Zo makkelijk als het lijkt. Enige wat toch nog wat tegenviel is de prijs hoewel je nergens goedkoper huurt.

super

zeer vriendelijke mensen, snel geregeld en top service

professioneel en vriendelijk

ook voor een 79-jarige eenvoudig te reserveren. Bij het afhalen vriendelijk en adequaat en snel geholpen.

Precies zoals je het wilt hebben.

Vriendelijk, makkelijk, geen gedoe en werkt goed. Voorbeeld voor andere bedrijven.

Goed geregeld

Prettige medewerkers en afhandelen ging vlot en goed Terugbrengen eenvoudig ook mogelijk na sluitingstijd.

Vriendelijk personeel en geleverd zoals gevraagd

De medewerkers die bij Adrem in Heerlen werken zijn heel vriendelijk. Het online aanmeldsysteem is heel gemakkelijk en zorgt dat het ophalen van je gereserveerde bus /auto supersnel gaat.

Eenvoudige verhuur

Auto huren was eenvoudig. Ik heb echter geen 5 sterren gegeven omdat bij het terugbrengen geen mogelijkheid was om de auto samen op beschadigen te controleren hetgeen wel gebeurd was bij afhalen. Kreeg later geen bericht over enige schade, maar ik voelde het als ongemakkelijk.

Gewoon goed

Super goed geregeld. Zeer vriendelijk. Scherpe prijs. Zeker aan te raden.... top!

Voor de wintersport een busje voor personenvervoer gehuurd inclusief winterbanden. Schoon volgetankt kunnen ophalen. Probleemloos gereden. Top, zou volgende keer weer zo doen.

Eenvoudig gereserveerd via de site, soepele en snelle afhandeling bij halen en brengen. Vriendelijk personeel. Kan Adrem aanbevelen.

Renting a Van from Heerlen branch

Nice people with good service!

Super service auto was schoon en perfect wie mij geholpen was zeer vriendelijk ik raad iedereen aan om bij jullie een auto te huren nogmaals bedankt voor de service

Prima geregeld

Snel en makkelijks!

Gewoon uitermate correct!

Al enkele malen voor mijn bedrijf My35' Sittard-Geleen een busje moeten huren. Reserveren gaat heel gemakkelijk en verder is alles goed geregeld!

geleverde auto niet conform bestelling c.q. afspraak

Ik had een personenbus met automaat besteld en kreeg een personenbus met normale versnellingsbak mee op de dag van ophalen.

Super fijn vlot . Gewoon top

Ik krijg een fijne auto en alles wordt snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Eenvoudig te reserveren, goede service en vriendelijke medewerkers. Zeer zeker een aanrader.

Goede auto, dito service

Zie boven. Openingstijd ‘‘s morgens wat aan de late kant

Prima service!

Fijn geholpen!

Verhuurproces goed; auto kan beter

Het verhuurproces, communicatie en alle admin stappen top. Opmerkingen mbt de gehuurde auto: - auto geeft waarschuwing elke keer als je stil staat. Werd alleen vermeld bij ophalen van de auto. Heel irritant in een file. - daarnaast tijdens het rijden nog een reeks andere onterechte waarschuwingeb - geen veiligheidsvesten in de auto - geen autopapieren of andere verhuurdocumenten in de auto. Wat als je wordt aangehouden? - ik huur best vaak een auto. Zulke basics moeten gewoon in orde zijn.

Vriendelijke mensen, flexibel en goede verhuisbussen.

- alle mensen waren enthousiast. - snelle offertes + komen beloftes na. - flexibel mbt tijdstip ophalen en terugbrengen vd bus. - sympathieke afhandeling ophalen en terugbrengen vd bus. PS: steengoede slogan: "Wij maken dat jij wegkomt.".

Makkelijk, vriendelijk en betrouwbaar

Reserveren betalen en verlengen makkelijk en vriendelijke service

Correcte en prima service

Online reserveren ging vlot. Op de dag van huur stond de auto klaar en kon zonder verdere poespas meegenomen worden. Idem bij inleveren. Enige minpuntje: ik hoefde de auto slechts over een zeer korte afstand te gebruiken. Dan is voltanken (nog geen 2 liter!) vóór inleveren enigzins omslachtig, zelfs als de pomp om de hoek is.

Uitmuntend en gemakkelijk

Even een auto of bus huren? Dit is het juiste bedrijf! Ruime keus, goede service en afhandeling en zeker de prijs waard!

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA