Laden reviews...
942 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback is over het algemeen zeer positief, met nadruk op vriendelijk personeel, duidelijke communicatie, gemakkelijke reservering en betrouwbare service. Klanten waarderen redelijke prijzen en de snelle teruggave van de borg. Enkele opmerkingen noemen kleine verbeterpunten, maar de beleving blijft hoogwaardig en betrouwbaar.
Chris Bux
Sittard
Gewoon heel simpel van A tot Z was alles prima geregeld
Bernd
Klimmen
We werden zeer vriendelijk geholpen Personeel zeer vriendelijk
Ber Rosier
Maastricht
ik heb een verhuiswagen gehuurd voor een dagdeel op zaterdag 18 juli. ik zou de wagen om 12.30 uur ophalen. ik werd in de ochtend gebeld door Adrem of ik genegen was de bus al om 10.00 uur op te halen omdat dit voor hen beter uit kwam. ik zou gewoon voor een dagdeel moeten blijven betalen. later op de factuur is toch een hele dag in rekening gebracht. ik heb daarop gebeld en daar zei een automatisch antwoordapparaat dat ik zou worden terug gebeld en dit is nooit gebeurd. ik heb een email gestuurd maar hier is ook geen antwoord op gekomen. Geen goede service.
Marc
Heerlen
Waarom geen 5 sterren: uiteindelijk was de eindrekening toch duidelijke duurder als verwacht, dat was jammer En in vergelijking met andere verhuurders waren de eerste 100 km niet vrij, aangezien ik 388 km moest rijden, dat was bij afsluiten van contract niet helemaal duidelijk. De auto voldeed en was super zuinig in verbruik
Ron
Maastricht
Goed ontvangen bij het personeel
Yacine
Heerlen
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Ahmed Jundi
Maastricht
Goede service en fijne afhandeling. Ik blijf hier huren.
Peter
Stein
Dag van te voren een reservering gemaakt. Ik was te vroeg maar dat was geen enkel probleem voor de medewerkster. Ondanks de warmte hartstikke vriendelijk, samen rondom de bus gelopen. Waar we nog een extra deuk vonden die nog niet bij hun bekend was, dit werd terplekke aangepast in het systeem. Bus was schoon. En afgetankt. Ons kort rit gemaakt en weer ingeleverd. Wederom perfect behandeld. En 's avonds hadden we het geld al weer op de rekening staan (Borg). Al met al alles wat je van een "busje huren" verwacht.
22 July 2026
Eddie
Heerlen
Via de chat mijn probleem van ruimte tekort uitgelegd laat in de avond, s'ochtends aan een goede auto geholpen. Ze denken mee, zoeken naar een oplossing en zijn niet te duur. Wij waren er erg blij mee!
zr. Jesse
Brunssum
Borg betaald, bus opgehaald en na 2 dagen weer ingeleverd in de avond, sleutel in de nachtkluis gedaan. Bushuur en kilometers worden van de borg betaald, restant stond binnen 2 dagen weer op mijn rekening.
Danny Schiffelers
Heerlen
Vriendelijke medewerkers met non-nonsense instelling, behulpzaam en attent.
Huub
Maastricht
Fijne uitleg, snel geregeld, fijn busje om te verhuizen, prima eindafrekening.
Remco
Swalmen
Great customer service, professional, convenient
k
n
Zeer tevreden, geweldige service,kan adrem zeer zeker aanbevelen.
Conchita Teba
Altijd goede service.
Nikki
Brunssum
Het is een zeer goed en betrouwbaar bedrijf. Altijd goede service en klantvriendelijk. Prijs en kwaliteit is ook goed. Ik huur hier regelmatig een bus en zal dit ook blijven doen.
Rene
Landgraaf
Ik huurde een busje om een bank te gaan vervoeren. Echter besefte ik me op de dag zelf dat ik een grotere nodig had, om nog wat bouwmateriaal te kopen. De medewerker hielp door gelijk om te zetten naar grotere bus! Tevens bij inlevering was ik net te laat voor 'dag-deel' (ik had sowieso voor hele dag geboekt), maar zelfs dat heeft hij om kunnen zetten naar een dag-deel. Al met al een zeer prettige ervaring wederom.
Anthony Geraerts
Geleen
In korte tijd een offerte. Toen wilde ik de auto toch eerder huren en dat was geen probleem.
Daisy Duijkers
Kerkrade
Heb 4 mensen gesproken of ontmoet. Of het nu aan de telefoon was of aan de balie. Iedereen denkt met je mee. Zo hoort het! Ik kom hier zeker weer terug.
Hazel
Maastricht
Alles goed geregeld, van online boeking, ophalen voertuig, uitleg en retour brengen voertuig!
16 July 2026
Patrick
Kerkrade
Alles duidelijk en nuttige medewerkers!
Sofia
Maastricht
Top! Bedankt voor 10 Patricia!!
Een uitstekende service; zeer vriendelijk personeel en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Manon Spronck
Sittard
Geweldig! Bedankt voor de 10 Manon!
Ik had accuut een huurauto nodig en bij adrem stond er een. Kon meteen geregeld worden tegen een zeer schappelijke prijs. Dus perfect gegaan.
George Kroese
Heerlen
Goed te horen George! Bedankt voor de review!
Het proces van het huren van een busje was simpel en vlekkeloos. Ik mocht zelfs de bus een uurtje langer huren zonder extra kosten, even bellen was zo geregeld. Het busje had wel wat schade, mogelijk van de voorgaande huurders. Maar alles werkte nog prime, en voor het vervoeren van puin naar het grondstoffen park is de schade geen enkel probleem. Betaalde borg stond ook weer binnen een werkdag (na ontvangen van de innamebevestiging en factuur) terug op de rekening. Heel snel.
Danny
Heerlen
Bedankt voor de review Danny!
Wij maken dat je wegkomt!
Heerderweg 33
6224LA Maastricht