Makkelijk te regelen, goede prijzen, snelle en behulpzame service, prima busjes en snelle afhandelin

Goed bedrijf en eerlijk bedrijf

Aan de voorkant goede afspraken kunnen maken. Ik had de bus voor een hele dag gehuurd maar na een halve terug gebracht. Hoefde maar een halve dag te betalen. Goede service. Vriendelijke MSN achter de balie en vriendelijk personeel dat uitleg gaf bij de auto.

Super Service

Allereerst rechttoe rechtaan, maar zeer vriendelijke medewerker die mij heeft geholpen in vestiging Heerlen. Korte uitleg over de al aanwezige schade en laadlift. Teruggebracht via de sleutelbox. Meteen dag erna de factuur. Super, zeker nog een keer!

Alles tot in de puntjes geregeld!

Alles prima, nette bus, tiptop in orde, goede service en zeer vriendelijk!

Nooit meer

Vracht auto een kwartier te laat teruggebracht. Jullie medewerker zegt, voor een kwartier maak ik geen probleem, vervolgens toch een hele dag huur tellen

Fijne ervaring, goed onderhouden busje mogen huren!

Alles verliep soepel, busje niks op aan te merken. Ideaal voor een verhuizing!

Gemakkelijk,vlot en vriendelijk.

Wegens pech met eigen auto had ik de zelfde dag nog een huurauto nodig. Er langs gegaan waar ik vriendelijk werd ontvangen en snel met een huurauto met weg kon vervolgen.

Zeer goede prijs/kwaliteit

Alles online geregeld, snelle afhandeling ter plekke en mooie bus voor een goede prijs.

Ik was zeer verast met de huur prijs, dat was mij niet verteld. sloeg er bijna van achter over.

Fijne bus, veel ruimte, zou het direct aan bevelen bi andere.

perfect!

Goede service, vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en professioneel meedenken.

Perfect geregeld.

Alles zoals afgesproken.

Goed geregeld

Bus was prima, voldeed aan onze verwachtingen.

Goede service, uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Vriendelijke personeel

Vlot geregeld en meedenkend.

Busje voor verhuizen gehuurd. Keurige bus, in goede staat. Doordeweeks gehuurd dat scheelt een geld met het weekend! Verzekeren is wel duur, daarom geen 10!

Flexibel

10 min na sluitingstijd gewoon op ons gewacht top service

Goed geregeld

Leuke balie medewerkers

Geweldige bus gehuurd met een super service.

Ik had eerst een prijsopgave gevraagd via de chatbox. Hier kreeg ik al een snelle reactie. Toen de bus gereserveerd via mail. Dit verliep ook prima en snel. De bus was echt geweldig, leek wel nieuw. Het was comfortabel rijplezier. De afhandeling is ook prima verlopen. De prijs viel reuze mee voor zoveel luxe.

Snel geregeld, veel keus en de prijs is goed.

Goed geholpen, borg was snel terug gestort. Mooie bus meegekregen.

Ik had onverwacht een auto nodig. Een telefoontje en alles was geregeld. Eenmaal op locatie stond de auto al klaar. Perfect geregeld

Top service , ik had de bus op een feestdag in de avond geboekt en kreeg diezelfde avond toch nog een bevestiging. Doordat het erg druk was op de weg lukte het mij niet de bus om half 5 in te leveren dus netjes contact opgenomen en ik mocht hem gewoon iets later inleveren en de sleutel in de sleutelkluis achterlaten. Voor mij een reden om zeker weer voor Adrem Maastricht te kiezen als ik weer een bus nodig heb.

Zoals altijd goede & snelle service

Vriendelijk ontvangst Mooie bus Goede tarieven

Uitstekende service

Super vriendelijk personeel, goede service

Super!!!

Heel erg behulpzaam en vriendelijkheid dat is super belangrijk binnen een bedrijf en dat vind je daar bij het personeel.

Snel alles geregeld, en duidelijk.

Auto gehuurd omdat mijn auto stuk was. Op onderdelen moeten wachten dus drie keer auto huur moeten verlengen. Dat was helemaal geen probleem. Dus top service.

Ondanks een tegenslag heel tevreden

Bus gehuurd om een kast op te halen. Bleken de binnenmaten te kloppen maar de tildrempel te hoog. Balend onverrichterzake terug naar Adrem. Ook nog in een ongeluk file terecht gekomen. Meteen doorgegeven omdat ik niet op tijd zou zijn voor inleveren. Bij inleveren werd goed meegedacht en niet moeilijk gedaan. Heel tevreden met de afhandeling volgende keer weer.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA