Leuke prijs, vriendelijke medewerkers. Auto was (in overleg) niet schoon zodat ik deze nog dezelfde dag kon huren. Foto's van eerdere schades werden getoond. Belangrijkste dingen werden even uitgelegd. Er was geen ruimte om je fiets veilig te stallen.
Zoals altijd zeer fijn om van te huren. Kwaliteit en prijsvergelijk zit je hier ook op de beste adres. Kortom TOP Bedrijf!
Snel , deskundig niet te ingewikkeld en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Geweldig bedankt voor de 10!
Het reserveren ging gemakkelijk via de telefoon. De service was plezierig bij het ophalen en inleveren. Ga zo door!
Goed te horen Holger, bedankt voor het mooie cijfer!
Geen gedoe en een prima auto voor een prima prijs
Alles prima toch? Bedankt voor de 10 Henk!
Makkelijk en snel. Fijne behandeling op locatie Sittard.
Top! Bedankt voor de 10 Léon!
Al verschillende keren gebruik gemaakt van Adrem. Wederom zeer tevreden. Goede afhandeling van reservering en terug betaling..
Geweldig bedankt voor het mooie cijfer Peter!
Snel geregeld, afhandeling perfect geregeld, na 1 dag al de borg teruggestort.
En zo hoort het ook! Bedankt voor de 10 Leon!
Ik had op redelijk kort termijn een busje nodig eenmaal terplaatse was na de administratie de bus voor mij al snel voor mij op pad...deed mijn ding op kort termijn en retourneerde de bus vlot af, ik kan dit bedrijf al zeer prettig aanraden.
Wat fijn Ton! Bedankt voor de 10!
Na verschillende keren een busje gehuurd te hebben, nu een mooie auto. Alles is heel makkelijk en bij problemen, wordt meegedacht voor een oplossing. Heel vriendelijk personeel. Heb wel eens gekeken naar een ander bedrijf, maar kom toch weer altijd bij Adrem uit.
Fijn Ellen, graag weer tot een volgende keer! Bedankt voor de review!
Fijn bedrijf. Ik had het busje op mijn naam gehuurd maar was wat onzeker over het rijden in een busje. Ik vroeg of mijn zoon eventueel het busje mocht rijden en hier werd geen enkel probleem van gemaakt. Hij hoefde alleen zijn rijbewijs te laten zien er er waren geen extra kosten aan verbonden. Vond bovendien het personeel ook erg vriendelijk
Super Andrea! Bedankt voor de 10!
Vriendelijk personeel
Top Achim! Bedankt voor de 10!
Een 9 persoons bus gehuurd. Duidelijke uitleg en voorwaarden. Een jonge en nette bus. Advies: een milieu sticker voor Duitsland regelen.
Bedankt voor de mooie review Marcel!
Fijne bus, snel geholpen door de jongens aan de balie. Helemaal geen negatieve punten.
Geweldig bedankt voor de 10 Frank!
Fijne ervaring gehad met Adrem Venlo. Borgsom ook super snel retour
Bedankt voor de 10!
Ik kwam precies op sluitingstijd aan en kon nog huren. Was binnen 5 minuten geregeld en makkelijk terug kunnen inleveren. Het resterende geld was binnen 1-2 dagen teruggeboekt.
Fijn dat het goed verlopen is, bedankt voor de 10!
Bus besteld en betaald. Bij ophalen bleek dat er geen bus was… er stonden thuis 4! Mensen te wachten die ik af kon bellen omdat er geen bus was en ook nergens te huur op korte termijn. Bij terigbelaten 50euro te weing ontvangen en daar gaan we nu weer achteraan. Nooit meer Avis voor ons helaas
Beste Paul, bedankt voor je beoordeling. Ik snap eigenlijk niet waarom je ons een 2 geeft. Op jouw huurdag hqdden wij nog bestelbusen beschikbaar. Ook zie ik niet dat wij jou 50 euro te weinig zouden hebben terugbetaald. Kun je ons een mail sturen? Dan proberen wij dat recht te zetten.
Goede en snelle service, prima bussen. Vriendelijk personeel. Niks op aan te merken !
Wow, bedankt Marc voor de review en de 10!
Erheen gegaan om met spoed een huurauto te regelen na de administratie afhandeling direct geholpen
Bedankt voor het mooie cijfer Leroy!
Ben al geruime tijd klant, heel erg tevreden!
Goed te horen en graag tot een volgende keer, bedankt voor de 10!
Zowel de bestelling als afhandeling verliepen vlot. Het dieselbusje was erg zuinig dus dat viel ook mee.
Top Boudewijn! Bedankt voor de 10!
Let’s be honest you hire a van when you need one not because you want to; so you are looking for reliable and hassle free service. That is what Adrem provided.
Wow, thanks Stuart, for this amazing review !
Het regelen, rijden, inleveren en betalen was allemaal goed geregeld in een handomdraai. Borg werd direct terug gestort.
Top Irma! Bedankt voor de 10!
Highly appreciated. Thank you so much Adream Car ☆☆☆☆☆
Thank you for this excellent review!
Hele nette en vriendelijke man . Handelt alles netjes en snel af. Duidelijke uitleg.
Bedankt voor de 10 Yolanda!