Geweldige service…!!
Super bedankt voor de 10, Peter!
Snel geregeld, goede service, prima bestelbus, snel afgehandeld.
Een 10, hartstikke bedankt John!
Fantastisch bedrijf. Goed geregeld
Geweldig bedankt voor de 10, Brigitte!
Wat opviel was de soepele, gestroomlijnde organisatie bij Adrem. Alle formaliteiten waren in een mum van tijd afgehandeld. De mensen waren vriendelijk en duidelijk.
Een 10, ontzettend bedankt Sybille!
Xx
Super bedankt voro de 10, Leendert!
Bussen waren in een zeer goede staat. Mdewerkers van Adrem staan je altijd te woord en proberen je elke keer zo goed mogelijk te helpen. Top service!
Dankjewel voor de 9, Stijn!
Correct en vriendelijk, goede service, prima bestelauto.
Hartstikke bedankt voro de 10, Ruben!
Prima ervaring. Prettige mensen aan de balie. Alles wordt keurig geregeld. Kortom goed !!
Dankjewel voor de 9, Ben!
Via internet gereserveerd, ophalen en terugbrengen vlot verlopen.
Dankjewel voor de 9!
Makkelijk online te regelen. Snelle afhandeling. 24 uurs inleverservice. Een aanrader dit bedrijf.
Super bedankt voro de 10, Franz!
Helaas tot op heden heb ik na een week nog steeds me geld niet op de bank terug gestort gekregen
Bedankt voor je beoordeling Willem. Ik ga uitzoeken waarom je het restant van je borg nog niet terug hebt.
voor het eerst een auto bij Adrem gehuurd en de service was top, mocht zelfs mijn scootmobiel binnen zetten en de andere dag de auto inleveren . Wij zijn zeer tevreden en raden Adrem Autoverhuur ook ten zeerste aan bij iedereen die tijdelijk vervoer nodig heeft . Binnenkort moeten we misschien verhuizen en U begrijpt waar wij hem gaan huren.
Hartstikke bedankt voor de 10, Ron!
Een mooi busje, zeer goede service!
Ontzettend bedankt voor de 10, Frans!
Auto was top, service idem, correcte snelle afhandeling van terugstorten borg.
Een 10, geweldig bedankt Jeu!
Vriendelijke ontvangst , behulpzaam en goede service . Fijne, schone huurvoertuigen tegen een mooie huurprijs.
Dankjewel voor de 8, Ronald!
Snelle bediening, genoeg personeel om de drukte op te vangen. De juiste uitleg geen poespas. Gewoon lekker een auto huren.. Erg vriendelijk en attent
Enorm bedankt voor de 10 Arjen!
Erg goede ervaring opgedaan met Adrem. Zeer betrouwbaar bedrijf met aantrekkelijke prijzen en prima voertuigen. Een aanrader. Volgende keer ga ik hier beslist weer.
Hartstikke bedankt voor de 10, Peter Paul!
Op hele korte termijn een kleine auto gehuurd voor een paar dagen. Vriendelijke medewerkers die met je meedenken. Kom hier graag terug.
Dankjewel voor de 9, Marieke!
Gereserveerde bus was defect, een grotere maat gekregen tegen hetzelfde bedrag. Olielampje was defect, bleef branden en knipperlicht lamp was defect, verder prima bus
Een 8, dankjewel Natasja!
Snel ophalen en inleveren
Dankjewel voor de 8, Wim!
Goede collega's en vriendelijk
Een 10, super bedankt Paul!
Wegens omstandigheden waardoor mijn huidige auto niet meer rijden kon. Had ik voor mijn vakantie in Maastricht en omstreken een auto nodig. Heb een Peugeot 108 gehuurd. Het is prettig dat voor je de auto ophaalt al even wat gegevens kan doorsturen waardoor eigenlijk alles al gereed staat en alles heel efficiënt en voorspoedig verloopt. Wat ik ook als heel prettig heb ervaren is dat voordat ‘wij’ de auto mee kregen. Er even samen met een werknemer wordt gekeken naar de schade rondom het voertuig. En daarbij worden ook nog even foto’s genomen. Enige opmerking is dat de auto niet in bezit was van een blauwe parkeerschijf. Al werd daar wel bij het terugbrengen een logische verklaring voor gegeven. En wat ik helemaal super vond is dat een medewerker zag hoeveel bagage uit de auto kwam. En de medewerker wist dat we met de trein terug gingen. Dus hij vroeg; kan ik jullie een lift naar het station geven.
Hartstikke bedankt voor de 10 en je uitgebreide review, Juriaan!
Even een middagje snel een busje huren: zo gebeurd bij Adrem. Even bellen en een half uurtje later op te halen.
Dankjewel voor de 8, Ruben!
Good service
An 8, thank you very much!
Ik had een bus gereserveerd voor een dagdeel, dat bleek pas om 13 u te zijn terwijl ik 12 had aangegeven, verder geen probleem want bus stond klaar. Maten bleken ook niet helemaal accuraat want 20 cm boven de vloer paste een plank van 2.20m er niet meer in. Ook dat is opgelost door extra ritje te maken. Paar kleine dingen dus maar verder helemaal tevreden.
Dankjewel voor de 9, Esther!