Kwalitatief uitstekende personenbus voor wintersport gehuurd. Klantvriendelijke levering met deskundige instructies voor gebruik in winterse omstandigheden Uiterst coulante opstelling rondom enkele kleine constatering bij inlevering van huurbus
Het personeel is heel klantvriendelijk
Als er al onduidelijkheid is ergens over, dan wordt dat direct en goed opgelost
Vriendelijk behulpzaam en oplossingsgericht personeel. Prima bus om te verhuizen.
Bedankt voor de review Remko!
Goede bussen en vreindelijk personeel
Super! Enorm bedankt voor de 10 Wil!
Wat je ervan verwacht en perfecte mogelijkheid om auto te retourneren
Goed te horen Rob! Bedankt voor de 10!
Goede snelle service. Geen poespas, geen gezeik. Gewoon halen, betalen en go!
Geweldig bedankt voor de 10 Ron!
Uiterst klantvriendelijk en goed meedenkend.
Bedankt voor de review en de 10 Wladyslow!
Op zeer korte termijn een bus kunnen huren. Een half uur na de reservering reden we al weg. Alles per mail af kunnen handelen. Zeer tevreden.
Goed te horen Hester! Bedankt voor de 10!
Wij wonen in Het centrum van Kerkrade waar inrijpalen zijn. Ik heb bij het boeken van de bus kenteken doorgekregen van verhuurder. Bij het ophalen van de bus heb ik opeens ander kenteken hierdoor niet kunnen inrijden naar centrum.
Bedankt voor de review Frank, wat vervelend te horen dat je niet hebt kunnen inrijden naar het centrum. Waarschijnlijk is de voor jou gereserveerde bus toch niet beschikbaar geweest op het moment van ophalen, waardoor er een andere gelijkwaardige bus voor jou klaar stond. Het gewijzigde kenteken had inderdaad even doorgegeven kunnen worden. Onze excuses hiervoor!
Efficiënt reserveringsproces, uitstekende communicatie & dito service - alles was prima geregeld!
Super! Bedankt voor de 10 Albert!
Afgelopen zaterdag heb ik hier een bestelbus gehuurd en dat is mij erg goed bevallen. De bestelbus was schoon, netjes en reed perfect. Alles was duidelijk uitgelegd en het ophalen en terugbrengen verliep snel en soepel. De service was vriendelijk en professioneel, waardoor ik met een gerust gevoel op pad kon. Zeker een aanrader voor wie zorgeloos een bestelbus wil huren.
Fijn te horen Roy! Bedankt voor de review en de 10!
Ik huur bedrijfsmatig veel voertuigen en besloot dit keer eens een lokale partij in Venlo in te schakelen. Helaas viel de ervaring tegen. De service voelt wat onpersoonlijk aan, je moet soms echt zoeken naar iemand die je kan helpen en als dan iemand vind word het er niet beter op. Wat mij vooral opviel is het borgbeleid. De borg (€450) wordt direct bij vooruitbetaling geïncasseerd, maar na inlevering van het voertuig houden ze het geld drie dagen vast. Bij de inlevering heb ik hier expliciet naar gevraagd en aangegeven dat ik het onredelijk vond. De medewerker verzekerde me: “U heeft het uiterlijk morgen vroeg terug.” Ik heb nog duidelijk gevraagd: weet je het zeker het is dan zondag? Nee ik hoefde mij geen zorgen te maken. Twee dagen later was het geld echter nog steeds niet teruggestort. Geen bericht, geen update. Dat had ik niet verwacht bij een verhuurder. Ik huur veel voortuigen per jaar en ben dit nog nooit tegen gekomen.
Beste Bo, Bedankt voor je review. Jammer dat je ons maar een 2 geeft. De borg die jij aan ons betaalt, wordt pas de volgende dag bij ons bijgeschreven. Wij communiceren overal dat de borg binnen 3 werkdagen wordt teruggestort. Jouw factuur is op 28-2 gemaakt. Op 1-3 is de borg weer aan jou teruggestort, nog voordat wij jouw geld op onze bankrekening hadden. Dat is dus ruim binnen de 3 werkdagen. Wel eerlijk blijven Bo!
Ik kreeg helaas niet de auto die ik had geboekt maar de vervanger was meer dan in orde. De auto was schoon en service was top!
Fijn dat ook de vervangende auto goed is bevallen Kim! Bedankt voor de 10!
Correct , vriendelijk, klantgericht, oplossingsgericht Gewoon top
Top! Bedankt Peter!
Geheel wat je ervan mag verwachten. Heel vriendelijke medewerkers.
Bedankt voor je review en mooie cijfer Patrick!
Gemakkelijk een auto te huren zonder problemen
Bedankt voor de review Peter!
Website is prima Er is veel keuze, ook een dag tevoren Aardig personeel Bus was in goede staat Prijs OK Tankstation om de hoek is handig Fijn dat een ruime parkeerplaats is van waaruit je wegrijdt, je moet dan altijd even wennen aan de grootte en de sterke rem van zo'n bus De naam Adrem en de slogan 'wij maken dat je wegkomt' roept bij mij een glimlach op. Er is een fietsenstalling. Wellicht nog zorgen voor beugels waaraan je je fiets kunt vastmaken.
Bedankt voor je uitgebreide review en het mooie cijfer Angelique!
Alles snel en correct geregeld
Top Philona! Bedankt!
Super service, klantvriendelijk, Goede prijs
Bedankt voor de 10 Rene!
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Adrem. De telefonische communicatie was erg prettig en duidelijk, vooral toen wij de tweede bestuurder wilden ruilen. Er werd goed met ons meegedacht en alles werd snel geregeld. Ook de contractverlenging kon eenvoudig telefonisch worden afgehandeld, wat het proces erg gemakkelijk maakte. Op locatie was de afhandeling bovendien snel en efficiënt. Kortom: vriendelijk, behulpzaam en professioneel – zeker een aanrader!
Wow! Bedankt voor de mooie review en de 10 Kelly!
Huur verhuisbus verliep snel, goede communicatie, snelle afwikkeling van administratie
Superbedankt voor de 10 Eric!
Leuke medewerker die ons snel geholpen heeft. Hij bekeek de auto en liep de punten na van vorige bestuurders die kleine schades aan de auto hebben veroorzaakt, maakte foto’s om dit te bevestigen. We waren vrij snel klaar en konden op tijd vertrekken.
Bedankt voor het mooie cijfer Marco!
Heel betaalbaar en ongecompliceerd. Pluspunten voor de slogan.
Geweldig Felix! Bedankt voor de 10!
Super service en erg klantvriendelijk
Zo hoort het ook! Bedankt voor de 10 Sandra!