Waardeloos

Maak een afspraak die ze vergeten vervolgens na het huren 24 uur gebruikt de auto word voor 48 uur afgerekend en de 250 euro borg niet terug vanwegen een paar kruimeltjes moest hersteld worden zeggen ze dan vraai het interieur voor 187euro

Redelijk en betrouwbaar

Twee keer een busje gehuurd. Reserveren is helder en duidelijk. Vriendelijk personeel bij ophalen en terugbrengen. Redelijk en betrouwbaar. Fijne service

Snel en simpel!

Zeer professionele bedrijf!

Wederom uitstekende dienstverlening

Dezelfde kleine vrachtwagen met laadlift gehuurd met de reeds bekende luxe.

Prima geregeld

Alles goed verlopen

Professioneel

Goede medewerkers die adequaat en zeer correct helpen

Altijd goede service!!

Altijd goede service!!

Meedenken met mij.

Ik woon in Utrecht en wilde een vriendin in Maastricht verrassen en U was zeer behulpzaam daarin.

Zo makkelijk als het lijkt. Enige wat toch nog wat tegenviel is de prijs hoewel je nergens goedkoper huurt.

super

zeer vriendelijke mensen, snel geregeld en top service

professioneel en vriendelijk

ook voor een 79-jarige eenvoudig te reserveren. Bij het afhalen vriendelijk en adequaat en snel geholpen.

Precies zoals je het wilt hebben.

Vriendelijk, makkelijk, geen gedoe en werkt goed. Voorbeeld voor andere bedrijven.

Goed geregeld

Prettige medewerkers en afhandelen ging vlot en goed Terugbrengen eenvoudig ook mogelijk na sluitingstijd.

Vriendelijk personeel en geleverd zoals gevraagd

De medewerkers die bij Adrem in Heerlen werken zijn heel vriendelijk. Het online aanmeldsysteem is heel gemakkelijk en zorgt dat het ophalen van je gereserveerde bus /auto supersnel gaat.

Eenvoudige verhuur

Auto huren was eenvoudig. Ik heb echter geen 5 sterren gegeven omdat bij het terugbrengen geen mogelijkheid was om de auto samen op beschadigen te controleren hetgeen wel gebeurd was bij afhalen. Kreeg later geen bericht over enige schade, maar ik voelde het als ongemakkelijk.

Gewoon goed

Super goed geregeld. Zeer vriendelijk. Scherpe prijs. Zeker aan te raden.... top!

Voor de wintersport een busje voor personenvervoer gehuurd inclusief winterbanden. Schoon volgetankt kunnen ophalen. Probleemloos gereden. Top, zou volgende keer weer zo doen.

Eenvoudig gereserveerd via de site, soepele en snelle afhandeling bij halen en brengen. Vriendelijk personeel. Kan Adrem aanbevelen.

Renting a Van from Heerlen branch

Nice people with good service!

Super service auto was schoon en perfect wie mij geholpen was zeer vriendelijk ik raad iedereen aan om bij jullie een auto te huren nogmaals bedankt voor de service

Prima geregeld

Snel en makkelijks!

Gewoon uitermate correct!

Al enkele malen voor mijn bedrijf My35' Sittard-Geleen een busje moeten huren. Reserveren gaat heel gemakkelijk en verder is alles goed geregeld!

geleverde auto niet conform bestelling c.q. afspraak

Ik had een personenbus met automaat besteld en kreeg een personenbus met normale versnellingsbak mee op de dag van ophalen.

Super fijn vlot . Gewoon top

Ik krijg een fijne auto en alles wordt snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!