Makkelijk te regelen, goede prijzen, snelle en behulpzame service, prima busjes en snelle afhandelin
Grandioos bedankt voor de 10, Jos!
Aan de voorkant goede afspraken kunnen maken. Ik had de bus voor een hele dag gehuurd maar na een halve terug gebracht. Hoefde maar een halve dag te betalen. Goede service. Vriendelijke MSN achter de balie en vriendelijk personeel dat uitleg gaf bij de auto.
Episch bedankt voor de 10, Filiz!
Allereerst rechttoe rechtaan, maar zeer vriendelijke medewerker die mij heeft geholpen in vestiging Heerlen. Korte uitleg over de al aanwezige schade en laadlift. Teruggebracht via de sleutelbox. Meteen dag erna de factuur. Super, zeker nog een keer!
Enorm bedankt voor de 9, Laura!
Alles prima, nette bus, tiptop in orde, goede service en zeer vriendelijk!
Grandioos bedankt voor de 10, Paul!
Vracht auto een kwartier te laat teruggebracht. Jullie medewerker zegt, voor een kwartier maak ik geen probleem, vervolgens toch een hele dag huur tellen
Jammer dat u ons gelijk een 1 geeft wegens een communicatie fout. Dit hadden we samen op een leuke manier voor u kunnen oplossen!
Alles verliep soepel, busje niks op aan te merken. Ideaal voor een verhuizing!
Enthousiast bedankt voor de 10, Maud!
Wegens pech met eigen auto had ik de zelfde dag nog een huurauto nodig. Er langs gegaan waar ik vriendelijk werd ontvangen en snel met een huurauto met weg kon vervolgen.
Supertof! Bedankt voor de 10, Nielsen!
Alles online geregeld, snelle afhandeling ter plekke en mooie bus voor een goede prijs.
Bedankt voor de 9, Noel!
Fijne bus, veel ruimte, zou het direct aan bevelen bi andere.
Fenomenaal bedankt voor de 9, Erne!
Goede service, vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en professioneel meedenken.
Buitengewoon bedankt voor de 10, Armand!
Alles zoals afgesproken.
Grandioos bedankt voor de 10, A sons!
Bus was prima, voldeed aan onze verwachtingen.
Bedankt voor de 9, Richard!
Goede service, uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Vriendelijke personeel
Adembenemend bedankt voor de 10, Sophia!
Busje voor verhuizen gehuurd. Keurige bus, in goede staat. Doordeweeks gehuurd dat scheelt een geld met het weekend! Verzekeren is wel duur, daarom geen 10!
Bedankt voor de 9, Lilian!
10 min na sluitingstijd gewoon op ons gewacht top service
Mega bedankt voor de 9, Waiki!
Leuke balie medewerkers
Dit is echt fantastisch om te lezen. Hartelijk bedankt voor de 10, Emilio!
Ik had eerst een prijsopgave gevraagd via de chatbox. Hier kreeg ik al een snelle reactie. Toen de bus gereserveerd via mail. Dit verliep ook prima en snel. De bus was echt geweldig, leek wel nieuw. Het was comfortabel rijplezier. De afhandeling is ook prima verlopen. De prijs viel reuze mee voor zoveel luxe.
Onwijs fijn om te lezen dan het u zo goed is bevallen. Ongelofelijk bedankt voor de 10, Renée!
Goed geholpen, borg was snel terug gestort. Mooie bus meegekregen.
Adembenemend bedankt voor de 10, Raffaele!
Ik had onverwacht een auto nodig. Een telefoontje en alles was geregeld. Eenmaal op locatie stond de auto al klaar. Perfect geregeld
Supertof bedankt voor de 10, Ruud!
Top service , ik had de bus op een feestdag in de avond geboekt en kreeg diezelfde avond toch nog een bevestiging. Doordat het erg druk was op de weg lukte het mij niet de bus om half 5 in te leveren dus netjes contact opgenomen en ik mocht hem gewoon iets later inleveren en de sleutel in de sleutelkluis achterlaten. Voor mij een reden om zeker weer voor Adrem Maastricht te kiezen als ik weer een bus nodig heb.
Enorm fijn om te lezen dat het u zo goed is bevallen. Enthousiast bedankt voor de 10, Kirstin!
Vriendelijk ontvangst Mooie bus Goede tarieven
Grandioos bedankt voor de 10, Lani!
Super vriendelijk personeel, goede service
Onwijs bedankt voor de 10, Bram!
Heel erg behulpzaam en vriendelijkheid dat is super belangrijk binnen een bedrijf en dat vind je daar bij het personeel.
Super bedankt voor de 10, Gracia!
Auto gehuurd omdat mijn auto stuk was. Op onderdelen moeten wachten dus drie keer auto huur moeten verlengen. Dat was helemaal geen probleem. Dus top service.
Een 8, dankjewel Robert!
Bus gehuurd om een kast op te halen. Bleken de binnenmaten te kloppen maar de tildrempel te hoog. Balend onverrichterzake terug naar Adrem. Ook nog in een ongeluk file terecht gekomen. Meteen doorgegeven omdat ik niet op tijd zou zijn voor inleveren. Bij inleveren werd goed meegedacht en niet moeilijk gedaan. Heel tevreden met de afhandeling volgende keer weer.
Hartstikke bedankt voor de 10, Den!