Heel snel bij adrem een busje kunnen,huren,het contact is vriendelijk en behulpzaam
Ontzettend bedankt voor de 10, Anja!
Ik huurde een busje om te verhuizen en de prijs was goed ten opzichte van de concurrentie. Wat ik bij het online reserveren niet duidelijk heb gelezen is de vraag of ik voor eigen risico van € 1250 of voor een verlaagd eigen risico van €350 wil kiezen. Natuurlijk kies ik dan voor €350 maar dan kwam er wel 15€ extra afkoopsom bovenop de prijs.. Ik vond dit een beetje voor het blok zetten, want je wil beginnen met je klus dus betaalde ik dat bedrag maar het gaf geen lekkr gevoel. Misschien nog beter in het reserveringssysteem duidelijk maken, zonder gedoe achteraf en meer transparantie.
Dankjewel voor de 8, Edwin! Het eigen risico is voor sommige mensen lastig uit te leggen. Daarom stellen wij die vraag op kantoor. Sorry dat jij dit aanvoelde als voor het blok zetten - dat is niet de bedoeling!
Enkele weken geleden op zoek naar een bestelbus voor het vervoeren van enkele grote spullen. Via de site van Adrem een reservering gedaan. Via een link kun je al gegevens invullen zodat je op de dag van verhuur alleen nog maar de bus hoeft op te halen. Zeer vriendelijk ontvangen en na ontvangst van de sleutels op weg met een schone nieuwe bus. Na inlevering van de sleutels is afgesproken om de borg retour te storten wat ook op korte termijn geschiedde. Adrem Autoverhuur kan ik met mijn ervaring zeker aanraden en zal ook niet twijfelen om volgende keer hier weer een vervoersmiddel te huren. Top!
Hartstikke bedankt voor de 10, Hans!
Alles prima verlopen
Dankjewel voor de 8, Jacqueline!
Ik moest met spoed een busje huren en dat was binnen 5 min geregeld. Enige nadeel was dat er bij het telefonische gesprek geen sprake was van ( een behoorlijk) borg bedrag. Verder super bedrijf en duidelijke uitleg bij ontvangst bus en bij retour..
Dankjewel voor de 8, Astrid!
Zeer correct, prima prijs, goede uitleg
Een 10, super bedankt Charles!
Spaart veel tijd als je online al de meeste gegevens kunt doorgeven/invullen. Verder een kwestie van ophalen en terugbrengen. Prima verlopen en is niet de eerste en ook niet de laatste keer bij Adrem geweest. Leuk en vriendelijk personeel.
Hartstikke bedankt voor de 10, Bert!
Ik ben zeer tevreden over de aanpak bij Adrem zonder verborgen addertjes onder het gras.
Een 10, geweldig bedankt Jack!
Bakwagen gehuurd. Volle tank mee. Geen problemen gehad. Alleen jammer dat de radio geblokkeerd was.
Een 8, dankjewel Joey!
Snel . verzorgd en behulpzaam. Attent door op te bellen dat de auto eerder ophaalbaar is .
Super bedankt voor de 10, Caroline!
Goede ervaring mee. Verlenen goede service
Dankjewel voor de 7, Peter!
Vaker busje gehuurd bij adrem Altijd netjes geregeld nooit problemen gehad!
Een 10, super bedankt Rosita!
Auto om 8 opgehaald voor naar de rd4. Busje reed goed. Zag er goed uit. Laadruimte groot genoeg, dus klus snel geklaard en om 11 weer terug gebracht
Dankjewel voor de 8, Wendy!
Huur van een verhuisbus met laadklep was snel geregeld. Alles prima in orde.
Een 8, dankjewel Helmuth!
Heb altijd goede ervaring. Service is uitstekend, vriendelijk en altijd heel netjes. Auto's zijn ook altijd heel netjes en in orde. Ik huur regelmatig en was eerst bij een andere bedrijf. Maar ik werd behandeld alsof mijn geld geen waarde had, jammer genoeg. Toen ben ik bij Adrem terecht en helemaal geen spijt van. Ik word elke keer weer super behandeld en als klant die geld bij een bedrijf uitgeeft is dat heel belangrijk!
Hartstikke bedankt voor de 10, Lisette!
Goede website, betaalbare prijzen, vervoer snel geregeld via internet
Super bedankt voor de 10, Wil!
Ga er zeker terug
Een 10, geweldig bedankt Marcel!
Prettig
Ontzettend bedankt voor de 10, Louis!
Afspraak plannen en het digitaal aanleveren van de benodigde gegevens ging snel en goed. Alleen de verhuiswagen behoorlijk beschadigd was, echter beschadigingen waren goed vastgelegd.
Dankjewel voor de 8, Pierre!
Een personenbusje voor 9 personen gehuurd
Een 10, super bedankt Rogier!
Alles correct afgehandeld. Fijn personeel en vriendelijk.
Een 9, dankjewel Jules!
Vriendelijk goede auto
Dankjewel voor de 9, Marjo!
Twee keer een bus gehuurd geen grote bijzonderheden. Sterke punten; -1- Goede prijs en makkelijk in en uit checken. -2- Busjes zijn bijna nieuw. Er zijn twee verbeterpunten; -1- filiaal gaat pas om 9:00 open wat erg laat is. -2- ondanks dat de busjes z.g.a.n. zijn, zijn ze vrij vies van binnen, veel rotzooi op de vloer en een stonk naar sigaretten. Bij borent zijn ze schoner.
Dankjewel voor de 8, Rob! Goede sterke- en verbeterpunten die je noemt, daar moeten we beter op letten!
Ik heb hier nu een paar keer een auto gehuurd. Alles verloopt soepel van aanvraag naar afrekening. Enigste minpunt is dat de auto van buiten niet altijd goed schoon is zodat je eventuele schade niet goed opmerkt, maar tot nu toe daar nog geen problemen mee gehad. Ik zal hier auto's blijven huren.
Een 8, dankjewel Evelyne!
Great customer service
Many thanks for the 10!