Laden reviews...
926 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback is over het algemeen zeer positief, met nadruk op vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, gemakkelijke reservering en betrouwbare service. Klanten waarderen redelijke prijzen en de snelle teruggave van de borg. Enkele opmerkingen noemen kleine verbeterpunten, maar de beleving blijft hoogwaardig en betrouwbaar.
Ik ben erg tevreden over zowel over de auto zelf en ook het reserveren, ging allemaal heel snel en soepel er was meteen een auto beschikbaar. Ook het afhalen en weer terugbrengen ging heel soepel zonder te hoeven wachten en geen langdradig gedoe ! Heel vriendelijk personeel heel correct en behulpzaam. We hadden de bus zelfs nog een paar dagen langer nodig, was ook geen probleem, een telefoontje en het was geregeld. Financieel ook geen problemen, borg netjes op tijd terug gestort.
30 July 2026
Ger
Sittard
Grootste maat bestelbus gehuurd, diegene die we hadden bleek te piepen. Meteen een andere bus gekregen, prima bus. Vriendelijk personeel, goede afhandeling.
Femke Kriens
Bemelen
Bedankt voor de review en het mooie cijfer Femke!
Vriendelijk personeel werd geholpen door Harriet hele vriendelijke vrouw neemt de tijd voor goede begeleiding en afhandeling kortom een aanrader.
Hen Engelen
Tegelen
Wauw bedankt voor de 10 Hen en de mooie review!
Super vriendelijk en doen niet moeilijk als je een paar minuten te laat bent.En de prijs is ook netjes.
Peter Reuleaux
Bocholtz
Bedankt voor het mooie cijfer Peter!
Alles snel geregeld, heel efficiënt in het regelen van het administratieve deel. Correct en snel afgehandeld bij inlevering en factuur goed en correct.
Leon
Maasmechelen
Super! Bedankt voor de review Leon!
Altijd snel geregeld. Borg zo terug betaald en fijne wagens.
Brigitte Noor
Ittervoort
Wauw een 10! Bedankt Brigitte!
Reservering, registratie en betaling gaan snel en makkelijk. Vriendelijke en flexibele medewerkers. Zo was het geen probleem wanneer ik de gehuurde auto een uurtje later in kwam leveren.
Paul
Maastricht
Bedankt voor het mooie cijfer Paul!
Ik huur vaak bij Adrem. Heb een rekening bij hen. Ik kan altijd direct een bus huren en als ik het niet op tijd red wordt altijd een oplossing gevonden. Vriendelijk personeel. Ze zijn niet de goedkoopste. Voor 20.- minder kan je elders terecht maar de service en het gemak maken dat ruimschoots goed
Peter Van Den Berg
Brunssum
Goed te horen en graag tot een volgende keer Peter!
Snel in communicatie en duidelijk uitgelegd! Borg was weer snel gestort.
Andrej
Roermond
Geweldig! Bedankt voor de 10 Andrej!
Goed geholpen kan ik van bo-rent niet zeggen Adrem zijn goede mensen zij helpen je goed en luisteren.Bo-rent daartegen zijn wat minder vriendelijk als je een bus huurt en je bent de weg op dan begint de Allende.
25 July 2026
Patrick Habets
GELEEN
Super bedankt voor de 10 Patrick!
Chris Bux
Sittard
Bedankt voor de 10 Chris!
Gewoon heel simpel van A tot Z was alles prima geregeld
Bernd
Klimmen
Bedankt voor het mooie cijfer Bernd!
We werden zeer vriendelijk geholpen Personeel zeer vriendelijk
Ber Rosier
Maastricht
Bedankt voor de review Ber!
Ik ben benaderd door Patrick van Adrem locatie Heerlen. Hij heeft uitleg gegeven hoe een en ander is verlopen. Ik krijg het teveel betaalde bedrag terug en ik krijg zelfs 10% korting op de factuur. Heel aardig. Ik ben heel goed geholpen door Patrick. Volgende keer ben ik zeker weer klant van Adrem. Marc
Marc
Heerlen
Hallo Marc, inderdaad is hier iets niet helemaal goed gegaan, de factuur is inmiddels gecorrigeerd en het verschil wordt aan jou overgemaakt. Onze excuses voor het ongemak!
Waarom geen 5 sterren: uiteindelijk was de eindrekening toch duidelijke duurder als verwacht, dat was jammer En in vergelijking met andere verhuurders waren de eerste 100 km niet vrij, aangezien ik 388 km moest rijden, dat was bij afsluiten van contract niet helemaal duidelijk. De auto voldeed en was super zuinig in verbruik
Ron
Maastricht
Bedankt voor de review Ron!
Goed ontvangen bij het personeel
Yacine
Heerlen
Wow, een 10! Bedankt Yacine!
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Ahmed Jundi
Maastricht
Super Ahmed! Bedankt voor de 10!
Goede service en fijne afhandeling. Ik blijf hier huren.
Peter
Stein
Goed te horen, bedankt voor de 10 en graag tot de volgende keer!
Dag van te voren een reservering gemaakt. Ik was te vroeg maar dat was geen enkel probleem voor de medewerkster. Ondanks de warmte hartstikke vriendelijk, samen rondom de bus gelopen. Waar we nog een extra deuk vonden die nog niet bij hun bekend was, dit werd terplekke aangepast in het systeem. Bus was schoon. En afgetankt. Ons kort rit gemaakt en weer ingeleverd. Wederom perfect behandeld. En 's avonds hadden we het geld al weer op de rekening staan (Borg). Al met al alles wat je van een "busje huren" verwacht.
22 July 2026
Eddie
Heerlen
Geweldig Eddie! Bedankt voor de 10!
Via de chat mijn probleem van ruimte tekort uitgelegd laat in de avond, s'ochtends aan een goede auto geholpen. Ze denken mee, zoeken naar een oplossing en zijn niet te duur. Wij waren er erg blij mee!
zr. Jesse
Brunssum
Super! Bedankt voor de 10!!
Borg betaald, bus opgehaald en na 2 dagen weer ingeleverd in de avond, sleutel in de nachtkluis gedaan. Bushuur en kilometers worden van de borg betaald, restant stond binnen 2 dagen weer op mijn rekening.
Danny Schiffelers
Heerlen
En zo hoort het ook! Bedankt Danny!
Vriendelijke medewerkers met non-nonsense instelling, behulpzaam en attent.
Huub
Maastricht
Geweldig, een 10! Bedankt Huub!
Fijne uitleg, snel geregeld, fijn busje om te verhuizen, prima eindafrekening.
Remco
Swalmen
Fijn te horen Remco! Bedankt voor de 10!
Great customer service, professional, convenient
k
n
Thank you for your review!
Zeer tevreden, geweldige service,kan adrem zeer zeker aanbevelen.
Conchita Teba
Heerlen
Super! Bedankt voor de 10 Conchita!
Wij maken dat je wegkomt!
Heerderweg 33
6224LA Maastricht