Helemaal top!
Bus geleend alles netjes verlopen zoals het hoort. Top Mannen! Volgende keer zou ik zeker weer een bus huren bij Adrem Maastricht.
Mike
Laden reviews...
903 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 8.837 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De feedback is over het algemeen zeer positief, met nadruk op vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, gemakkelijke reservering en betrouwbare service. Klanten waarderen redelijke prijzen en de snelle teruggave van de borg. Enkele opmerkingen noemen kleine verbeterpunten, maar de beleving blijft hoogwaardig en betrouwbaar.
Mike
Maastricht
De bus reed fantastisch en was van alle gemakken voorzien. Het huurcontract en het contact rond het afspreken waren prima. Het afleveren was een beetje beetje hobbelig maar is uiteindelijk goed gekomen.
Miep
Roermond
Prima service vriendelijk
Michel
Maastricht
Dat schuurt, begrijp ik, want een 5 zou de 10 niet mogelijk moeten maken. Maar het drukt het beste het gevoel uit. Desk, meedenken, admi: beter dan ooit eerder in mijn leven. (71 en ervaren Huurder...) Maar de Bus eenmaal mee: Controlelampen branden, bandenspanning gevaarlijk laag alle 4 de banden, ergerlijke lamp reserve-accu-storing, binnenruit voor baggervet, dus slecht zicht tegenliggers, rammel achterin waardoor achterpassagiers gek werden, beschadigingen buiten zo erg dat je hem niet meer mee zou moeten mogen geven, voorruit vervangen linkerafdekstrip niet meer aangebracht en lijmrestanten glas en dak. Bah. Ergerlijk en volmaakt onnodig. Weken tevoren besteld. Jammer!
George
Leidschendam
de mensen die er werken zijn heel vriendelijk behulpzaam en respectvol net als de eerste keer heel netjes geholpen zeer tevreden
Kelly
heerlen
Wat leuk om te lezen dat je ook de tweede keer weer netjes en vriendelijk geholpen bent in Heerlen! Bedankt voor de review en het mooie cijfer Kelly!
Huur al jaren mijn verhuisbus bij Adrem! Altijd goed
christian
Maastricht
Al jaren je verhuisbus bij ons, daar zijn we blij mee Christian! Bedankt voor het mooie cijfer!
Wij werken al jaren samen met Adrem! Altijd Top service en denken altijd met je mee!
Horecare
Maastricht
Wat mooi dat we al jaren samen optrekken en dat we altijd met jullie mee kunnen denken! Geweldig bedankt voor de 10!
Duidelijke website waardoor makkelijk online te reserveren. Bij telefonisch contact betreffende opvragen van het kenteken van de gereserveerde bestelbus en het huren van een steekwagen werd ik vriendelijk te woord gestaan en is alles conform afspraak geregeld. Alles wordt per email bevestigd, correcte terugbetaling van borg.
27 September 2026
Maria
Maastricht
Wat fijn om te lezen dat het reserveren soepel ging en dat we je telefonisch goed konden helpen met het kenteken en de steekwagen Maria. Ontzettend bedankt voor de 10!
Alles perfekt, immer wieder.
Manfred
Eygelshoven
Schön zu hören, dass alles perfekt geklappt hat Manfred, wir sehen uns gerne wieder! Ganz herzlichen Dank für die 10!
Één van de voorlampen stond dusdanig afgesteld (of beter niet afgesteld) dat andere weggebruikers daar last van hadden. Het slot op de achterdeur te openen lukte vaak niet, één keer stonden we 10 minuten te proberen om ‘m open te krijgen, uiteindelijk lukte dat. De hendel om de andere helft van de achterdeur te openen werkte ook niet goed, moest je flink indrukken om de deur te kunnen openen (zit ook los). De cabine was niet schoongemaakt, misschien wel gestofzuigd, maar verdere was het een stoffige bende. De airco deed het niet. De parkeerlichten deden het ook niet, we kregen constant een waarschuwing op het dashboard. Er zitten veel deuken in de bus en het achter-remlicht was ook kapot. Enfin, we vonden het plat gezegd best wel een afgeleefde rammelbak. Ben ik niet gewend van jullie.
Beveelt niet aan
Eumedianet BV
Maastricht
Beste Eumedianet, dit is inderdaad niet de staat waarin een bus bij ons de deur uit hoort te gaan, onze excuses dat je dit zo hebt ervaren!
Vooraf gereserveerd. Dag erna opgehaald, uiterst vriendelijke jongeman aan de balie Goede bus. Super !!!!
Hennie
Puth
Wat fijn dat je vriendelijk geholpen bent aan de balie en dat de bus goed beviel voor een schappelijke prijs Hennie. Super bedankt voor de 10!
