Goede services

Smorgens om 8 uur gebeld en om 9 uur had ik een fijne bakwagen

Gewoen Super góót geholpen, top, niks aon te mèrke!!

Gewoen niks aon te mèrke!!!

Geen gezeur. Prima bus !

Alles snel en goed afgerond

Alles snel en goed afgerond

Alles prima in orde.

Ik werd netjes te woord gestaan en alles werd goed uitgelegd. De bestelbus was helemaal oké. Na terugkomst is de bus ook meteen gecheckt (en in orde bevonden). Een paar uur later ontving ik de afrekening/factuur al in de mail en was de borg teruggestort. Kortom, een prima kennismaking met Adrem Autoverhuur.

Goed en snel geholpen

Fijn geholpen, telefonisch een afspraak gemaakt en bij ophalen van de bus werd ik snel geholpen. Bij het terugbrengen liet ik de bus achter en werd ik direct geholpen. Top service dus

Alles makkelijk en correct geregeld.

Zonder zorgen gehuurd en weten waar je aan toe bent.

Prima geholpen

Mijn partner heeft al vaker een auto bij adrem gehuurd en dit als zeer positief ervaren. Voor mij was dit de eerste keer en ook ik heb het als positief ervaren. De medewerkers op locatie waren beide super vriendelijk en dachten met me mee, toen bleek dat de gehuurde auto te groot voor mij was om in te rijden. Wat dat betreft dus helemaal top! De medewerker van het hoofdkantoor was aan de telefoon minder vriendelijk en meedenkend, vandaar dat ik 4 ipv 5 sterren geef.

Duidelijke en degelijke service!

Goede en nette ondersteuning aan loket bij afhalen en afhandeling nadien.

Alles prima verlopen.

Vriendelijk personeel. Busje Was prima. Afmetingen zoals verwacht.

Alles precies zoals het moet zijn, goede service en snelle afhandeling. Ik raad adres autoverhuur zeker aan!

Enorm klantvriendelijk.

Mooie auto. Door pech met de eigen auto moesten wij met het OV en lopend naar Adrem. Na terugbrengen van de auto, bracht men ons naar het station. Dus geen lopen. Klasse!

Alles goed geregeld

Vriendelijke, snelle en goede service.

Bus staat klaar bij aankomst. Duidelijke uitleg gekregen. Snelle terugbetaling

Wij waren zeer tevreden.

Het huren ging snel en was niet erg duur. Het personeel was vriendelijk de afhandeling ging goed.

Alles goed geregeld

Zeer prettige en correcte samenwerking.

Meedenken, uiterst vriendelijk personeel. Financieel binnen no time geregeld. Volgende keer iets huren? Weer bij AdRem.

Op de dag zelf in de ochtend nog snel een bus kunnen reserveren. Was geen probleem en binnen 10min reed ik er in weg. Prima service en vriendelijk personeel. Terugbetaling van de borg binnen 3 dagen. Volgende keer bus huren, wederom hier.

Geweldig service

Geweldig service in 1 dag geregeld

Op dezelfde dag nog een busje kunnen huren en flexibel omgegaan met huur van dagdeel. Prima service!

Lekkage

Dak van busje was kapot waardoor mijn spullen zijn nat geworden met verhuizen. Verder prima maar jammer dat dat niet ff gemeld was van tevoren.

Eenvoudig en goed

prima huur.

Auto was goed in orde en de huur afhandeling is correct verlopen. De Boven Schade van de auto is niet verzekerd. Dat is wel een punt.

Snel, goed geregeld, fijne bus voor zeer aantrekkelijke prijs

Uitstekende service, goede bus, zeer betaalbaar. Ook een heel prettige locatie. Top!

Het kan beter

Personeel zeer goed. Alleen citroen te klein en dorstig voor mijn figuur en 2700 km totaal. Vw of sprinter hebben meer beenruimte

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA