In één woord: betrouwbaar

alleen maar goede ervaringen

Snelle en goede service

Zeer snel antwoord op huurverzoek Zeer snelle aanpassing zodra de huurdatum wijzigt Duidelijke formulieren met in te vullen gegevens

fijn contact, snel, duidelijk

door vooraf gegevens in te vullen, weinig tijd verloren aan de balie. ook inleveren ging snel. restbedrag snel op rekening retour

Uitstekende service en zeer vriendelijke medewerkers.

Hweldig geholpen weer!

Vlot en goed geregeld.

Vlot en goed geregeld.

Goeie surfus

Huurauto's altijd netjes onderhouden

We waren heel tevreden

De auto is ons goed bevallen zat heerlijk en heel zuinig in gebruik.

Prima verhuurbedrijf, aardige mensen

Behulpzaam, vriendelijk, goed martiaal

Klantvriendelijkheid ontbreekt

Bij ophalen en aftanken van de bus foto gemaakt van display, waarop duidelijk te zien is, dat de bus bij ophalen niet volledig afgetankt was en ik dus brandstof betaald heb voor kilometers die ik niet gemaakt heb. Hierover gereclameerd en pas na de 3e mail enige 'reactie'. Tot op heden heeft Adrem geen verantwoordelijkheid genomen en zijn de kosten niet vergoed. Zeer onprofessioneel, niet klantvriendelijk en respectloos! De eerste en meteen de laatste keer dat ik met dit bedrijf zaken heb gedaan.

Top top

Alles ging goed, tot ik laatste x schade had (spiegel stuk) Wilde ze me halve dag laten betalen om spiegel te herstellen, hele week ivm stilstaan vd bus en huurkn bus als ik zelf schade zou laten repareren. Geen pro-actief overleg en ook geen call van management, ondanks belofte. Triest @hoensbroek

top bedrijf zonder poespas, klantvriendelijk ten top.

Door personeel worden suggesties aangereikt/ aangeboden waar klant op dat moment niet aan denkt, top.

Goede service.

De service was goed. Professionele vakmannen en snelle hulp bij vragen.

Goed geregeld !

Duidelijke afspraken, geen moeilijk gedoe, kort gezegd :"Gewoon goed!"

"The Best" in autoverhuur.

Snel en zorgvuldig geregeld....binnen 2 min. Toppie

alles kon ik goed telefonisch regelen, en de bus ophalen ging snel en goed, ook was het prima om de bus in de avond voor de deur weer af te leveren en de sleutel in de kluis te doen.

Zo eenvoudig kan het zijn!

Mooie, schone, nette en goed onderhouden busjes. Geschikt voor iedere transportklus…

Prima service, fijne bus

Prima service bij het ophalen van de bus en fijn in de avond terug te brengen door de sleutel in de kluis achter te laten. Snelle administratieve afhandeling. Een aanrader voor het huren van een (verhuis)bus.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA