Positief
Wow een 10! Bedankt Coen!
De heren Eldien en Lavigno hebben ons goed geholpen. Ik heb bij het inpakeren een schade veroorzaakt aan een andere auto. Terug gegaan naar de zaak. De heren hebben dit goed opgepakt en opgelost. Eldien heeft naderhand, toen alles was afgehandeld, gevraagd of ik nog wil rijden omdat ik van slag was. Top team die 2 heren. Wat een profesionals en klantvriendrlijkheid.
Geweldig, een 10! Fijn te horen dat beide heren je goed hebben geholpen Lucette!
Jumper gehuurd, duidelijk en netjes geholpen. Borg netjes terug gekregen. Ik zeg top !
Top! Bedankt voor de 10 Pascal!
Vlot geholpen en nette afhandeling
Enorm bedankt voor de 10 Gerda!
Op korte termijn nog een busje kunnen huren voor een dagdeel. Altijd handig. Ook de snelle financiële afhandeling(terug storten borg) een pluspunt. Zal zeker nog eens gebruik maken van hun diensten.
Bedankt voor de review Jos!
Ik had de bus gereserveerd van 9u tot 13u, echter was de vorige huurder nog niet retour gekomen. Hierdoor kon ik pas 30min later starten maar mocht ook 30min later de bus inleveren. Netjes geregeld.
Ben op locatie en zij hebben we goed geholpen met de wens van welke bus ik nodig had. Op de dag stond de bus klaar en het inleveren ging ook soepel
Bedankt voor de review Joost!
Ben goed geholpen door de medewerkers. Alles was heel duidelijk !
Super! Bedankt voor de 10 Stella!
We hadden s'morgens om 9u in Roermond afgesproken om de bus op te halen maar door omstandigheden haalde we het tijdstip niet. We hebben gebeld naar de medewerkster en het was geen enkel probleem om iets later de bus op te halen. Eenmaal ter plaatse legde ze alles goed en vriendelijk uit. Op hemelvaartsdag moest de bus terug en dankzij het sleutelplaatje was dit ook realiseerbaar. De borg stond een paar dagen later weer terug op onze rekening. Mochten we weer eens gebruik moeten maken van een bestelbus dan komen we graag bij jullie terug! Bedankt voor de goede service.
Wow, wat een mooie review Manon! Bedankt voor de 10!!
Snel geholpen, makkelijk bestuurbaar en goede afwerking
Geweldig bedankt voor de 10 Paul!
Goede service en klant vriendelijk
Super bedankt Rene voor de 10!
Ik ben tevreden, Altijd goede ervaring mee. Fijn personeel.
Geweldig bedankt Elisabeth voor de review en de 10!
Hele positieve ervaring, online geboekt, perfecte communicatie en service. Makkelijke pick up en drop off. Goede prijs. Zes dagen een auto gehuurd in mei vanuit de VS voor een bezoek bij familie. Kan Adrem aanbevelen.
Wow! Een 10! Bedankt Ellen!!
Goed en vriendelijk geholpen. Gehuurde bus voldeed aan het doel. Wij zijn altijd tevreden met de de huur van een busje bij Adrem. Zeer tevreden.
Bedankt voor de mooie review Ruud!
Bedankt Raf voor het mooie cijfer!
Snel er en eerlijke afhandeling
Geweldig Max, een 10!! Bedankt!
Goede en duidelijke informatie aan de balie vriendelijk personeel
Bedankt voor het mooie cijfer Juul!
Goede auto. Geen enkel probleem met rijden en alles daar om heen. Keurige afwikkeling bij ophalen en terug brengen can de auto. Top.
Geweldig Bert! Bedankt voor de 10!
Wij huurden een meubelbox met laadlift voor onze verhuis. De service online via de chat en ook via mail was snel, duidelijk en vriendelijk. Ook bij het afhalen was dit zo. De wagen zelf heeft alles wat die moet hebben en de check wordt goed gedaan. Een pluspunt is dat je de wagen op gelijk welk moment kan terugbrengen en de sleutels in de sleutelbox kan droppen.
Bedankt voor de review en het fijne cijfer Freek!
Goed bereikbaar, fijne, snelle en vriendelijke service
Bedankt voor het mooie cijfer Alice!
Online reserveren en aanmelden werkt goed, daardoor kost het afhalen van de bus niet veel tijd. Mijn auto kon ik in de straat parkeren en de gehuurde bus was in goede staat. Het inleveren van de bus verliep ook snel en ik kreeg dezelfde middag nog een factuur.
Helemaal top Maurice! Bedankt voor de 10!
Alles goed geregeld geld ook snel op bank borg.
Super! Bedankt voor de 10!
Ophalen en terugbrengen ging zonder problemen. Enige puntje wat ik heb is dat de reservering pas bevestigd werd toen ik had gemaild over een vraag omtrent de reservering. En dat was 2 dagen voor het geplande ophalen. Wel ideaal dat je alles online al kunt betalen (zodra de reservering bevestigd is) zodat je snel opweg kunt met de auto/ bus
Bedankt voor de review en het mooie cijfer Leigh!
Snelle en vriendelijke service
Wow een 10! Bedankt Huub!
Zeer betrouwbaar en flexibel afgehandeld
Geweldig Wim, bedankt voor de 10!