Wel goed

Wel goed

Altijd betrouwbaar en snel

Geen gedoe. Goede service, betrouwbaar en snel

Alles super geregeld.

Heel fijn geholpen. Alles perfect geregeld.

Makkelijk en vriendelijk

Boeken was zo gebeurd een dagje van tevoren. Medewerkers aan de balie super behulpzaam en vriendelijk. Ideaal ook dat men niet moeilijk deed over flexibiliteit met tijden van ophalen/terugbrengen. Heb in overleg de auto een paar uur later teruggebracht en was geen probleem om te regelen. Kom zeker terug.

Vriendelijk en klantgericht

Goed en vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg

Huren was eenvoudig en snel geregeld

Terug ontvangen van de borg duurt erg lang. Heb al mail gestuurd en nog geeen reactie. Vind dat deel slecht geregeld. Rest was prima.

probleemloze verhuur gehad

Het reserveren ging erg gemakkelijk via de website. De collega op het kantoor in Sittard was erg vriendelijk en behulpzaam. De bus die we mee kregen was prima. Kortom: een aanrader!

Prima wagen conform afspraak

Vriendelijke ontvangst in Sittard, jammer dat spanbanden niet in de wagen zitten maar optioneel extra gekocht moeten worden. In kader van duurzaamheid zou dit standaard erbij moeten zitten.

Perfect geregeld

Fijne auto

Goed verhuurbedrijf.

Personeel werkt snel en efficiënt. Citroën dieselbusje voldeed goed. Afhandeling en terugstorten van het geld van de borg ging snel en goed.

Middelmatig

Weinig serieuze aandacht, inlevingsvermogen. Alles ging op de automatische piloot, zowel de instructie als het antwoord geven op vragen. Weinig uitleg, zelfs niet bij de factuur. Ook sloeg de motor steeds af voor een stoplicht.

Perfect!

Goede communicatie en snelle afhandeling.

in alle opzichten goed

een hele goede ervaring ……. prijs kwaliteit goed

Gewoon correct!!

Al enkele keren gehuurd in Sittard. Nette auto's en vriendelijk personeel.

makkelijk snel vriendelijk

Zo als het hoort, snel, makkelijk en vriendelijk.

Als ik weer een wagen nodig heb, dan weer bij Adrem Maastricht!

Afspraak (kort dag) via telefoon gemaakt. Prettig te woord gestaan. Op de dag zelf vriendelijke uitleg gekregen. Wagen met laadklep werd zelfs nog voor mij achteruit gereden zodat ik makkelijk kon wegrijden. Verrekening achteraf zeer snel.

Top ervaring

Alles netjes geregeld

Super bestelbus

Vrij nieuwe bestelbus mee gekregen. Afhalen en terugbrengen ging ook heel soepel.

Prettig bedrijf!

Altijd super aardig en goede tarieven!

Top geregeld

Auto stond netjes klaar, papierwerk snel geregeld. Bij terugkomst ook alles snel en netjes afgehandeld. Kortom, heel tevreden. Zal vaker hier een voertuig huren.

Fijn en flexibel

Perfect geregeld en 2x verlengd zonder problemen.

Moest lang wachten tot ik busje kreeg 30min

Reservering ging snel via de site. Daarop volgde een bevestigingsmail, waarna ik de borg kon betalen. Dit heb ik met mijn creditcard betaald enkel de terug betaling ging via mijn iban? Waarom? Busje was in orde en goed schoon. Helaas kon ik geen km van te voren aangegeven en deze waren dan ook niet inclusief. Ik had het busje van 9-15u gehuurd en bracht hem al terug rond 1230u. Er geen niks van de prijs af, dat vond ik alleen jammer, meer niet.

Had online een kleiner busje besteld, kon eenvoudig omgeruild worden naar grotere bus. Ook mogelijk om hem na sluitingstijd terug te brengen was geen probleem.

Alles snel en goed geregeld. Goede auto gekregen. En goed prijs.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA