Goede service, heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Super bedankt voor de 10, Maurice!
Omdat wij geregeld bij Adrem een bestelbus huren waarbij we van elkaar weten dat er nooit iets aan de hand is wordt het huren steeds makkelijker....!
Dankjewel voor de 9, Jos!
Goede en vriendelijke service, Snelle en duidelijke communicatie
Een 10, super bedankt Amadeo!
Boekingsproces was supergemakkelijk, de communcatie heel helder en de service perfect!
Hartstikke bedankt voor de 10, Gijs!
Ondanks problemen met internetbankieren goed opgelost.
Geweldig bedankt voor de 10, Stan!
Alles goed en snel geregeld
Een 8, dankjewel Frank!
Prima ervaring voor de eerste keer. Hadden een bestelbus gehuurd, maar die was helaas weg op de dag dat we hem zouden halen. Toen heeft Adrem een grotere aangeboden voor dezelfde prijs van de reservering natuurlijk. Zeer prima. Tip voor nieuwkomers: wees liever een kwartiertje te vroeg voor aanvang ivm de administratie :)
Dankjewel voor de 9, Jay!
Ontzettend bedankt voor de 10, Jan!
Vaker busjes of personenauto's gehuurd gaat altyd probleemloos borg snel weer terug. Aanrader
Een 10, super bedankt Co!
professioneel en meekijken met de klant!
Dankjewel voor de Lourens!
Hartstikke bedankt voor de 10, Annie!
123 goed
Geweldig bedankt voor de 10 Mark!
Op zich ging alles super ook heel vriendelijk het enigste jammeren is wij moeten de auto proper binnen leveren maar krijgen hem gewoon eigenlijk ongewassen mee . Dat is het enige min punt waar ze wel zouden op kunnen letten .
Dankjewel voor de voldoende Laura! Sorry dat de auto niet helemaal schoon was bij het ophalen - dat is wel de bedoeling.
Goeie auto voor een goeie prijs.
Dankjewel voor de 8, Henk!
Een weekje een auto gehuurd tijdens een vakantie in Limburg. De communicatie verliep goed. De auto reed heel fijn en was in een goede staat.
Super bedankt voor de 10, Isabel!
De medewerkers waren vriendelijk en correct. Ook het voertuig was in orde. Qua process zijn er wel wat verbeterpunten mogelijk. Bijvoorbeeld, busje had ik van 9 uur ‘s ochtends tot 13:00 gehuurd. Maar het kantoor gaat precies om 9 uur open. Na administratie en controle van het voertuig, ben je 20 minuten verder. Dit gaat dus ten koste van effectieve tijd dat je het voertuig kan gebruiken. Kortom: als ik een busje reserveer voor 9 uur ‘s ochtends dan wil ik er ook om 9 uur ‘s mee wegrijden en niet 20 minuten later. Daarnaast, als er andere mensen voor je aan de beurt zin, ben je nog later op weg. Ook waren er enkele administratieve handelingen die niet nodig waren. Er werd mij tijdens de administratie gevraagd of ik een duurdere/betere ongevallen dekking wou hebben. Deze vraag had natuurlijk gewoon bij het aanvraagformulier op de website moeten staan. Ook moest handmatig de tegenrekening voor het terugstorten van de borg worden ingevuld. Terwijl de rekening vanuit waar de borg gestuurd bekend is. Desnoods had deze vraag ook via de website vooraf ingevuld kunnen worden. Tot slot was er een fout in de factuur en werden te veel km in rekening gebracht. Dus ik heb mijn route via google maps berekend en doorgegeven. De factuur werd vervolgens zonder problemen gecorrigeerd. Maar het kostte mij wel tijd om dit corrigeren. Beter zou zijn dat de medewerker bij vertrek als onderdeel van het proces altijd een foto neemt van de km stand / dan wel aanbeveelt aan de klant dit zelf te doen
Dankjewel voor je uitgebreide review. Dat zijn zeker goede verbeterpunten, hoewel we daar wel iets over kunnen zeggen. Wanneer elke huurder alle gegevens van tevoren zou invullen, is de wachttijd aan de balie voor iedereen korter. De vraag over een verzekering is makkelijker uitlegggen wanneer de huurder aan de balie staat. Als de borg via Ideal betaald wordt, kunnen wij niet zien vanaf welk rekeningnummer het bedrag komt. Daarom vragen wij om het rekeningnummer op te geven. Nogmaals bedankt voor je suggesties!
Goed en snel respons. Had binnen een paar uurtjes auto nodig. Bellen en zo geregeld!
Dankjewel voor de 9, Paul!
Makkelijk een reservering kunnen maken. Alles netjes geregeld. Mooi wagenpark.
Een 10, super bedankt Jan!
Goede service en vriendelijke personeel Ze vervulde al mijn wensen
Een 10, hartstikke bedankt Wil!
Altijd goed geholpen, vriendelijk noem het maar op gewoon een goed bedrijf, en kom er al tig jaren zonder problemen
Dankjewel voor de 9, Alex!
Vanwege een verhuizing in twee maanden tijd drie keer een bus gehuurd. De bussen zijn betrouwbaar en de prijs is goed in vergelijking met andere aanbieders. Ik zou het mooi vinden dat je korting krijgt als je in een korte tijd meermaals een bus huurt. Daarnaast kreeg ik tijdens het huren van een bus in juli te horen dat ik schade gereden zou hebben (zo stond het op het schade formulier) terwijl dit niet het geval bleek te zijn nadat ik op locatie ben langsgekomen. Een verbeterpunt zou hierin kunnen zijn dat de telefoon medewerker ook op de hoogte is van de oplevering van de bus. Ik moest zelf op locatie langsgaan om dit probleem te verhelpen.
Dankjewel voor de 8 en je tips Koen! Leuk dat je zo vaak hebt gehuurd. Ons telefoonteam zit niet op de vestigingen, daarom kunnen de telefonisten niet altijd zien wat er gebeurd is.
Altijd zeer behulpzaam om de juiste bus te huren. Bussen rijden goed, goede prijs en snelle afhandeling van de terugbetaling van de borg.
Super bedankt voor de 10, Saskia!
Erg tevreden. Alles goed geregeld. Super!!!!!
Geweldig bedankt voor de 10, Danny!
Er was een misverstand met een factuur, maar direct netjes opgelost door Frits! Al heel vaak in het verleden gehuurd en zal zeker bij hun blijven huren.
Ontzettend bedankt voor de 10 Jolanda!
Erg blij bij Adrem ter huren, had de auto voor zaterdag gehuurd maar had niet goed opgelet wanneer auto terug moest en daardoor factuur voor 2 dagen, belletje van Heerlen gehad en hadden daarover een heel erg prettig gespreek, Heerlen heeft met heel erg coulance de factuur voor een dag huur terug gezet. ik kan alleen adrem aanbevelen top bedrijf 2 keer dat ik er daar huur en elke keer goede auto's goede service
Super bedankt voor de 10, Teddy!