Highly recomndeded.

Service zoals service behoort te zijn!

Geen gedoe. Alles snel en netjes geregeld. Gewoon zoals het altijd behoort te zijn,maar wat je steeds minder tegenkomt.

Flexibel en No-nonsense

Het is al de zoveelste keer dat ik een busje huur bij Adrem Limburg. Het blijft voor mij een positief verhaal, gewoon makkelijk zonder poespas. Beter kan je het niet hebben.

AANRADER

Perfecte ervaring metAdrem Maastricht. Uur van te voren gehuurd en perfect geholpen. Snelle ophaal/terug breng service. Zeer goede auto.

Das Auto war Einwandfrei

Sehr neues und schönes Auto; Die Auslieferung und zurückgabe des Autos war sehr Einfach und schnell und alles war sehr Einfach. Ádrem ist ein sehr emphlenswerter Betrieb den ich jedesmal benutzen werde wenn wir in Maastricht sind. Auch der Preis ist Annehmbar. Ádrem ist eine sehr seriöse Firma

Das Auto war Einwandfrei

Altijd weer fijne service.

Wij huren regelmatig voor onze stichting een bestelbus wanneer we gesponsorde spullen van bedrijven ontvangen voor onze members. We zijn onderhand vaste klant. Een eigen bus kost veel geld en weegt niet op tegen de mooie bussen van Adrem en de fijne klantenservice die we daarbij krijgen.

Excellent

Very good cooperation

Probleemloos verlopen huur

prima!

gewoon goed, kort en bondig!

prima!

gewoon goed, kort en bondig!

Snel, beschikbaar, prima busje

Terwijl bij anderen er geen busje beschikbaar was, was het hier snel geregeld. Dan denk je misschien "dat zal een aftands busje zijn", maar nee hoor, prima in orde.

Probleemloos hele procedure verlopen

Probleemloos hele procedure verlopen

Snel en flexibel

‘s-avonds via de website een bus besteld, volgende morgen direct een bevestiging, ‘s-middags opgehaald en ‘s-avonds teruggebracht. Gaat altijd soepel, weinig administratie, competente uitleg.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA