Uitestekend

Goede assistence-on-the-road ook in het weekend en in de avond. Scherpe prijs met achteraf verrekenen van de gereden kilometers. Betrouwbare nette auto! Ik huur hier zeker vaker!

erg goed geholpen.

vriendelijk personeel, oplossing gericht. en niet te duur.

Goed geregeld!

Perfecte service en uitstekende personenbus

Uitstekende personenbus waarmee wij naar Kroatië zijn gereden. Zeer vriendelijk personeel en een perfecte service.

Weekend Trier Germany

Perfecte auto. Niet duur en uitstekend personeel. Vriendelijk en flexibel. Ook als je uit belgie komt kan je huren. Winfried Eizinga

Snelle service en prima vrachtwagentje.

We hadden de sleutels snel. De schade aan de auto vooraf stond goed genoteerd waardoor denk ik weinig problemen zouden ontstaan mocht er toch iets zijn. Alles aan de bus functioneerde goed. Dank jullie wel.

Perfecte service, niets op aan te merken

Goede auto, bijna nieuw. Zeer vriendelijk personeel en een perfecte service.

Alles verliep prima

Geweldige auto, alles ging soepel. Enige instructie m.b.t. auto zou misschien nog tot een 5de ster leiden.

Het wagenpark staat klaar

Online een afspraak maken kan vrij eenvoudig en er wordt geen druk gelegd op de afspraak.

Goed geregeld

Is voor de derde keer dat wij een bus huren bij Adrem. Ook deze keer goed geregeld. Wij zijn er deze keer zelfs mee naar Oostenrijk gereden, perfect gegaan. Zullen zeker nog een volgende keer huren bij Adrem.

Gewoonweg geweldig geholpen

Vanaf stap 1 geweldig geholpen door de medewerkers. Van het uitzoeken, welke bus het beste bij onze wensen zou passen, tot en met het inleveren van de bus hebben wij totaal geen klagen.

Behulpzaam en klantgericht

Adrem is een bedrijf dat de klanten op een directe en persoonlijke wijze bediend. Je voelt je als klant geen nummer.

Heel goede service, zoals gewoonlijk

Vriendelijke mensen die niet moeilijk doen en die goede service en auto's leveren

Top service!

Heel vriendelijk aan telefoon en balie. Je wordt correct geholpen en ze zijn super behulpzaam.

Gewoon eerlijk

Simpel online boeken. Ophalen. En retoer brengen .makkelijker kunnen ze t niet maken

Gewoon top.

Dachten mee met mijn wensen

Prima service, vriendelijk personeel

Verhuisbus was nieuw. Wat een luxe. Goede service. Vriendelijk personeel

Goed bedrijf

Super service

Alles perfect geregeld. Een echte aanrader.

Zeer snelle mogelijkheid tot reservering!

Zeer snelle mogelijkheid tot reservering!

Afspraken helder, duidelijk en alles zoals afgesproken

Prima geregeld

Goede communicatie Zonder gekke bijkomstigheden Prima

Alles goed en snel verlopen

Mooie bus en goede service

Alles goed geregeld en niet duur

Prima bus gehuurd, goede service en afgerekend voor exact de tijd die nodig was. Kosten vielen dus achteraf mee.

Snel en correct

Eenvoudig proces om te reserveren; snelle bevestiging van reservering; ophalen auto was eenvoudig proces; onverwacht verlengen geen enkel probleem na telefonisch contact; inleveren was in korte tijd gedaan; afrekening was vlot en met juiste gegevens bijgewerkte nota met terugboeking van het restantbedrag in enkele dagen. Altijd vriendelijk en begripvol personeel dat in oplossingen meedenkt. Zie uit naar de volgende keer!

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA