Prima verhuurbedrijf, hebben uitgifte en inname netjes op orde.

Snel goedkoop en makkelijk geregeld

Had snel een bus nodig , dit was ook heel snel en makkelijk geregeld! En dan ook nog voor een super scherp tarief . Zeker een aanrader, volgende keer weet ik waar ik moet zijn.

Goede, vriendelijke service, snel en correcte afhandeling.

Prima op alle gebied!!!!!!

Topservice

Een supermooie auto meegekregen die van alle gemakken voorzien was

Alles zoals afgesproken

Van te voren even gebeld om de prijs op te vragen en de afspraak in te plannen. Bus stond klaar op de afgesproken tijd en de prijs na inleveren was zoals afgesproken. Netjes afgehandeld via de creditcard. Top.

Goede prijs, goede service, goede beschikbaarheid

Vriendelijk en vlot geholpen. Prima bus voor een prima prijs.

In één woord een prima bedrijf snel en goed ook snel de eindafrekeningen

Gewoon een goed bedrijf geen gezeur maar zoals het hoort snelle service je weet waar je aan toe bent.

Altijd uitstekend

Altijd beste prijzen in de regio. Alles is probleemloos verlopen, personeel is vriendelijk

Perfect, zoals altijd......

Snelle service, en inleveren, borg snel terug geboekt

Huurauto en afhandeling omtrent huren correct en positief !

Zou volgende keer weer bij dit bedrijf een auto huren.

Gewoon goed geregeld

Zoals afgesproken stond de bus klaar, goed geregeld

Altijd vriendelijk, prima service

Bus prima in orde! Goede service Correct aan de telefoon Altijd vriendelijk. Bij ons om de hoek! Wij komen weer terug

Vriendelijke en snelle service

Op het laatste moment een bakwagen nodig en gelukkig kon Adrem ons daarmee snel helpen!

Snel op weg, weinig formaliteit en goed materieel

Wat vooral opvalt in vergelijking met andere verhuurders is de snel heid waarmee ik de boel kan regelen, inchecken en uitchecken. Bovendien precies de juiste bestelbus voor de klus. Daarnaast een betaalbare prijs. Dat allemaal bij elkaar maakt dat Adrem boven de concurrentie uitsteekt. Jammer dat ze niet dichterbij zitten (venlo)

Zeer tevreden alles goed afgehandeld en erg duidelijke communicatie.

2 maanden een huurauto gehad van hun waarvan ik erg tevreden was, enige minpuntje was dat ik de auto vuil kreeg maar dat hadden ze ook gezegd en voor geëxcuseerd. Volgende keer zal ik zeker weer op hun beroep doen

Alleen positief

Duidelijke uitleg over het verhuren en mogelijkheden over het retour brengen van het voertuig. Ik heb al regelmatig een busje gehuurd voor kleine en grotere klussen. Altijd een goede ervaring.

Top verhuurbedrijf

Goed geregeld Klant vriendelijk

Een dikke 10

DIKKE 10 VOOR JULLIE SERVICE EN BEREIKBAARHEID. Snelle service en klantvriendelijk heid. Een volgende keer als ik weer een huurbusje wil is alleen bij ADREM.

Perfect en snelle service

Top service!

Snel, geen moeilijk gedoe, vlotte afhandeling. Attent en klantvriendelijk!

Nette schone bus , snelle goede afhandeling van de factuur. Zeer tevreden

Goede en vriendelijke service.

Aardig en behulpzaam personeel. Transportbus huren gaat eenvoudig.

prima als vanouds

Fijne behandeling as vaste klant. Eenvoudig reserveren en ophalen en terugbrengen auto soepel te regelen. Voor mij zou een iets ruimere openingstijd makkelijker zijn

Geweldige team (Heerlen)

De vriendelijkste team ooit!! Vanaf de eerste dag was ik al zeker dat ik hier (Heerlen) zou blijven komen om een auto te huren. Altijd heel vriendelijk met hier en daar een mopje tussendoor wat een geweldige sfeer en ervaring achterlaat.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA