De goede service en duidelijke website is een aanbeveling voor nieuwe klanten! Veel succes met uw bedrijf.
Dit is de 2e keer dat ik bij adrem een auto huur. De service is prima , de auto's zijn top in orde en ik word prima "bediend"..... Volgende keer weer.
Vriendelijke werknemers, engoede service
Vaker een auto gehuurd bij Adrem, gaat altijd snel en goed daarom kom ik hier steeds terug :)
De bus die ik ruim van te voren reserveerde was er opeens niet meer, en toen werd dat keurig opgelost naar een zo goed als nieuwe bus. Bij het afhalen van de bus ( in Heerlen ) was ik geïrriteerd dat ik iets moest ondertekenen met op tientallen plaatsen reeds aanwezige schade. ( Hierdoor ga je ooit dikke verwarringen en complicaties krijgen ). Op het afgesproken tijdstip de bus keurig en afgedankt ingeleverd. Daarna kreeg ik een factuur waar werkelijk niets aan klopte, veel en veel te duur, en na reclamatie werd me meteen medegedeeld dat ik per ommegaande een aangepaste factuur zou krijgen. Dat gebeurde dus niet, en ik werd de gehele dag niet meer gecontacteerd. Uiteindelijk heb ik 8 uur later een bekwame medewerker op het hoofdkantoor te Maastricht gebeld, en deze heeft alles onmiddellijk nagekeken en tot in het kleinste detail opgelost. Eindfactuur meteen aangepast, meteen alles keurig per mail doorgestuurd, en ook het volledige geldbedrag vrij snel terug ontvangen. Uiteindelijk was alles prima, maar ik denk dat je zeker iets erop moet vinden dat je een klant niet laat tekenen voor een bus met 100 schades, en de factuur moet onmiddellijk kloppen. Dit is de eerste keer dat ik zoveel onduidelijkheden meemaakte, en ik zal volgende keer toch terug komen omdat met name op het hoofdkantoor alles perfect werd afgehandeld.
Binnen 24 uur de auto kunnen reserveren en huren. Super service waarbij alles goed uitgelegd werd. Ik kom hier zeker nogmaals terug!
Hartstikke bedankt voor de 10, Berivan!
We hebben een mooie bus mogen huren, waarmee we veilig op vakantie zijn geweest. De controle vooraf vond ik prettig, zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Bij terugkeer van de bus had ik de verkeerde tijd genoteerd, toen ik daarvoor gebeld werd, was dit geen probleem. Een volgende keer zouden we wederom een bus huren bij Adrem
Een 10, geweldig bedankt Sandy!
Ik heb me als klant heel erg prettig gevoeld bij adrem. Ze zijn heel flexibel!! Bedankt voor de goede service.
Super bedankt voor de 10, Christiane!
+ respectful + supporting - no usb connection in the new bus
Thank you very much for the 8, Shahin!
I recommend it, everything is quick and easy, if you need a van, you can feel free to contact them Andrem
Thanks a lot for the 10, Martynas!
Elke keer dat wij een bus huren is de service geweldig
Hartstikke bedankt voor de 10, Nicole!
Vriendelijk personeel, heel flexibel en makkelijk te reserveren
Enorm bedankt voor de 10, Cliff!
Makkelijk en simpel om vervoer te huren
Een 10, ontzettend bedankt Steven!
Hele positieve ervaring
Super bedankt voor de 10, Ineke!
Wel goed
Een 8, dankjewel Rob!
Geen gedoe. Goede service, betrouwbaar en snel
Geweldig bedankt voor de 10, Juul!
Heel fijn geholpen. Alles perfect geregeld.
Een 10, super bedankt Alex!
Boeken was zo gebeurd een dagje van tevoren. Medewerkers aan de balie super behulpzaam en vriendelijk. Ideaal ook dat men niet moeilijk deed over flexibiliteit met tijden van ophalen/terugbrengen. Heb in overleg de auto een paar uur later teruggebracht en was geen probleem om te regelen. Kom zeker terug.
Dankjewel voor de 9, Cedric!
Goed en vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg
Een 10, Reuze bedankt Charles!
Terug ontvangen van de borg duurt erg lang. Heb al mail gestuurd en nog geeen reactie. Vind dat deel slecht geregeld. Rest was prima.
Spijtig dat u de terug betaling negatief heeft ervaren. Mocht er de volgende keer zoiets gebeuren dan wilt de klanten service u graag te woord staan. Bedankt voor de 6, Marc!
Het reserveren ging erg gemakkelijk via de website. De collega op het kantoor in Sittard was erg vriendelijk en behulpzaam. De bus die we mee kregen was prima. Kortom: een aanrader!
Ontzettend bedankt voor de 10, Peter!
Vriendelijke ontvangst in Sittard, jammer dat spanbanden niet in de wagen zitten maar optioneel extra gekocht moeten worden. In kader van duurzaamheid zou dit standaard erbij moeten zitten.
De spanbanden kan iedereen houden na het kopen en vaker gebruiken. Bedankt voor de 9, Josie!
Fijne auto
Super bedankt voor de 10, Henk!
Personeel werkt snel en efficiënt. Citroën dieselbusje voldeed goed. Afhandeling en terugstorten van het geld van de borg ging snel en goed.
Een 8, dankjewel Vincent!
Weinig serieuze aandacht, inlevingsvermogen. Alles ging op de automatische piloot, zowel de instructie als het antwoord geven op vragen. Weinig uitleg, zelfs niet bij de factuur. Ook sloeg de motor steeds af voor een stoplicht.
Dankjewel voor je voldoende beoordeling Irene. Sorry dat je te weinig aandacht ervaarde. Bij moderne auto's slaat de motor inderdaad af bij het stoplicht. Dat bespaart brandstof.