Oplichters!

'Ik heb nagelaten de begin en eindstand van de kilometerteller te controleren. Gevolg: er zijn meer dan 70km te veel geteld. Na mijn beklag te hebben gedaan, krijg ik niet eens antwoord. Nou, dan voel ik me opgelicht!'

Het huren gaat altijd zo soepel!

Erg fijne communicatie en snelle afhandeling van procedure!

Zeer goed geholpen alles liep soepel .

Alles snel geregeld alles zonder problemen .

Goede kwaliteit en service

Uitstekend te noemen.

Goede morgen. Te melden is dat de kentekenverlichting bij ophaling via het display de melding vertoonde "lamp stuk" dus.............. géén 5 sterren.

Klantvriendelijk. Heldere afspraken goede afhandeling

Klantvriendelijk. Heldere afspraken goede afhandeling. En restant van de borg is snel terugbetaald. Prima dus. Ik kom graag nog een keer terug als zich de asnleiding daartoe aandient.

Excellent Service

Easy and clear online booking, very professional customer service at pick up and return. Spot on. Will use Adrem for all my vehicle hires from now on!

Prima auto, administratie bewerkelijk

Telefonisch reserveren ging snel. Ook de bevestiging kwam snel. Alleen inzake het parkeren bij Ad-Rem in Maastricht bleek dat er maar 24 uur vooruit betaald kon worden... Advies om mensen naar het PR-parkeerterrein te verwijzen, 600 meter loopafstand. Auto reed prima en was keurig in orde. Bij de facturering ging het even mis, maar naar één telefoontje en twee E-mails werd dit zonder problemen gecorrigeerd. Al met al tevreden over de uiteindelijke afronding

Prima service, snelle afhandeling

Altijd fijn om met Adrem samen te werken. Gemakkelijke reservering, snelle service, betrouwbare vervoermiddelen, snelle administratieve afhandeling.

topservice

topservice, goede medewerkers

Fijne ervaring

Snelle afhandeling vriendelijke geholpen

Zeer tevreden over de gehuurde wagen en service.goede

Geweldig.

Goed geregeld, terugbrengen minder Maastricht.

Auto s' avonds terug gebracht, heel weinig plaats in de straat. Uiteindelijk geplaatst voor jullie oprit. Buurt bewoners spraken ons hierop aan. Hebben de auto toch laten staan.

Altijd weer fijn om daar auto te huren fijne medewerkers goede service

Zeer fijn en proffesioneel bedrijf

Voor de verhuizing van onze meubels een bus met laadklep gehuurd bij Adrem. We werden goed ontvangen, alles werd duidelijk en geduldig uitgelegd en doorgenomen. De bus was in zeer goede technische toestand en de prijs voor een dag huren was ook niet overdreven hoog. Al met al een zeer fijne en goede service en zonder problemen onze spullen kunnen verhuizen.

Zeer positief, en flexibel in alles.

Snelle communicatie, flexibele service, fijne auto. Gewoon helemaal top voor elkaar!

smooth transactions

rented a micro car for 1 month. had to end the rental earlier and Adrem able to cater for the changes.

zeer fijn bedrijf alleen jammer dat er bij het terug brengen va de auto niemand aanwezig was

ik heb genoten van de huurauto en ga er zeker nogmaals gebruik van maken bij en volgende vacantie heb het als zeer comfortabel ervaren

service gericht

duidelijke uitleg en service gericht

Top verhuurbedrijf !!

Alles was perfect geregeld!! Geen gedoe, snel, eenvoudig, eerlijk, goede voertuigen en betaalbaar. No bullshit……..!!

Top bedrijf

Tijdens ons weekje weg in Limburg liet de auto ons in de steek. We moesten een auto huren omdat we geen ander vervoer bij ons hadden. Auto gehuurd en afgehaald, worden we gebeld door de dealer waar onze auto stond met de melding dat we hem konden ophalen, probleem was kleiner dan ze hadden verwacht. Huurauto weer teruggebracht na ongeveer een half uur en paar kilometer. We hoefde hier niets voor te betalen, terwijl we nog nooit eerder een auto bij hun hadden gehuurd. De Borg is ook al weer terug ontvangen. In één woord fantastisch, vandaar dus de positieve review. Groet, Ed V

Nette verhuurder met een vriendelijke service

9persoons bus besteld deze S'Ochtends willen ophalen om 9 uur. Helaas was de bus nog niet retour gebracht waardoor ik wat langer heb moeten wachten voordat ik kon vertrekken. Dit ligt natuurlijk buiten de invoeld van Adrem. Ze konden we wel vertellen dat de bus onderweg was. Er is gekeken naar een snellere oplossing door een andere bus in te zetten helaas was dit niet mogelijk. Maar al om al was ik 15 min later onderweg dan verwacht maar ze hebben er alles aan gedaan om me sneller te laten vertrekken. Goede uitleg gekregen en de bus ook s'avonds weer retour kunnen brengen en direct de ochtend erna de volledige factuur mogen ontvangen per mail. Top geregeld dus.

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA