Goed en snel geholpen Goeie service en prijs

Beleefde en correcte behandeling

Probleem met achtergebleven leesbril prima opgelost.

Netjes correct, komt afspraken na afmelden geen probleem etc. gewoon TOPPIE!! beveel ik iedereen aan. en Goedkoop.

Super service

Voor 9.00 een busje besteld.bij aankomst stond de bus met een medewerker meteen klaar om ons te woord te staan.Alle gegevens ingevoerd bij de baliemedewerker en vervolgens kregen we bijna een gloednieuwe bus mee.Echt een aanrader bij de volgende klus zeer zeker een adrembus.bedankt voor jullie snelle en goede service

Top, zoals altijd

Wij hebben al een aantal keer een bus/verhuiswagen gehuurd bij Ad Rem. Nooit gezeik. Fijn bedrijf.

Snel en effectief

Ik kom terug, dat zegt alles

Vriendelijke mensen, snelle service, mooie bus

Heel tevreden.

prima bus, goede service, goede prijs

prima bus, goede service, goede prijs

Goede en snelle service

Goede en snelle afhandeling

Slechte service

Helaas was de vestiging in Heerlen dicht toen ik mijn gehuurde bus wilde gaan ophalen. Ondanks dat ik hiervoor een afspraak had gemaakt. Ik heb 45 minuten moeten wachten en daardoor mijn afspraak gemist waar ik de bus nodig voor had. Toen ik dit aankaartte werd het een beetje weggewuifd en mocht ik eventueel de bus een uur later dan gepland inleveren, maar daar had ik helemaal niks aan aangezien ik de bus voor een hele dag gehuurd had. Erg slechte service en ik zal in de toekomst waarschijnlijk ook geen bus meer huren via Adrem.

Goed verzorgd

Ervaring was uitstekend. Alles werd uitgelegd en het voertuig werd eerst nog op schade gecontroleerd. Het inleveren ging ook vlekkeloos

goed komen afspraken na

goede ervaring. bedrijf is aan te bevelen

Veel functies die niet werkte in de bus

De airco werkte alleen in stand 4 of niet. Hier door was het of steeds te koud of te warm. Melding olie verversen constant in display. Melding adblue bijvullen terwijl dat niet hoefde. Lift kon van binnenuit niet bediend worden. Laatste keer dat we hier een voertuig huren. Als dit allemaal al niet functioneert dat twijfel ik of er überhaupt wel onderhoud aan de voertuigen worden gedaan.

super !!!

alleen maar positief

Zeer snel (binnen 10 min) geholpen, goede, schone bestelbus

Op het moment dat ik vervoer voor een schilderij (1,30x1,30m) nodig had: een telefoontje, 10 min later stond busje klaar. Denken mee: "Die is te klein ivm wielkasten". "Geef de Mercedes maar, die is al schoongeveegd -ivm schilderij. Goed prijs-kwaliteit. Borg is al weer teruggestort (2 werkdagen!!)

Snel, makkelijk, alleen de parkeergelegenheid is summier

Dankjewel Marleen!

Hele goede en snelle service, geen gezeur.

Alles snel en zonder gezeur geregeld en fijne auto's!

Response from the business owner

Dankjewel voor de 8, Erik!

geweldig

goede service goede uitleg betalingen goed geregeld en luisteren ook naar de klant ga zo door grt.john

Response from the business owner

Een 10, ontzettend bedankt John!

Helemaal perfect

Het hele proces van huren, afhalen, en terugbrengen verloopt efficient, en personeel is heel vriendelijk.

Response from the business owner

Hartstikke bedankt voor de 10, Anne!

Eenvoudig en goedkoop

Huren gaat snel duidelijk en prijs is prima in orde.

Response from the business owner

Super bedankt voor de 10, Rob!

snelle, eenvoudige dienstverlening

Afgelopen dagen twee keer een auto gehuurd bij Ad Rem (een bus en een personenbus). De personenbus op zéér korte termijn. Geen probleem. Vriendelijke medewerkers en snelle financiële afhandeling middels de kredietkaart. Kortom, uitstekend!

Response from the business owner

Een 10, hartstikke bedankt Herman!

super vriendelijk en felxibel

Voor onze twee bedrijven huren we regelmatig busjes en auto's. Bij de Adrem locatie in Maastricht worden we altijd snel, vriendelijk en flexibel geholpen.

Response from the business owner

Geweldig bedankt voor de 10, Karin!

Al 25 jaar een fijn en betrouwbaar autoverhuurbedrijf

Ik huur al 25 jaar busjes bij adrem en ben zeer tevreden. Vriendeljjke medewerkers, goede service, nooit problemen.

Response from the business owner

Ontzettend bedankt voor de 10, Arjan! Super dat je al klant bent van het eerste uur!

Helemaal top

Heel goed geholpen

Response from the business owner

Enorm bedankt voor de 10, Hans!

About Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!