Snel nemen ze contact met je op wanneer de bus kan komen op halen.

Prima service en heel snel je borg terug gestort zeer tevreden.

Snel geregeld

Snel geregeld ook toen we langer nodig hadden

Vriendelijk, meedenkend, scherp geprijsd

Nu voor 5de keer een verhuisbusje gehuurd. Altijd bereid mee te denken en “mee te bewegen” met de tijdplanning.

De auto's zijn modern, de mensen zijn erg aardig, alle procedures zijn duidelijk en eenvoudig en de prijzen zijn ook redelijk.

Goede service en flexibel

Vlotte service

Goed geholpen door medewerker

Service

Service

Super bedrijf

Ipv 1 dag had ik een bus om mee te verhuizen liever 2 dagen nodig, wat geen enkel probleem was. Ook nog wel last minute. Heel correcte behandeling bij zowel afhalen als terugbrengen.

klantvriendelijk bedrijf

Ik huur al zeker 20 jaar bij Adrem en dat zegt genoeg lijkt mij.

Reserveren en gebruik, prima verlopen!

Enige nadeel dat ik nog geen geld terug heb mogen ontvangen na verrekening van borg en de onkosten van verhuur. Bijkomstigheid Hemelvaart en weekend vielen ertussen maar inmiddels zijn er ook 3 werkdagen gepasseerd. Foei! Met vriendelijke groet, Peter Conemans

Goed service klant vriendelijk

Heb een splinter nieuwe bus gehuurd reed echt heel erg goed Her was niet duur

Snel, vriendelijk en professioneel

Goed en deskundige medewerkers

Reactie van het bedrijf

Een 10, hartstikke bedankt Serge!

Mooie nette auto's

Een mooie Hyundai i30 gehuurd. Lekker gereden met deze prachtige auto. Zuinig , Stil , luxe...! Top service.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor de 10, Serge!

Prima vervoer en alles er om heen netjes geregeld

Prima bedrijf

Reactie van het bedrijf

Een 10, geweldig bedankt Michiel!

Super service.

Was iets eerder op afspraak, geen probleem ben vriendelijke geholpen. Ook bij aflevering iets te vroeg, geen probleem. Binnen 1,5 de afrekening gehad. Inmiddels ook als verrekend op de bankrekening. Doe zo door

Reactie van het bedrijf

Ontzettend bedankt voor de 10, Marcel!

Gemakkelijk afspraak maken. Flexibel met terug brengen Snelle afhandeling borg som

Reactie van het bedrijf

Een 10, enorm bedankt Hans!

Zeer goede prijskwaliteit verhouding

Goede en snelle verhuur van busjes, prijs en borg uitstekend. Zeker een aanrader

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor de 9, Gijs!

Goede, snelle service en een prima wagen

Het ophalen ging heel snel, en de medewerker was erg behulpzaam. De bus was is prima staat. Ook bij het inleveren was het binnen enkele minuten afgehandeld.

Reactie van het bedrijf

Super bedankt voor de 10, Robbert!

Ondanks enkele onduidelijkheden zal ik volgende keer hier zeker weer huren.

Wat ik te verhelpen minpuntjes vond : - In de algemene voorwaarden staat vermeld onder Artikel 7 sub 2-lid 8 (Gebruik Huurvoertuig) : “Het is huurder slechts toegestaan met het voertuig in de Benelux landen te reizen, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen met verhuurder”. Dit vindt ik een makkelijk aan te passen minpuntje, want wie kijkt dit van tevoren na c.q. vraagt hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming bij rijden buiten de Benelux ? Dit kan tot misverstanden leiden en m.i. staat een huurder juridisch bekeken er slecht voor bij bijv. een aanrijding buiten de Benelux. Denk hierbij ook aan de W.A.M. dekking op de verzekerings polis. Zoals bekend zal zijn hanteren steeds meer gemeentes/landen zogenaamde milieuzones. Standaard zit er geen milieuvignet/sticker op de auto. Ik heb dit zelf al opgezocht op duitse (overheids) websites, maar dit is niet altijd duidelijk te krijgen. M.i. mede vanwege een versnipperd beleid per Bundesstaat e/o stad en daarnaast wordt een vignet afgegeven op basis van kenteken en uiteraard is mij dit niet bekend bij een auto die ik nog wou gaan huren. Tevens duurt toezending hiervan per post minimaal 1 week. Op de website staat vermeld : Eigen risico ad € 1.000,- per schade en pas aan balie werd bekend gemaakt dat dit ook is te verlagen naar € 250,- per schade. M.i. is de mogelijkheid tot verlaging van het eigen risico niet terug te vinden op de website. Pluspunten ; toen ik de auto wou gaan ophalen bleek dat de vorige huurder deze nog niet had teruggebracht en werd mij direct - zonder meerkosten te berekenen - een stationcar aangeboden. Dat deze nog niet gepoetst was boeit mij persoonlijk niet zo voor een ritje van 170 km. Verder was de administratieve afhandeling (verrekening borg met te betalen huur) uitermate snel en correct geregeld.

Reactie van het bedrijf

Beste Jos, geweldig bedankt voor je uitgebreide review! Wij gaan zeker kijken naar de suggesties die jij aandraagt. Bijzonder waardevol wanneer huurders zo meendenken, dankjewel!

Snel geregeld en geen verrassingen achteraf.

Snel geregeld en binnen een paar minuten heb je de auto. Zonder gedoe. Borg snel en volgens afspraak terug gestort.

Reactie van het bedrijf

Hartstikke bedankt voor de 10, Lammert Jan!

Alles goed gegaan keurig

Geen opm.

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor de 8, Andre!

heel goed geholpen!

vriendelijk personeel en een goede service!

Reactie van het bedrijf

Geweldig bedankt voor de 10, Peter!

Zoals altijd voortreffelijk.

Alles probleemloos geregeld. Meedenkende medewerkers.

Reactie van het bedrijf

Een 10, ontzettend bedankt Jo!

Super ervaring

Ik heb een hele goede service ervaren en heel vriendelijk personeel.

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de 10, Anja!

Vriendelijke bediening. Fijne bussen

Reactie van het bedrijf

Een 10, super bedankt John!

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!