Adrem is betrouwbaar en goed , voor een dag huur. Maar…waar het vroeger de goedkoopste optie was , is het nu voordeliger naar hertz te gaan voor huur van een week of langer . Dat is toch jammer
23 September 2026
jvph
Heerlen
Fijn om te lezen dat je ons betrouwbaar vindt voor een dag huur! Bedankt voor de review en het mooie cijfer, en jammer dat de prijs voor langere periodes minder gunstig uitpakt.
Fijne auto’s en super service
22 September 2026
Joyce
Maastricht
Wat fijn om te lezen dat zowel de service als de auto's in de smaak vielen Joyce. Super bedankt voor de 10!
Ik heb een busje kunnen huren zonder vooraf te reserveren. Medewerkers waren zeen professioneel, klantgericht en zeer vriendelijk. Administratieve handelingen waren snel verricht. Het borg was binnen twee werkdagen terugbetaald.
22 September 2026
Fouad
Heerlen
Fijn dat je zonder reservering meteen terecht kon en dat alles vlot geregeld was Fouad. Enorm bedankt voor de 10!
Online gereserveerd en snel en goed geregeld en afgehandeld.
Marco
Heerlen
Online geregeld en snel weer op weg, zo hoort het! Bedankt voor het mooie cijfer Marco!
Schnell und professionell. Alles verlief absolut reibungslos und unkompliziert von der Buchung bis zur Rückgabe. Der Transporter war in einem top Zustand. Gerne wieder!
Markus
Liege
Schön zu hören, dass von der Buchung bis zur Rückgabe alles reibungslos lief und der Transporter top in Schuss war, Markus. Vielen herzlichen Dank für die 10!
Staff were friendly. I could quickly reserve a car via the website. I went for a cheap car.. which was quite noisy for long distance travel. Check-in and Check-out all went well.
Am
Roermond
Great to hear the reservation and the check-in and check-out all went smoothly! Sorry that the budget car turned out a bit noisy on the longer stretches. Wonderful, thank you so much for the 10!
Wij hebben op zaterdag 19 augustus een bus gehuurd. Vooraf goed geïnformeerd via de mail en op de vestiging bij het afhalen zijn we heel snel en vriendelijk geholpen. Zowel het ophalen en terug brengen ging snel, vriendelijk. Ook de borg binnen 1 dag weer terug ontvangen.
Nicky
Sittard
Wat fijn om te lezen dat zowel het ophalen als het terugbrengen snel ging en dat de borg zo vlot weer op je rekening stond Nicky. Ontzettend bedankt voor de 10!
Geweldige ervaring! De medewerker die alles voor ons heeft geregeld was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. De service verliep heel soepel en de auto was fantastisch. Het beste aan de hele ervaring was echt de vriendelijkheid en de fijne manier van communiceren van deze medewerker. Zeker een aanrader!
Gaber
Meerssen
Wat fijn om te lezen dat onze collega je zo gastvrij en behulpzaam heeft geholpen Gaber, we geven het compliment graag door. Super bedankt voor de 10!
Ik kin de auto al binnen een uur ophalen en terugbrengen wanneer heet uitkwam. Hoefde geen rekening te houden met openingstijden. Eveneens de eerste 600km! Waren inbegrepen. Auto was keurig netjes schoon, ook van binnen. Voor een volgende keer zal ik weer voor Adrem Roermond kiezen.
Frederic
Herkenbosch
Wat fijn dat je zo snel en flexibel kon rijden en dat de auto keurig schoon was Frederic, graag tot de volgende keer in Roermond! Enorm bedankt voor de 10!
Als tevredenheid goed is zijn er momenteel ook geen aanbevelingen.
Dings Decor BV
Nuth
Fijn dat het ophalen helemaal volgens afspraak verliep Dings. Enorm bedankt voor de 10!
Ik ben totaal niet tevreden over de service. Vooral de man met oranje haar heeft mij erg slecht geholpen. Zijn manier van communiceren en omgaan met klanten vond ik niet professioneel. Ik voelde mij niet serieus genomen en ben zeer teleurgesteld over mijn ervaring. Voor mij is de service echt een 0.
Beveelt niet aan
18 September 2026
IKO HAIRSTYLE
Sittard
Alleen naar lof, alles super geregeld en meegedacht
17 September 2026
Yves
Echt
Mooi om te lezen dat we goed met je hebben meegedacht Yves. Enorm bedankt voor de 10!
goede afspraken en behulpzaam
15 September 2026
H
Sittard
Fijn dat de afspraken goed waren en we je konden helpen. Bedankt voor het mooie cijfer!
Zie boven ; heel fijn en vriendelijk
14 September 2026
Aggie
Urmond
Wat leuk om te lezen dat de auto in de smaak viel en dat je vriendelijk geholpen bent Aggie. Enorm bedankt voor de 10!
Wij maken dat je wegkomt!
Heerderweg 33
6224LA Maastricht