Goede prijs kwaliteit

Vriendelijk behulpzaam en oplossingsgericht personeel. Prima bus om te verhuizen.

zeer goede ervaringen

Goede bussen en vreindelijk personeel

Voortreffelijk, super geregeld

Wat je ervan verwacht en perfecte mogelijkheid om auto te retourneren

Goed, snel, makkelijk en geen gezeiks; top!

Goede snelle service. Geen poespas, geen gezeik. Gewoon halen, betalen en go!

Super positief

Uiterst klantvriendelijk en goed meedenkend.

Op zeer korte termijn een bus kunnen huren. Een half uur na de reservering reden we al weg. Alles per mail af kunnen handelen. Zeer tevreden.

Verkeerd kenteken doorgeven

Wij wonen in Het centrum van Kerkrade waar inrijpalen zijn. Ik heb bij het boeken van de bus kenteken doorgekregen van verhuurder. Bij het ophalen van de bus heb ik opeens ander kenteken hierdoor niet kunnen inrijden naar centrum.

Efficiënt reserveringsproces, uitstekende communicatie & dito service - alles was prima geregeld!

Zeer prettige ervaring met een goede bestelbus en uitstekende service.

Afgelopen zaterdag heb ik hier een bestelbus gehuurd en dat is mij erg goed bevallen. De bestelbus was schoon, netjes en reed perfect. Alles was duidelijk uitgelegd en het ophalen en terugbrengen verliep snel en soepel. De service was vriendelijk en professioneel, waardoor ik met een gerust gevoel op pad kon. Zeker een aanrader voor wie zorgeloos een bestelbus wil huren.

Zeer teleurgesteld over de service en trage borgteruggave bij Adrem Venlo

Ik huur bedrijfsmatig veel voertuigen en besloot dit keer eens een lokale partij in Venlo in te schakelen. Helaas viel de ervaring tegen. De service voelt wat onpersoonlijk aan, je moet soms echt zoeken naar iemand die je kan helpen en als dan iemand vind word het er niet beter op. Wat mij vooral opviel is het borgbeleid. De borg (€450) wordt direct bij vooruitbetaling geïncasseerd, maar na inlevering van het voertuig houden ze het geld drie dagen vast. Bij de inlevering heb ik hier expliciet naar gevraagd en aangegeven dat ik het onredelijk vond. De medewerker verzekerde me: “U heeft het uiterlijk morgen vroeg terug.” Ik heb nog duidelijk gevraagd: weet je het zeker het is dan zondag? Nee ik hoefde mij geen zorgen te maken. Twee dagen later was het geld echter nog steeds niet teruggestort. Geen bericht, geen update. Dat had ik niet verwacht bij een verhuurder. Ik huur veel voortuigen per jaar en ben dit nog nooit tegen gekomen.

Professioneel

Ik kreeg helaas niet de auto die ik had geboekt maar de vervanger was meer dan in orde. De auto was schoon en service was top!

Correct , vriendelijk, klantgericht, oplossingsgericht Gewoon top

Geweldig!

Geheel wat je ervan mag verwachten. Heel vriendelijke medewerkers.

Goed eenvoudig geregeld

Gemakkelijk een auto te huren zonder problemen

Goede bus en aardige medewerkers

Website is prima Er is veel keuze, ook een dag tevoren Aardig personeel Bus was in goede staat Prijs OK Tankstation om de hoek is handig Fijn dat een ruime parkeerplaats is van waaruit je wegrijdt, je moet dan altijd even wennen aan de grootte en de sterke rem van zo'n bus De naam Adrem en de slogan 'wij maken dat je wegkomt' roept bij mij een glimlach op. Er is een fietsenstalling. Wellicht nog zorgen voor beugels waaraan je je fiets kunt vastmaken.

Alles snel en correct geregeld

Alles snel en correct geregeld

Super service

Super service, klantvriendelijk, Goede prijs

Ruimdenkend

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Adrem. De telefonische communicatie was erg prettig en duidelijk, vooral toen wij de tweede bestuurder wilden ruilen. Er werd goed met ons meegedacht en alles werd snel geregeld. Ook de contractverlenging kon eenvoudig telefonisch worden afgehandeld, wat het proces erg gemakkelijk maakte. Op locatie was de afhandeling bovendien snel en efficiënt. Kortom: vriendelijk, behulpzaam en professioneel – zeker een aanrader!

Alles prima geregeld, professioneel bedrijf!

Huur verhuisbus verliep snel, goede communicatie, snelle afwikkeling van administratie

Snel en behulpzaam

Leuke medewerker die ons snel geholpen heeft. Hij bekeek de auto en liep de punten na van vorige bestuurders die kleine schades aan de auto hebben veroorzaakt, maakte foto’s om dit te bevestigen. We waren vrij snel klaar en konden op tijd vertrekken.

Effectief en vriendelijk

Heel betaalbaar en ongecompliceerd. Pluspunten voor de slogan.

Super service

Super service en erg klantvriendelijk

Vriendelijk.

Gewoon goed.

top

een busje gehuurd, vriendelijk personeel, die goed meedenkt.

Accuraat en vriendelijk

Alweer een fijne ervaring met Adrem.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA