Goede en snelle service

Klantvriendelijk en goede service. Behulpzaam en goede contact.

Correct snel en vriendelijke bediening

Zeer snelle en correcte behandeling

Perfecte service voor een lage prijs

Perfecte service voor een lage prijs ?

Top bedrijf

Gebeld, gereserveerd, opgehaald binnen 5 minuten vertrokken

geweldig

de auto die oorspronkelijk op mijn contract stond had een linker voorband die aan de buiten shoulder totally bold was Dit werd snel opgelost en ik kreeg een andere automaat .deze was nog niet gepoetst maar voor mij geen probleem ik kon aan mijn trip beginnen .Ik woon in Florida ,USA en was maar voor korte tijd in Limburg en wilde vrienden en family bezoeken in Zuid Limburg en Zuid Duitsland .Bij het inleveren van de auto kreeg ik zonder vragen een credit voor de niet gepoetste auto.Verder heel tevreden over de service

Gewoon goed!

Het reserveren gaat snel; de auto afhalen gaat snel; het inleveren van de auto is snel geregeld. Prima dienstverlening. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Prima geholpen en goede auto gehad

Prima geholpen !!

Huur personenbus

Wij hebben 2 personenbussen gehuurd voor ons teamuitje. Helemaal top!

Betrouwbaar in service en kwaliteit.

Adrem is zeer klantgericht en altijd op zoek naar goede oplossingen. We komen er al vele jaren, zonder ooit één klacht.

Een bedrijf dat zijn werk zeer serieus neemt met service hoog in het vaandel..

Dat bleek wel toen wij een lekke band hadden gereden met onze gehuurde bestelbus en nog maar net op de plaats van bestemming geraakten. Toen duidelijk werd dat een vorige huurder de wielsleutel na gebruik "niet had terug gelegd" kwam een medewerker van Adrem met top gereedschap terplekke om de band te wisselen. Dit terwijl wij als orkest al met ons optreden gestart waren en vervolgens na afloop weer onze spullen konden inladen en met een gerust gevoel huiswaarts konden keren.... Echt top......!!!

Goed maar kon iets beter.

de bus was goed enige was dat een van de koplampen het niet deden. Voor de rest was alles in orde.

Eerlijke en klantgerichte service zonder BS!

Erg prettige medewerkers die pro-actief met je meedenken. Kost niets, maar is zoooo waardevol.

Goede en snelle service

Online een bus aangevraagd. Je krijgt snelle reactie terug. Alles makkelijk kunnen regelen. Verder goede service en goede klantvriendelijkheid

Prima geregeld

Prima geregeld

Niks op aan te merken, prima

Prima service, correcte bediening prima bus.

Het huren en afhandelen was goed geregeld. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam

Gewoon goed!

Goed..

Prima service en vriendelijk personeel

Prima autootje tegen fijne prijs

Fijne club

Makkelijk te reserveren Snelle afhandeling Vriendelijk In de buurt Goede prijs

Helemaal prima!

Correct, vriendelijk en to the point.

Goed om bij Adrem te huren

Snel, goed en zeer vriendelijk geholpen. Auto zag er schoon uit.

Fijne ervaring. Snelle en goede service.

Maximaal tevreden voor minimum prijs

Eenvoudig proces van reserveren, ophalen en inleveren; snelle afwikkeling van financieel gedeelte. Ook zeer positief is de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel!

prima wagenpark, perfecte service

Vlotte afhandeling