Snel geholpen op t laatste moment een bus gehuurd. Heel vriendelijk personeel zowel op locatie als aan de telefoon. En helemaal niet duur. Ga hier zeker weer een bus huren als ik er 1 nodig heb!

Sneller reservering en goed geholpen Busje was perfect en medewerkers zijn zeer vriendelijk en professioneel

Goed geregeld, fijn voertuig

Goede en fijne bus voor het vervoer van ons team, inclusief fietsen naar Frankrijk inzake onze deelname aan Alpe d'Huzes.

Snel geholpen en meteen door!

Gisteren gereserveerd, vanochtend opgehaald en meteen op weg — snel, duidelijk en top geregeld!

Alles is goed verlopen

Vriendelijke mensen, Zij gaven ons uitleg waar nodig. Er waren al enkele “oude” beschadigingen, welke vooraf ook goed werden genoteerd. De bus was verder prima in orde en prima voor onze verhuizing.

Goed en snel geregeld.

Top bedrijf en adequaat geregeld , no nosence. Snelle goede check en mooi afgehandeld. Nette auto`s.

Prima auto weer ! We hadden wel kennelijk de reservesleutel mee, zonder afstandsbediening voor de deurvergrendeling ! Ook misten we in Duitsland wel een blauwe parkeerschijf die op veel plaatsen nodig was. Daarom 4 in plaats van de 5 sterren.

Perfect!

Savonds laat nog een busje besteld, aanvraag werd aangenomen en meteen de dag erna al bevestiging! Kon online al alles ingeven en betalen en bij ophalen ging het supersnel! Derde x al gehuurd nu, iedere x weer super prettig!

Alles duidelijk en volgens afspraak

Doen wat ze zeggen

Snelle procedure in huren en inleveren; geen gedoe: what you see is what you get

No nonsens, duidelijk en vriendelijk personeel

Prettig ontvangen, goede uitleg, komen afspraken na.

Goede en snelle service; ik kreeg de auto binnen vijf minuten.

Zeer prettig

Super ervaren

Bus stond klaar op afgesproken tijd fijne uitleg goeie service toppie

goede snelle service duidelijk klantgericht

Wed zeer vriendelijk ontvangen bus was zeer netjes van binnen super goed

Behulpzame en vriendelijke medewerkers

We werden vriendelijk te woord gestaan en waren heel behulpzaam

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!