Voor transport ga ik altijd naar Adrem

Enkele malen al een bus(je) gehuurd. Recent moest ik nog op het laatste moment een bus - en hebben ze veel moeite gedaan de goede te regelen voor mij ! Top

Goed geregeld

Je kunt vooraf alle gegevens invullen waardoor het afhalen van het busje een stuk sneller verloopt. Controle schade bus gaat goed en wanneer je zelf schade opmerkt word dit direct toegevoegd.

Supper

Een goede samen werking

De mannen van Adrem hebben ons altijd heel fijn geholpen, zoeken altijd naar een oplossing mocht het busje er niet zijn wat we willen. Wij gaan nu altijd bij hun het busje huren, nergens anders meer.

Goede mooie auto

Prima en soepel geregeld

Keurig, vriendelijk geholpen bij het ophalen van de gehuurde bus. Auto was ook netjes, zonder veel schade etc. De verrekening van de borg was ook snel geregeld.

Heel goed kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer klantvriendelijk.

No nonsense

Goede prijs, volgens afspraak

Great service, low prices

Definitely recommended

We hebben een goede ervaring gehad, jammer dat de voorruit van de auto stuk was. Verder was er een snelle en goede.afhandeling Dus in algemeen gewoon goed te noemen.

Goede bussen

Gewoon goed . Vrij nieuwe bus meegekregen net weinig kms . Reed als nieuwe en mijn werk ermee kunnen doen wat ik moest doen .

Correcte afhandeling. Behulpzaam personeel

Prima auto en uitstekende service

Het busje was iets eerder beschikbaar waarover ik werd gebeld. Goede ervaringen en snelle afhandeling van terugbetalen van de borgsom. Volgende keer weer!

Ideaal! En makkelijke service

Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer klantvriendelijk.

Zeker aan te raden! Mensen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. De verhuur verliep soepel en met veel service! In 1 woord perfect!

Nog nooit teleurgesteld door de goede service van Adrem

Zelf na 4 keer mijn reservering om boeken waardoor de reservering niet goed was doorgekomen, werd er adequaat gehandeld en kon ik toch nog een bestelbus huren. Altijd scherp geprijsd. De beste in Limburg. Ik huur nooit ergens anders.

Fijne mensen, goede auto's

Al 3 keer een auto of bus gehuurd, nog nooit problemen gehad. Laatste keer alleen even moeten wachten omdat er nog niemand aanwezig was. Echter altijd vriendelijke mensen, goede hulp en op tijd het geld teruggestort.

Tevreden

tevreden alles goed en netjes geregeld voor een faire prijs..Auto reed goed maar de onderhouds beurt was nog niet uitgevoerd waardoor het motorstoring lampje branden wat toch een onrustig gevoel gaf.. .

geweldig, goed geholpen en betrouwbaar

Super vriendelijk en uitstekende service, top prijs kwaliteit verhouding. Nette jonge huurauto's

super

Tweede keer een busje gehuurd. Perfect geregeld

Goed georganiseerd

Je kunt alles al via de site invullen en betalen. Dar scheelt een hoop tijd. Bij het ophalen van het voertuig

Goed geregeld van A tot Z

Complete procedure voor zorgeloos huren

Goede service en vriendelijke medewerkers

Prima Autoverhuurder

Vriendelijk personeel, goede prijzen en producten. Alles top!

33 Heerderweg

Maastricht 6224LA