Niks aan toe te voegen.
Zeer snel antwoord op huurverzoek Zeer snelle aanpassing zodra de huurdatum wijzigt Duidelijke formulieren met in te vullen gegevens
door vooraf gegevens in te vullen, weinig tijd verloren aan de balie. ook inleveren ging snel. restbedrag snel op rekening retour
Een 10, hartstikke bedankt Romain!
Hweldig geholpen weer!
Super bedankt voor de 10, Alex!
Vlot en goed geregeld.
Geweldig bedankt voor de 10, Chris!
Huurauto's altijd netjes onderhouden
Ontzettend bedankt voor de 10, Rob!
De auto is ons goed bevallen zat heerlijk en heel zuinig in gebruik.
Dankjewel voor de 9, John en Petra!
Behulpzaam, vriendelijk, goed martiaal
Super bedankt voor de 10, Marcel!
Bij ophalen en aftanken van de bus foto gemaakt van display, waarop duidelijk te zien is, dat de bus bij ophalen niet volledig afgetankt was en ik dus brandstof betaald heb voor kilometers die ik niet gemaakt heb. Hierover gereclameerd en pas na de 3e mail enige 'reactie'. Tot op heden heeft Adrem geen verantwoordelijkheid genomen en zijn de kosten niet vergoed. Zeer onprofessioneel, niet klantvriendelijk en respectloos! De eerste en meteen de laatste keer dat ik met dit bedrijf zaken heb gedaan.
Sorry dat we niet eerder reageerden Raymond. Ik ga dit uitzoeken en rechtzetten!
Alles ging goed, tot ik laatste x schade had (spiegel stuk) Wilde ze me halve dag laten betalen om spiegel te herstellen, hele week ivm stilstaan vd bus en huurkn bus als ik zelf schade zou laten repareren. Geen pro-actief overleg en ook geen call van management, ondanks belofte. Triest @hoensbroek
Beste Roger, bedankt voor je reactie. Toen jij terugkwam met de gehuurde bus, bleek dat je de spiegel stuk had gereden. Onze collega had met jou te doen, en bood aan dat jij zelf de spiegel zou vervangen. Dat zou je maandag komen doen. Dat deed je niet - pas vrijdag kwam je met een spiegelkapje aanzetten. Daar hadden we niks aan - ook het spiegelglas was stuk. Door jouw actie konden wij de bus de hele week niet verhuren, en hij is nu nog niet gerepareerd. Je hebt geluk dat wij niet de hele week in rekening hebben gebracht. Ook de huurkn hebben wij niet berekend (ik weet ook niet wat dat zijn). Door jouw gedrag zullen wij nooit meer iemand aanbieden om de schade zelf te repareren. Jij bent zelf degene die geen enkele afspraak nakomt. Triest @roger...
Door personeel worden suggesties aangereikt/ aangeboden waar klant op dat moment niet aan denkt, top.
Een 10, super bedankt Peter!
De service was goed. Professionele vakmannen en snelle hulp bij vragen.
Hartstikke bedankt voor de 10, Joep!
Duidelijke afspraken, geen moeilijk gedoe, kort gezegd :"Gewoon goed!"
Een 10, geweldig bedankt Mark!
Snel en zorgvuldig geregeld....binnen 2 min. Toppie
Ontzettend bedankt voor de 10, Jean!
alles kon ik goed telefonisch regelen, en de bus ophalen ging snel en goed, ook was het prima om de bus in de avond voor de deur weer af te leveren en de sleutel in de kluis te doen.
Een 10, hartstikke bedankt Adriana!
Mooie, schone, nette en goed onderhouden busjes. Geschikt voor iedere transportklus…
Super bedankt voor de 10, Frans!
Prima service bij het ophalen van de bus en fijn in de avond terug te brengen door de sleutel in de kluis achter te laten. Snelle administratieve afhandeling. Een aanrader voor het huren van een (verhuis)bus.
Een 8, dankjewel Frank!
Vriendelijke mensen en goed geregeld allemaal
Geweldig bedankt voor de 10, Hein!
Top verhuiswagen gehuurd met prima prijs / kwaliteit verhouding. Super vriendelijk personeel en heldere uitleg over de gehuurde wagen. Wagen nagenoeg nieuw en van prima kwaliteit!
Dankjewel voor de 9, John!
De bus stond op de afgesproken dag en tijdstip gereed. Prettige communicatie.
Hartstikke bedankt voor de 10!
Goed geholpen mbt vervoeren van goederen, mbt welke bus ik het beste kon huren om doel te bereiken, ze denken met je mee, geven meerdere opties, personeel erg vriendelijk en behulpzaam, een echte aanrader, ik weet waar ik de volgende keer miet zijn om een bus te huren, bedankt voor alles.
Geweldig bedankt voor de 10, Francine!