Goed geholpen en een goede uitleg en inspectie samen om de auto
En zo hoort het ook! Bedankt voor de 10 John!
door acute schade aan mijn bus heb ik bij adrem heel snel een vervangend voertuig gekregen dat ik toch mijn werkzaamheden kon voltooien. den huur kon ik ook zonder moeite verlengen. de wagen was goed onderhouden.
Bedankt voor de 10 Wesley! Wij maken dat je snel weer op weg komt ;)
Mijn ervaring met Adrem was erg goed, de medewerkers waren vriendelijk, ik kon snel geholpen worden, en het proces was allemaal erg duidelijk. Fijn een busje gehuurd voor mijn verhuizing, en ik zou het de volgende keer weer hier doen.
Hi Meike, wat fijn dat je verhuizing mede dankzij Adrem goed is verlopen! Bedankt voor de mooie 10!
Alles is zoals men zegt, alleen men had wel op voorhand kunnen zeggen dat bovenop de huurprijs nog verzekering komt en geen vrije kilometers, dat was wel zo eerlijk geweest.
Hoi, bedankt voor dit mooie cijfer! De voorwaarden stonden vermeld op offerte die vooraf is verstuurd, maar hierbij onze excuses indien dit niet helemaal duidelijk is geweest. Hopelijk tot de volgende keer!
Zeer vriendelijk en snelle afhadeling
Dankjewel Geert en graag gedaan!
Snelle en correcte afhandeling en een moderne huurauto.
Super bedankt voor de mooie 10 Roger!
Goed contact, duidelijke uitleg.
Wauw, bedankt voor de 10 Ramon!
De bus die ik huurde deed het voortreffelijk. Ik werd netjes behandeld en ook de teruggave verliep vlekkeloos.
Een 10! Geweldig bedankt John en graag gedaan!
Reserveren, ophalen terugbrengen! Zonder gedoe!
Zoals het hoort! Bedankt Sjoerd!
Het is makkelijk online te regelen en je wordt goed geholpen als je de bus komt halen en terug brengen.
Goed te horen Judith! Bedankt!
Inmiddels meermaals gebruik gemaakt van de dienstverlening. Zitten praktisch bij ons om de hoek. Informatie en instructies zijn helder en duidelijk. Wij zijn dik tevreden.
Bedankt voor de mooie review Andre! We hopen je snel weer terug te zien in Venlo!
De bus is makkelijk op te halen en terug te brengen vriendelijke man loopt fijn even alles met je door
Bedankt Marco voor dit mooie cijfer!
bij afhalen kreeg ik een andere grotere personenbusje dan dat ik had besteld en ook nog een automaat , ik had t kunnen weigeren , maar waren er dan alternatieven . Te Snelle of geen uitleg over de electronica en bediening. Ik moest alle kilometers betalen , terwijl ik toch gelezen had dat de eerste 200 kilometers gratis waren kreeg wel geld snel weer op mijn rekening
Verschillende keren auto's en bussen gehuurd . Altijd mooie en bijna nieuwe voertuigen , altijd super geholpen
Geweldig, een 10!! Heel graag gedaan en tot de volgende keer Roy!
Gemakkelijk via internet een intake gedaan en de dag dat ik hem ophaal wordt snel met uitleg geregeld. Goed geregeld.
Handig toch? Bedankt voor dit prachtige cijfer Willem!
Het was heel makkelijk om het busje te huren, Adrem te contacteren bij vragen en het op te halen. Alles verliep vlot — geen klachten!
Precies zoals het ook moet zijn: makkelijk, effectief en snel! Fijn dat het goed is bevallen Ana en bedankt voor de 10!
Een jaar of tien klant, en nog steeds tevreden over de snelle afhandeling van een reservering, de goede kwaliteit van de auto's, en de coulance bij het tijdstip van terugbrengen.
Wauw Rob! Geweldig bedankt voor deze mooie review en wij zijn ook erg blij met jou als trouwe klant! Tot de volgende keer!
Duidelijke communicatie, geen verborgen gebreken, en veilig en goed vervoer voor een snelle verhuizing. Werd bij reservering nog voordat deze werd geaccepteerd geinformeerd dat aangezien zondag niemand aanwezig was en ik had aangegeven het voertuig zondag weer te willen inleveren, dat dit zou betekenen dat ik de zondag volledig zou moeten betalen. Daarom wilde ze eerst zeker weten of ik dit in orde vond alvorens de reservatie te accepteren. Ondanks ik deze aanname al had kunnen maken is het erg prettig en professioneel dat ze dit eerst valideren om miscommunicatie te voorkomen!
Fijn dat alles duidelijk was en dat je goed geholpen bent Bryan! Bedankt voor de mooie review.
Prima verhuiswagen met laadklep
Dat maakt het verhuizen een stuk makkelijker, toch? ;) Super bedankt voor de 10 Edwin!
Busje was fijn 8 kuub ,maar waarom dubbele verzekering?
Hoi Hans, allereerst bedankt voor het fijne cijfer! Het betreft hier geen dubbele verzekering, maar een verlaagd eigen risico wat is afgesloten. Onze excuses als dit niet helemaal duidelijk was.
ik zag tegen mijn klus op maar door bij adrem een voertuig te huren was al 50% van dw job gedaan
Gelukkig! Fijn dat we hebben kunnen helpen met de klus! En bedankt voor de 10 Paul!
Prima service, fijn personeel, snelle terugbetaling
Episch bedankt voor de 10, Ingrid!
Grandioos bedankt voor de 10, Joyce!
Buitengewoon bedankt voor de 10, Ronald!
Het is allemaal zo gegaan zo als afgesproken en personeel is heel vriendelijk en nemen de tijd voor bij filiaal heerlen
Bedankt voor de 9, Jeroen!